• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bende ilk doğum, korku heyecan endişe. Bi de kaç senedir bekliyorum bebeğimi. Artık kimsenin telefonlarını açmıyorum bu yüzden. Kötü bi hikayen olabilir ama reelde beni tanıyorsun ne kadar uzun zamandır bekliyorum bu bebeği, biraz pozitif ol, her sancı seni bebeğine yaklaştıracak de. Yok illa bi kötü yorumlar, anladık doğum zor ama destekte mi zor. Ayy neyse ya burada Kasım annesi olarak, Kasım annelerimin pozitifliği yeter bana. İlk kez yine zaten burada okuyordum başka sayfalara girmek istemiyorum bende. sonra üye oldum zaten sizlerle konuşmak için. Hepinizden Allah razı olsun. Grubumuzun tüm anneleri şahane herkes pozitif.
Doğum hikayesi sıkıntılı olanlar sonrasında sıkıntı çekenler biz de çekelim mi istiyorlar anlamıyorum canım ciğerim kuzenim daha bugün dedi bana bi doğur görücem seni uyku uyuyamayacaksin şöyle olacak böyle olacak biz salağız sanki zorlukları bilmiyoruz moral ver di mi 😏 ben de grubumuzdan çok memnunum hepsine tek tek teşekkür ederim 💕

Ben olsam uyuyamam bu gece çok haklısın 🤣 Ben şimdiden uyarıyorum eşimi bak lohusayken saçmalarsam falan normal karşıla diye. Herkes anlayışlı olsun. Senin sabahtan erken saatte demi su gibi geçsin akşamına da ayaklan inşallah 🙏
Aminnnn canım benim 6 da burada ol en geç 8-8:30 gibi alırız dediler Allah hepimize kolay doğum sağlıkla yavrularımiza kavuşmak nasip etsin 💕

Aynı ben de öyleyim. İnsülinsiz devam ediyorsun dimi? Sadece diyetle
Kullanmıyorum. Sadece tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum. Azıcık şekerli yiyecekte 150 leri görüyorum. Yarın tokluğun biraz yüksek olduğunu doktoruma söylücem bakalım yönlendirecek mi

Uykular haram oldu 🎶😂 ben uyuyamam bu sabah bile 6 da uyandım bazen diyorum plansız daha iyi bir bakmışsın hop kucağında 😂🥰 ben bir de biraz sıkıntılıyim takıntılıyim kocanın yedek çorabını da düşünme di mi 😁😁 şimdiden uyardım herkesi bebekle olan ilişkime karışmayın emzirirken başımda durmayın çok istiyorsanız yemek temizlik yapın dedim lohusalıkta geliyorlarmis arada sesimi ayarlayamam boşuna kırgınlık olmasın herkes işine baksın dedim 🤪😂
Ayy Neptüncüm çok iyi yapmışsın bu uyarıyı geçmekle bravo valla. Ben de geçsem iyi olur 🤣😂

Doğum hikayesi sıkıntılı olanlar sonrasında sıkıntı çekenler biz de çekelim mi istiyorlar anlamıyorum canım ciğerim kuzenim daha bugün dedi bana bi doğur görücem seni uyku uyuyamayacaksin şöyle olacak böyle olacak biz salağız sanki zorlukları bilmiyoruz moral ver di mi 😏 ben de grubumuzdan çok memnunum hepsine tek tek teşekkür ederim 💕
Gerçekten negatiflikten beslenen bir grup var çevremizde, böyle pozitif enerjiyi çekip rahatlıyorlar ben artık öyle düşünüyorum. Yoksa ne anlamı olabilir ki karşıdakine kötü şeyler söylemenin. İyi bir şey çıkmıyorsa bari kötü söyleme de desteğin yok kösteğin olmasın. Yok uyuyamıcaksın yok doğuramıcaksın yok ben bilmem kaç gün çektim şöyle oldum böyle öldüm.
Elimize verecekler minnacık muhtaç pamuk gibi bir şey hayatta en sevdiği şey biz olacağız yorgunluk olsa bile hayattan aldığın hazzı beşle onla çarpacaksın doğurunca, yoksa neden insanlar ikinciyi üçüncüyü yapsın değil mi? Benim ikinci bebeğim bu ilki kocaman oldu hala uyurken gördüğüm zaman yüreğimde kelebekler uçuşuyor.

Eski resimlere bakıp duruyorum göbeğim dümdüzmüş ne zayıfmışım diyip duruyorum ben de hahahah 🤣
Bende aylar sonra ilk defa doğumdan sonra özel bölgemi üstten görebildim bugün ve çok şaşırdım 😁 aaa sen burda mıydın kız dedim 😁
İl
Ben de aynıyım canım. Ve benim doğumum o kadar garip oldu ki film sahnesi gibiydi. Kordon sarkması yüzünden normal doğumdan son anda döndük. Bir doktor sedyenin üzerine çıktı. Bebeğin başını ittirdi alttan, gelmesin diye. Biz ameliyathaneye öyle gittik. Anlatırken hâlâ o anı yaşıyor gibi oluyorum. Ama bebeğimin iyi olduğunu duydukça yavaş yavaş toparlıyorum galiba. Kendimle ilgili şu an tek korktuğum şey var. O da tuvalet konusu. Gaz çıkardım ama henüz hiç tuvalete gidemedim.
ayyy şaka yapıyorsun yaaaaa 😦 kimbilir nasıl korkmuşsundur ama doğumun da hakkını verdik desene 😂
Çok yıprandın yoruldun ama şuan senin adına o kadar mutluyum ki sağ salim yavruna kavustuğun için. Her kontrolde ayrı bi mevzudan canını sıktılar
Nasıl şimdi bebeğin durumu canım iyi mi ?

Bende aynıyım canım ilk doğum, 5 yıl sonra gelen bir hamilelik. Herkesin süreci farklı oluyor, hatta aynı kişinin iki doğumu bile farklı oluyor o yüzden kendimizi şartlamamak en güzeli. İnşallah burda pozitif doğumlarımızı anlatırız bikaç haftaya bizde 😍
Ayy süper ya benimde 3yıl sonra geldi prensesim. Kucağımız boş kalmadı. 🥺 İnşallah canım anlatıcaz, yıllardır bekliyoruz bu anı. Bütün annelerimize diliyorum kolay doğumlar. Ben şahsen geçen ay biraz korkmuştum ama bu aralar bi yiğitlik var üzerimde. Artık ağırlaştık, şiştik her yerimiz ödem oldu ama ben şükürler olsun hiç şikayetçi değilim. Her gün bebeğime kavuşmama az kaldı diye seviniyorum. Bu sebeple çevremde artık kimseyi dinlemiyorum. ☺️

Kız bunu söyleyenlerin hiç merhameti yok yaa.. evet uyumuyorsun ama bebeğinin kokusuyla mest oluyorsun. Alarm kuruyorum 2 saatte bir emziriyorum ama asla şikayet etmem keyifle yapıyorum bunu. Bebişin karnı doyduktan sonra birlikte uyuyoruz sıcacık 🥹Hamilelikte zaten alıştık uykusuzluğa, allahın rahmeti.🌸

Kızlar benim bebeğim uyumuyor ya hani bebekler uyuyordu.Bu oğlan anne karnında sürekli hareket halinde,çişe gidiyorum hareket ediyor,yemek yiyorum hareket ediyor.Anasına sert tekmeler atıyor,ben uyuyorum bu zalim oğlan uyumuyor .Ne ara uyuyor bu çocuk içerde ne yapıyor anlamadım 😒

Kız bunu söyleyenlerin hiç merhameti yok yaa.. evet uyumuyorsun ama bebeğinin kokusuyla mest oluyorsun. Alarm kuruyorum 2 saatte bir emziriyorum ama asla şikayet etmem keyifle yapıyorum bunu. Bebişin karnı doyduktan sonra birlikte uyuyoruz sıcacık 🥹Hamilelikte zaten alıştık uykusuzluğa, allahın rahmeti.🌸
Kız böyle uykusuz kalıyorum bilmem ne diye biz daha tedavi görürken şikayet ediyorlardı benim kuzenler. İçimden diyordum utanmadan bana nasıl şikayet edebiliyorlar bu insanlarda gerçekten akıl vicdan yok diye. Ben tüp bebek denedim hiçbir embriyom 5.güne gelemedi transfer bile olamadım diye günlerce yemek yiyemedim uyku uyuyamadım Allahın şükürsüzleri keşke böyle uykusuz kalsaydınız da görseydiniz dediğim çok oldu. Şimdi de bebek bekleyen herkese o kadar dua ediyorum ki doğum anımda da unutmazsam edicem Allah hakeden bunun için yıllarca emek veren çiftlere versin diye. Kendimde her zorlandığımda eski günlerimi anıp binlerce şükür diyorum 🙏

Back
X