Biraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhalde
Şu şekilde ++ olarak yazılmış
tansiyon 11/7
Hb normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhalde
evet ++ çıkmıştı enfeksiyon yüksekken 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdım düzelmişti tansiyonum da normal korkmana gerek yok benceKızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?
++ şeklinde çıkmışNe kadar çıktı canım eser mi.? Yoksa ++ şeklinde mi? Enfeksiyon varsa çıkıyor genelde. Benim son kontrollerde eser çıkıyor hep. Ama artmadığı sürece takip ediliyor sadece.
Bende suyu çok içiyim havalar soğudu suyu aramaz oldum alıyım elime bir şişe bitireyimevet ++ çıkmıştı enfeksiyon yüksekken 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdım düzelmişti tansiyonum da normal korkmana gerek yok bencedoktorum bol su içmemi söylemişti
Ay nasıl sevindim anlatamam güzelim ya çok çektin son dönemde en azından bir an önce meleğine kavuşup iyileşme sürecine girersinAğrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de
Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evdesezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece
Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım
![]()
Ay senin detaylarını çok merak ediyorum. Sezeryan nasıl geçti süren nasıl bizi mümkün olduğunca bilgilendir tabi ki kendini iyi hissettikçe. Ay prensesi süsleyince şuraya bi ayak toto fotisi falan da atsana yaYaaaaa hahahhaa gelininin herseyi hazır kızzz banu alkan gibi bi valiz yaptı anası ona![]()
Ay inanmıyorumSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin caım kaçıncı haftasında ve kaç kilo doğacak şuanAğrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de
Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evdesezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece
Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım
![]()
Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah canımSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
Değer kaçtiKızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?
0.3 çikmisti benim sizin kaçtiBiraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhalde
Popiş fotosu atayım teyzoşlaraAy senin detaylarını çok merak ediyorum. Sezeryan nasıl geçti süren nasıl bizi mümkün olduğunca bilgilendir tabi ki kendini iyi hissettikçe. Ay prensesi süsleyince şuraya bi ayak toto fotisi falan da atsana ya![]()
Canım canımm hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alıcaz kucağımıza öyle güzel bi heyecanmış ki bu, hala yarın onu doğurup koklayacağıma inanamıyorumKızlar duygularınız nasıl ben çok duygusallaştım ya az önce çileğin yarın doğum olacak mesajına hüngür hüngür ağladım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimgerçekten fazla duygusalım kontrolüm cuma günü bugün salı diye falan ağladım noluyoruz ya
Sağlıkla,huzurla,bütün anların tadını çıkarak kucağına al canım,evinize neşe getirsinSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
++ şeklinde yazılmışDeğer kaçti
Pazarlığa da girişilmişş demekki doğum heyecanı basmış aileyiiYa kızlar şey çok komiktieşim doktora diyor ki hocam cumartesiyi görmez mi? Hoca da diyor beklemez ya kızı bıraksak şimdi bi yerde doğurcak yumurta kapıya dayanmış
Sokmuş kafayı oraya eşinip duruyo vahşi kelebeğim![]()