• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ayol güneş burcunu yeni öğrendim zaten ayida bosverelim🤣
Bende akrep im ama galiba 30dan sonra yükselen mi oluyodu . Galiba 2 sene sonra aslanım
Benim burç bilgisi bu kadar dhdjkd
Ben çileğin tospiği için söyledim zaten ilgi alaka meselesi ben astrolog sayılırım sadece eğitim almadım sertifikam yok 🥲

95 aslında tıbbi açıdan belirlenmiş teknik sınır. Yoksa 94 çıktı çok iyi 96 çıktı çok kötü anlamına gelmiyor tabiki.
Hatta kendi doktorum açlık değerlerim 100/105 olduğunda bile 95’in üstü diye hemen panik olmana gerek yok diyordu.
Bana da 120 yi geçerse hemen kos gel muayeneye dedi doktorum. Doktordan doktora değişiyor mu bu sınır😒

Açıkcası hiç stres yapmıyorum çok rahattım sabah öğlen akşam ölçtüm dün çok güzeldi. Mutluydum. Bugün akşam birden yine yükseldi.
Canım ya valla üzüldüm. Belki bi etki eder diye söyledim. Doktoruna bilgi ver, olmadı acilden giriş yap. Son aylara girdik. Az daha dayan sabrın sonu çok güzel evladımıza kavuşacağız hepimiz🙏🧿❤️

Bana da 120 yi geçerse hemen kos gel muayeneye dedi doktorum. Doktordan doktora değişiyor mu bu sınır😒
Açlık değeri için mi dedi ?
120 evet çok. Benim arada çıktı akşam açlık değerim 118/121 vs ama doktor bana hastaneye koş gel demedi 🤔
Önemli olan bebeklerimizin nasıl ilerlediği. Her kontrol öncesi geriliyorum ama bakalım böyle böyle ilerleyeceğiz 🙏🏻

Açlık değeri için mi dedi ?
120 evet çok. Benim arada çıktı akşam açlık değerim 118/121 vs ama doktor bana hastaneye koş gel demedi 🤔
Önemli olan bebeklerimizin nasıl ilerlediği. Her kontrol öncesi geriliyorum ama bakalım böyle böyle ilerleyeceğiz 🙏🏻
Canim peki ne yapıyorsunuz dikkat etmek için? Benim ilk defa başıma geldi gebeliğimin basından beri. Tatlı ve karbonhidratı mı kestiniz?

Normal burcunun boğa olması mümkün değil Mayıs ayında doğması lazım boğa olması için benim boğa diye bahsettiğim ay burcu haritalarimizda tüm gezegenlerin burcu ve etkilediği alanlar var ve evet ay burcu boğa olan bebekler daha sakin ve iştahlı olabilir, 22 kasımdan sonra yay burcu oluyor artık öncesi akrep
Tarçınım bakalım hangisi olacak 🙏 2025 doğumlubi bebe.🧿 Araba modeli gibi 🙈

Canim peki ne yapıyorsunuz dikkat etmek için? Benim ilk defa başıma geldi gebeliğimin basından beri. Tatlı ve karbonhidratı mı kestiniz?
Benim şeker yükleme sonucum çok yüksek geldiği için 24.haftamdan bu yana diyet, insülin ve yürüyüş ile ilerliyorum.
Diyete %100 uyuyorum. Hiç bozmadım şimdiye kadar.
Tatlı, pirinç, patates, herhangi bir hamur işi, beyaz ekmek vs hiç yemiyorum. Her öğünde hem karbonhidrat, sebze ve protein olmasına dikkat ediyorum.

Sizin hangi değerleriniz yüksek sadece sabah açlık mı yoksa tokluklar da mı yüksek ?

Kızlar ya aldığım bebek arabasını travel sistem diye aldım aklıma direkt puset geldi yani görünüşü de zaten öyle olduğu için detaylı bakmamışım meğer yanındaki oto koltuğuymuş🥺 bugün geldi de. Puset olarak kullanayım mı sizce yoksa iade mi edeyim

Kızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendim 🥲 henüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da 🥹💘🙏

Kızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendim 🥲 henüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da 🥹💘🙏
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sağlıkla ilerler ne güzel bir haber bu 😍🙏benim 6. gebeliğim ilk çocuk olacak hala süreç korkutuyor Allah kucağını boş bırakmasın 😘

İnşallah hamileliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Size ve minik bebeğinize sağlık, şans ve güç diliyorum 🍀🫂

Benim şeker yükleme sonucum çok yüksek geldiği için 24.haftamdan bu yana diyet, insülin ve yürüyüş ile ilerliyorum.
Tatlı, pirinç, patates, herhangi bir hamur işi, beyaz ekmek vs hiç yemiyorum. Her öğünde hem karbonhidrat, sebze ve protein olmasına dikkat ediyorum.

Sizin hangi değerleriniz yüksek sadece sabah açlık mı yoksa tokluklar da mı yüksek ?
Ya geçen cumartesi 34+3te idrar tahlilinde glukoz çıktı. Doktorum dediki şeker çıktı sıkıntı olabilir dedi. Bide bebis az kilolu çıktı bu hafta geçen haftalar normal ilerliyordu. Açlık şekerine baktır saglik ocagında dedi
Bu sabahta açken gittim. Baktirdim 95 çıktı işte.
Doktorum da 120’yi geçerse hemen gel demişti.
Ama siz de diyorsunuz ki sabah ve akşam farklı olabiliyor. Ondan kafam karıştı

Kızlar ya aldığım bebek arabasını travel sistem diye aldım aklıma direkt puset geldi yani görünüşü de zaten öyle olduğu için detaylı bakmamışım meğer yanındaki oto koltuğuymuş🥺 bugün geldi de. Puset olarak kullanayım mı sizce yoksa iade mi edeyim
Oto koltuğu olduğuna emin misin? Genelde birlikte olanlar bebek arabası ve Puset şeklinde oluyor

Evet gerçekten zor ama en azından çok kilo almamış olduk 😇
Benim bebeğim için kafası 2 hafta önden gidiyor dedi doktor ama şekerle alakası yok demişti. Karın çevresi haftası ile uyumlu idi en son. Cmt tekrar kontrol var umarım yine uyumlu gelir 🥹🩵 sizin nasıl bebeğiniz ?
Maşallah bebişe🧿🧿🌸 karın çevresi yağlanmamış demek ki güzel bir şey bu şeker açısından öyle biliyorum bizimki geçen hafta tam günündeydi bakalım bu hafta yine gideceğim kontrole 😍

• Muhteşem
Reactions: Uva
Canim peki ne yapıyorsun yüzlere cıkınca. Doktorda 120 ye çıkınca hemen gel dedi. Ben de bu sabah 95i görünce saglik ocagında içim rahatlamşsti. Direnç olunca dikkat mi etmemiz gerekiyor yedigimize
Öğün atlamamamız gerekiyor sık sık az az protein ağırlıklı beslenmek lazım. Beni sorarsan biraz bir şeyler denedim baktım olmayınca olmuyor stres yapmadan çok fazla ölçmemek en iyisi dedim😂

Maşallah ya size ben pazar kahvaltıları kendime kaçamak olarak belirledim bayağı halil İbrahim sofrası kuruyoruz sonra bir saat falan yürüyorum ölçmüyorum stres yapmayayım nasıl olsa yükselmiştir diyorum😅😅

• Beğen
Reactions: Uva
Hangi marka nasıl bir şey

Back
X