Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.5 tog aldım bir tane en incesinden ev zaten sıcak oluyoKızlar uyku tulumu konusunda ben de çok kararsız kaldım ya kış çocuğu olacak çocuklarımız onun için almayı düşündüm önce ama ev yeterince sıcak olur diye düşünüyorum bebek de çok küçük olacak gerek olur mu emin de olamıyorum. Siz aldınız mı?
Yenidoğan mı aldınız0.5 tog aldım bir tane en incesinden ev zaten sıcak oluyo
yook yanlış hatırlamıyosam 3-6 ay almıştım bebek iri olduğu içinYenidoğan mı aldınız
Teşekkür ederim ben de öyle yapayımyook yanlış hatırlamıyosam 3-6 ay almıştım bebek iri olduğu için
rica ederimTeşekkür ederim ben de öyle yapayım![]()
Bende 33 oluyorum yarın ve kız ve çok harektli korkmalı mıyım.kızlar çok hareketli olan bebekler bu haftalarda gelmek istiyo demek ki anladığım kadarıyla arkadaşımın kızı da çok hareketliydi anne karnında haftasından erken geldi özellikle kız bebişler çok hareketli sanki![]()
Bebisle ilgileniyorum buraya çok bakamıyorum ama kalbim sizinle kizlar bebiş iyi masallah ben de toparlamaya çalışıyorumAlıntılar dışında çok okuma imkanım olmadı başka doğum yapan oldu muu?astroleblebi sen nasıl oldun güzelim bebeğin nasılll
C cilekcanavari alya kuş nasılll?
Biraz geç yazdım sanırım biz şu an 0 numara Molfix kullanıyoruz bir paket daha bitirmedik erken doğup doğmayacagi belli olmadığı için kullanmayan arkadaşımdan almıştım çok işimi gorduBen de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba C cilekcanavariPuxhu @memurhanim
astroleblebi @mrv2309
Yok canım hiçbir sıkıntım olmadı. Ağrı şiddeti de çabuk azaldı. Bir önceki doğumum spinal anestezi ile olmuştu. O bana çok ağır gelmişti. Bunda çok daha rahat ayağa kalktımgenel anestezi ile ilgili sıkıntı yaşadın mı ben de genel düşünüyorum çünkü![]()
Teşekkür ederim uzun uzun çok güzel anlatmışsın. Bebeğin sağ salim tam zamanında doğmuş aslında ya zarar görseymiş iyiki kontrolün varmış. İnşallah küvözü de atlatıp yanına gelecek.2 gündür belimden bir ağrı giriyordu ve vajinada baskı artmıştı. Karnım ritmik sertleşiyordu. Kesinlikle anlıyorsun sancıyı ama ben o kadar çok rahatsızlandım ki hamilelik boyunca wşime söylemedim. Bana öyle geliyor diye düşündüm. Sabahta kontrole gelince sancıların 4 dk bir şeklinde sıklaştığını gördük. Hatta ebe bana nasıl sesin çıkmıyor dedi. Çok sancın var dedi. Bilmiyorum dedim. Kendimi nasıl şartladiysam bana öyle geliyor diye. Zaten plasenta yaşlanmaya başlamış, kordon dolanmış, bebekte kanala inmişti. Durdurmaya gerek yok dedi doktor. Ama işte küvöze aldılar. Kucağıma alamadım. İnşallah çabuk çıkar![]()
Aynı durumdayız derin nefesler alıyorum bende. Uyursam kısa kısa uyuyorum onda da bir sürü rüya.aynı sebepten uyuyamadım sürekli derin nefes alıp iç çekiyorum sular kesik bi de stres oldum iyice saatlerdir su yok bebiş de durmuyo hiç esniyorum hep oksijen yetmiyo galiba
Nasıl sancın devam ediyor mu yoksa tek seferlik olup geçti mi.Selam kızlar aradaki sayfaları okumadan yazıyorum bir sancı uyandırdı beni reglinin ilk günü en şiddetlisi gibi olan bir sancı beni bir tokatladı ama yalancı sancı mı onu bir hesaplayacağım ama o neydi ya![]()
Gözün aydın canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun miniğineKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
Canım bizim de kordon sıkıntımız oldu. O yüzden ani bir şekilde genel anestezi ile sezaryen oldum ben de. Bebeğimin doğum kilosu az. Bize de en az küvözde 1-2 hafta kalır dediler. Ama süreç uzayabilirmiş tabii ki. Senin miniğinin solunum sıkıntısı geçince hemen çıkarırlar bence. İçini ferah tut.2 gündür belimden bir ağrı giriyordu ve vajinada baskı artmıştı. Karnım ritmik sertleşiyordu. Kesinlikle anlıyorsun sancıyı ama ben o kadar çok rahatsızlandım ki hamilelik boyunca wşime söylemedim. Bana öyle geliyor diye düşündüm. Sabahta kontrole gelince sancıların 4 dk bir şeklinde sıklaştığını gördük. Hatta ebe bana nasıl sesin çıkmıyor dedi. Çok sancın var dedi. Bilmiyorum dedim. Kendimi nasıl şartladiysam bana öyle geliyor diye. Zaten plasenta yaşlanmaya başlamış, kordon dolanmış, bebekte kanala inmişti. Durdurmaya gerek yok dedi doktor. Ama işte küvöze aldılar. Kucağıma alamadım. İnşallah çabuk çıkar![]()
Ben bir 0.2 bir 0.3 tog aldım. 21-24 derecede uzun kollu body ve alt pijama ile giydirebilirsiniz deniyorduKızlar bebekler ne ile yatacak kışın uyku tulumu mu almak lazım? Yoksa ilk zamanlar hareket edemediği kundak yapacağımız için lazım olmaz mı ay bilemedim
İlk bebem şubatta doğmuştu onada almamıştım yine almadım. Oda ısı ölçerle odanızın sıcaklığına göre karar verebilirsiniz. Bebek olduğu için ekstra sıcak oluyor zaten ev ve ilk 5 6 ay uykuda çok hareket etmiyorlar bi de gece sürekli alt değiştirme olayı var uyku tulumunu giydir çıkar zor olur diye düşünüyorumKızlar bebekler ne ile yatacak kışın uyku tulumu mu almak lazım? Yoksa ilk zamanlar hareket edemediği kundak yapacağımız için lazım olmaz mı ay bilemedim
Canımmmm tebrik ederim ya kim bilir ne tatlıdır o şimdiHepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel bir kızım oldu ki anlatamam. Birde kucağıma alıp koklayabilirsem daha ne isterim. Camın arkasından 5 dk gördüm. Bir ağlamayı denedi beceremediMememden küçük yüzü var. Çok şükür kilosu da fena değil. 2495 gram. Duygularım çok karışık. Bugün doĝuracağımı asla tahmin edemezdim. İnşallah rabbim sağlıkla en kısa sürede küvözden çıkmasını nasip etsin
![]()
Ben 0 numara slepy kullanıyorum hala 0-2 kilo arası .slepy diğer markalara göre daha kucuk . Biz ikiz olduğu için fazla kullandık cnm yoğun bakımda falan çok harcandı bez beni baz almaama genel olarak slepyden memnunum pisik ve sızdırma yapmadi
Canım ben 1 paket prima premium yenidoğan aldım denemek için, bebiş de erken doğunca iyi ki almışım dedim çünkü cildi çok hassas olmasına rağmen hiç kızarmadı. Bi arkadasım da molfix almış hediye olarak ona da baktım primaya göre bi tık daha büyük kalıplı ve bi tık daha ince. Henüz kullanmadım onu kullanınca yazarım. İkisinde de çiş göstergesi var. Sarı çizgi işediğinde maviye dönüşüyor anlaması çok kolay oluyor
Günde 5-6 bez kullanıyoruz şimdilik![]()
Ben 3 paket 1 numara kullandım 15 günde artık lastiklerin izi bacağına çıkıyor 2 numara almayı düşünüyorum
Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim deneyimlerinize göre alacağım sağ olunBiraz geç yazdım sanırım biz şu an 0 numara Molfix kullanıyoruz bir paket daha bitirmedik erken doğup doğmayacagi belli olmadığı için kullanmayan arkadaşımdan almıştım çok işimi gordu
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencecik kavuşsun kollarına prensesinKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()