• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
bayağı fark var o zaman aramızda 😁 2900 için doktor ne demişti peki? Yani normal mi yoksa normalden çok mu
ben 1.70 eşim 1.80 o yüzden genetik dedi suyu normal çünkü bi de ben de 4 küsür doğmuşum😁 ama şu da var doğduklarında hep daha az çıkıyomuş kiloları çok da güvenmemek lazım ultrason kilosuna🤣

ben 1.70 eşim 1.80 o yüzden genetik dedi suyu normal çünkü bi de ben de 4 küsür doğmuşum😁 ama şu da var doğduklarında hep daha az çıkıyomuş kiloları çok da güvenmemek lazım ultrason kilosuna🤣
maşallah size 🤩 genetik o zaman ya dediğiniz gibi, ben şahsen 1.58 boyumla çok da uçmayayım kendim de 2 küsürlerle anca doğmuşum zaten gariban çocuğumun suçu yok 😂

Bana da bi normal gibi geliyor bi az ya diye düşünüyorum 🫠 ama herkeste de çok farklı gibi sanki değerler
Skalanın içinde, endise edecek bir şey yok bence. sadece irice bir çocuk değil daha narin sanki. Ama her an değişiyorlar ve herkesinki çok değişken..sonrasondaki kilo alımını bilemezsin😉
30 de 1450
31de 1550 dediler.biraz ufak diye yazıyor raporda.
32 de 1900 çıktı. Daha normal bence, değişmiş yani

kızlar karşıma sürekli atoni çıkıyo instada takip ettiğim doktorlarda inşallah bu bana bi işaret değildir daha yeni öğrendim ne olduğunu bugünden itibaren demir hapıma geri dönüş yapıyorum 🥲🥲

İnşallah canım 🙏 Allah razi olsun. Bende hepinize dua ediyorum. Allah'ın izniyle grubumuzdaki son hamilemizde doğurup bebeğiyle evine gidene kadar buradayız.
İnşallah kuzum 🙏 sende inşallah tez zamanda alırsın bebeğini🥰 beni çok duygulandırdın, mesajı görünce ben algılayamadan bi anda gözümden yaşlar döküldü. Önceki mesajını okudum şükür görmüşsün bebişi🙏 dualarım hepinizle ama bugün senin bebeğin için en çok duam🥹 hemen kucağına al götür evine 🙏 neyse bu kadar ağlaklık yeter. Bebişin iyi maşallah 🧿 kötü bi durum yok🥰azıcık sabır. Kız bi de noldu; Çok duygusal bi kadın olmadığım için eşim bayağı korktu noluyor diye 😂

Skalanın içinde, endise edecek bir şey yok bence. sadece irice bir çocuk değil daha narin sanki. Ama her an değişiyorlar ve herkesinki çok değişken..sonrasondaki kilo alımını bilemezsin😉
30 de 1450
31de 1550 dediler.biraz ufak diye yazıyor raporda.
32 de 1900 çıktı. Daha normal bence, değişmiş yani
doğru diyorsunuz çok da endişe edecek bir kilosu da yok ama analık işte illa bi şeye takılınacak :D

Kızlar geceleri uyurken daha doğrusu uyuyamazken, bebeğimin yerleşimi sağ taraf. Bu bi haftadır sağım öyle bir ağrıyor ki bi şey batıyor gibi. İki gündür solumda öyle oldu. Normal mi bu? Benim gibi olan var mı? Doktora gitmeli miyim bunun için?

Kızlar geceleri uyurken daha doğrusu uyuyamazken, bebeğimin yerleşimi sağ taraf. Bu bi haftadır sağım öyle bir ağrıyor ki bi şey batıyor gibi. İki gündür solumda öyle oldu. Normal mi bu? Benim gibi olan var mı? Doktora gitmeli miyim bunun için?
Böbrek ağrısı olabilir mi benimde sağ boşluğunda oluyor arada batma ağrı karışık. Drum böbrek ağrısı olabilir dedi dayanılmaz ağrın olursa bakarız dedi hamilelikte biraz büyüme yapabiliyormuş.
kızlar karşıma sürekli atoni çıkıyo instada takip ettiğim doktorlarda inşallah bu bana bi işaret değildir daha yeni öğrendim ne olduğunu bugünden itibaren demir hapıma geri dönüş yapıyorum 🥲🥲
kız atoninin demirle ne ilgisi varki o başka sebeplerle olmuyor mu 😭

1 gün yatıp çıktın demek. Sevindim🙏🏽Şimdi her sey yolunda mı? Ben de Bebek gelene kadar yatıracaklar mı acaba beni diyorum. Sancım yok sanıyordum da varmıs megerse. Nidicard verdiler 20dk arayla 4 tane. Şimdi yine verdiler sabah içmem için
Evet bir günde taburcu olmuştum. Ama ben 28. Haftaya kadar azaltarak nidicard kullanmıştım. Ama o yattığım zamandan başka sancı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür. Hatta ilk haftalarda en ufak huzursuzlukta kalkıp hastahaneye gittim Nst için ama hep temiz çıktı.

Kızlar ciger geliştirici iğne yaptıran var mı? Takip edemedim
32.haftadayım ve serviks yetmezliği var diye bugun iğne yapıldı, 24 saat sonra yeniden yapılacak.ve 20dakika arayla 4 ilaç verdiler kasılmaları durdurmak için.hastamede yatıyorum
Bana da yapılmıştı canım. İyiki de yapılmış 35 haftalık doğdu ama küvöze girmedi çok şükür bebeğim. Kasılmaları durdurmak için nidicard diye bir tansiyon ilacı veriyorlar. Bebeğe herhangi bi zararı yok bende 3-4 gün kadar kullandım. Sadece aşırı terleme ve yanaklarda kızarıklık yaptı bende. Kasılmaları gerçekten önlüyor büyük ölçüde. Çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut erken doğumu önleyeceklerdir♥️

Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Lütfen aklınıza geldikçe Boran Ali’me dua edin güzel anneler. İçim paramparça..

Bugün kontrolden geldik (36+1), kızım haftalar sonra birazcık karın çevresine kilo almış tam 4 mm büyümüş karın çevresi 🥹🥹 doktorlar haftaya bebeği almak konusunda kararlı 37’yi göreceğimizi düşünüyorlar ama bir günden fazla kalmasını istemiyor Perinatalog. Plasentama güven yok 🥲 haftaya Salı son kontrol ve perşembe doğum 🙈

Kızlar günaydın, hava nemlendirici ve/veya hava temizleyici bakan/alan var mı?
Evetse hangi markalar aldınız? Kullanmaya başladıysanız memnun musunuz?

Hem bebeğin uyuyacaği alan için hem de genel kendimiz için de mantıklı geldi.
Biz xiaomi aldık canım gayet memnunuz. Bizim mutfakta kapı yok et vs pişirince salona cok koku geliyor normalde. Ama onu açınca büyük oranda azaltıyor havasızlığı

Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Asla üzmek diye düşünme, hepimiz birbirimize duacıyız burada 🙏🏻 Boran Ali için dualarımız 🙏🏻🙏🏻

Canım canımmmmm arkadaşım Rabbim şafi adıyla şifalandırsın yavrunu. Tüm kalbimle dualarım seninle, Rabbim yaptığımız iyilikler verdiğimiz sadakalar hürmetine duamızı kabul etsin inşallah cuma vakti 🤲🏼 Ne olur korkma ve direncini düşürme, o çok güçlü bir miniş. Şimdiye kadar hersey geçti bu da geçecek arkadaşım.. Allahım o kapılarda bekletmesin tez zamanda şifa haberini yollasın sana

çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah hemen atlatır 🙏🏻

Back
X