• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
kızlar benim de bu akşam tüm karnım midem kalbimin altı her yer semsert oldu nefes alamadım ilk defa böyle oldu bayılcam sandım benimki gazmış ama azıcık üşüsem mahvoluyorum bebek sanki göğsümün altına çıkmış gibiydi çok fenaydı ya😭😭😭

Çocuk sıkıştı gibi oldu dik duramadım çok ağrı oldu arkadaşım hemşire aradım ebeye bağladı ebe de gel dedi

Ben de onu popo sandım kafa çıktı. Şimdi de çok fena oldu hastaneye geldim. Alttan açılma var mı diye yapabilirler bence doktoruna bağlı

Canım bizede haber ver iyi olunca.
Kızlar az önce ilk yalancı sancımı yaşadım sanırım. Bebeğim önce sertleşti bir tarafa sonra tüm karnım taş gibi oldu ve sancı girdi karnıma 2 dk falan sürdü. Çok değişikti

Bende ilk dün gece yaşadım. Tuvalete kalkacaktım. Ama bir sancı ve sertlik girdi ki çok can yakıcıydı. Ödüm koptu geçmeyecek diye ama sonra kendiliğimden geçti.

Çocuk sıkıştı gibi oldu dik duramadım çok ağrı oldu arkadaşım hemşire aradım ebeye bağladı ebe de gel dedi

Ben de onu popo sandım kafa çıktı. Şimdi de çok fena oldu hastaneye geldim. Alttan açılma var mı diye yapabilirler bence doktoruna bağlı
ne dediler peki gaz sıkışması olabilir mi senin de aynısını yaşadım 2 saat sürdü hem de kalbim bile ağrıdı nefesim kesildi sertlikten

kızlar benim de bu akşam tüm karnım midem kalbimin altı her yer semsert oldu nefes alamadım ilk defa böyle oldu bayılcam sandım benimki gazmış ama azıcık üşüsem mahvoluyorum bebek sanki göğsümün altına çıkmış gibiydi çok fenaydı ya😭😭😭
Gaz sancisi cok fena, ayaklarindan corabi, atletini eksik etme hemen nem kapiyoruz, bagisikligimizda dusmus zaten 🙈

Canım bizede haber ver iyi olunca.

Bende ilk dün gece yaşadım. Tuvalete kalkacaktım. Ama bir sancı ve sertlik girdi ki çok can yakıcıydı. Ödüm koptu geçmeyecek diye ama sonra kendiliğimden geçti.
Evet benim de sanki hiç geçmicek gibi girdi ama 2 dk sonra bişey yoktu

Yüksek dediğiniz değerler kaç ?
Ben de insülin kullanıyorum, günde 6 kere de şeker ölçümü yapıyorum.
Benim hem şimdiki hem önceki doktorumun söyledikleri şey, özellikle tokluk şekerlerinin sürekli 150-160 civarlarında olmaması gerektiği.
Bana da 200ü görme dedi tabi sınır 140 ama 150-160-170 falan gördüm bu değerleri toklukta sürekli olmasa da. Açlık 105-107-110 her an ölçmüyorüm önceki gibi strese sokuyor beni. Hangi iğneyi kullanıyorsunuz

Gaz sancisi cok fena, ayaklarindan corabi, atletini eksik etme hemen nem kapiyoruz, bagisikligimizda dusmus zaten 🙈
bugün atlet giymeye başlamıştım ama geç kalmışım korkudan 2 çorap giydim hatta yaşadığım yer buz gibi 2 gündür yağmurlu çok fena oldum ödüm koptu😢

Benim de göbeğim çok sert özellikle ayağa kalktığımda sertlik çok fazla allahtan ağrı yok,sırtım filan berbat ama .Bir de aşağıda bazen toplanıyor gibi hissediyorum o zaman daha fena oluyorum 🥲

Ahahahha o zaman mide rahatladı vajina baskıda heran pirtlayabilir 🙈🤣🤣

Kizzzz Allah iyiliğini versin de kizcene hemencik kavuş koynunda uyut yavrum ben güldüm Allah da seni güldürsün 😍
Yürüyemiyorum ki hiç😂 ayağa kalktığımda öne eğik duruyorum dik pozisyona geçemiyorım düşcek gibi aşağı djdjddj

Ben artık bende değilim kalk diyolar kalkıyorum emzir diyolar emziriyorum ye diyolar yiyorum uyu diyolar uyuyamıyorum bugün emzirmeden çıkarken memem açık çıkmışım hemşire uyardı o derece mala bağladım artık
Sağ salim eve giderim inş ajsjsj
Ahahah zaten doğurunca memeler resmen halka mal oluyor inş sağ salim çıkarsınız en kısa sürede

Selam kızlar ♥️ Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım🥹🤲🏼
Ay ay ayyyy 4. bebişimiz geliyorr 🥰🥰🥰 sağlıkla çabucak doğsun inşallah normal deneriz diyordu hoca vaz mı geçti çilekk

Ayy bende butun gun oyleydim, sabahtan beri bi oyana bi buyana yatiyorum, sirtim, belim, kaburgalarim oyle agriyor ki 🥺 37de dogurmaya raziyim, bu bir ay nasil gececek 🥹
İnan ki benimde dayanacak gücüm kalmadı 🥹 Çok yoruldum artık. Doğurmak istiyorum. Tabi ki en doğru en hayırlı zamanda doğuralım inşallah.

Bana da 200ü görme dedi tabi sınır 140 ama 150-160-170 falan gördüm bu değerleri toklukta sürekli olmasa da. Açlık 105-107-110 her an ölçmüyorüm önceki gibi strese sokuyor beni. Hangi iğneyi kullanıyorsunuz
Kahvaltıdan ve öğle yemeğinden hemen önce Humalog yapıyorum. Kahvaltı biter bitmez 8 ünite Levemir yapıyorum. Bir de uyumadan tekrar 26 ünite Levemir yapıyorum.
Benim de özellikle akşam yemeği öncesi ve sabah açlıklarım yüksek. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 🥲 o kadar emeğe bu değerler can sıkıyor ama sona yaklaştık sayılır 🤗

Kızlar benim karnım sürekli sertleşiyor. Poposunu dayıyor gibi tek taraflı tümsek oluyor. Acile gitmeli miyim. Gitsem alttan muayene yapmazlar dimi

Sancı yok ama tümsek oluşurken tümsek tarafta gerilme sebebiyle ağrı oluyor tabi. Karnım semsert oluyor. Düzensiz bir şekilde şu an ama yarım saatte bir mutlaka oluyor. Yalancı sancı mı bu?
Diğer taraf yumuşaksa sancı değildir, sancı geldiğinde karnının her tarafı semsert oluyor bebek ortaya çıkıyor sanki yumuşak bir yer kalmıyor biraz da nefesin daralıyor, tek taraflıysa toplanmadır, onda hastaneye gitmeye gerk yok cnm

Ay ay ayyyy 4. bebişimiz geliyorr 🥰🥰🥰 sağlıkla çabucak doğsun inşallah normal deneriz diyordu hoca vaz mı geçti çilekk
Evet kuşum ya bebek kanalda olduğu halde hiç açılma yok su gelmesi yok. Bunun olması için suni sancı vermem gerekiyor ama senin tansiyonun ve bebeğin haftası bunu kaldırmaz dedi. Zaten bende daha fazla acı cekemicem açıkçası 10 gündür sancılanıyorum biliyorsunuz😂 hızlıca kavuşalım bakalım vahşi kelebekle♥️

Evet kuşum ya bebek kanalda olduğu halde hiç açılma yok su gelmesi yok. Bunun olması için suni sancı vermem gerekiyor ama senin tansiyonun ve bebeğin haftası bunu kaldırmaz dedi. Zaten bende daha fazla acı cekemicem açıkçası 10 gündür sancılanıyorum biliyorsunuz😂 hızlıca kavuşalım bakalım vahşi kelebekle♥️
Peki doğuma almasa nolurmuş onu merak ettim açılma vs yoksa niye doğuma alacak ki kızçen stres mi oldu
Ay çok heyecanlı yarın bu saatlerde viyaklayan bir minik kuşun olacakk 🥰🥰🥰

Kanala mı girdi acaba
Aşağıda değildi ondan eminim.
Canım bizede haber ver iyi olunca..
ne dediler peki gaz sıkışması olabilir mi senin de aynısını yaşadım 2 saat sürdü hem de kalbim bile ağrıdı nefesim kesildi sertlikten
Karnımdaki sertleşme tüm karın değil çocuk hareketinden kaynaklı gibi yani bir yere yaslanıyor toplanıyor gibi. Ama araba sürerken fena arttı anlattıklarıma göre gel için rahat olsun dediler.

Neyse NST iyi çıktı. Sonra sorumlu hemşire doktorumu aradı o da alttan muayene yap demiş. Arkadaşım da orada hemşire bana demişti ki bu çok hoyrat bakıyor haftan erken korkuyorum uyaracak falan diye. Arkadaşım baksın dedim o hemşire de kıdemliyim diye arkadaşıma baktırmadı. Çok ısrar etti baktırmam için ama kağıt imzalayıp geldim devam ederse yarın doktoruma gelirim dedim. NST iyi karnın yumuşak diyorlar ne gerek anlamadım. Neyse sanırım yordum kendimi bugün. Şimdi dinlenicem geçer. Sertlik tüm karın olsaymış sıkıntıymış sanırım.

Aşağıda değildi ondan eminim.

Karnımdaki sertleşme tüm karın değil çocuk hareketinden kaynaklı gibi yani bir yere yaslanıyor toplanıyor gibi. Ama araba sürerken fena arttı anlattıklarıma göre gel için rahat olsun dediler.

Neyse NST iyi çıktı. Sonra sorumlu hemşire doktorumu aradı o da alttan muayene yap demiş. Arkadaşım da orada hemşire bana demişti ki bu çok hoyrat bakıyor haftan erken korkuyorum uyaracak falan diye. Arkadaşım baksın dedim o hemşire de kıdemliyim diye arkadaşıma baktırmadı. Çok ısrar etti baktırmam için ama kağıt imzalayıp geldim devam ederse yarın doktoruma gelirim dedim. NST iyi karnın yumuşak diyorlar ne gerek anlamadım. Neyse sanırım yordum kendimi bugün. Şimdi dinlenicem geçer. Sertlik tüm karın olsaymış sıkıntıymış sanırım.
Yorma kendini kuzucum aman dikkat et dinlen, evet bana da hep tüm karnın sertleşmesinden bahsediyolar bazen geriliyor gibi hissediyorum ama işte kestiremiyorum çok. Bugün doktorum da dedi sürekli toplanma yaslanma hali olur bu dönemde, bütün karnın sert mi komple taş gibi oluyo mu geriliyo mu ve akabinde bi ağrı sızın varmı ona bak dedi. Tam yaşayamadan tabi asla anlayamayacağım farkı🫠

Back
X