Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sizede oglunuz Barlas a da saglik nasip etsin, guzelce iyilesin simdi Rabbim kucaginizda saglicakla buyutmayi nasip etsin cok sevindim iyi olmanizaKızlar biz çıktık iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun toparlanınca yazarım
Doktorum bana zararsız olduğunu ve içerik olarak temiz olduğunu söylediği bir ilaç verdi. Passifmood diye. Gerçekten uyumama ve dinlenmeme aşırı faydası oldu. Ve bir de istemsiz gebelik anksiyetem başlamıştı çok şükür iyiyim :)Günaydın, ne ilacı uyku yapıyor böyle bende uyuyamıyorum kaç kere uyanıyorum uykum çok az yani bende uyumak istiyorum
Kayınvalidene söle kendi çocugunu yıkasın pilisBende öyle biliyorum da benim kayınvalidem sağolsun eve gidince yıkarız diye tutturdu izin vermiycem tabi soyledim şimdiden
Sordum allah bilir dediGünaydın canım, ee vakit yaklaşıyor artık.sağlıkla gelsin kuzucuklarımız. tarih için birşey söyledi mi?
Evet bu ikinci, ilki de normaldiGünaydın canım, normal doğum mu düşünüyorsun? İlk çocuk mu?
Dereotu bence bir de meyveli az şekerli tarçınlı karanfilli şerbetler kuru incir hurma kuru kayısı bir de süt sağma makinesi ile sürekli sağim yapmaya çalış ya da masaj modu varsa o da etkili o bölge uyarılması lazım bol bol sütün olsun inşallahKizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi![]()
Evet canım gönlümüzün FatihleriEn ağır misafirler karnımızda çünküben de kendi başıma asla kahvaltı falan hazırlamazdım asla önemsemezdim. Şimdi de kendime değil oğluma hazırlıyorum bence
ayrıca acıkıp uyanmak ne kadar garip bişeymiş böyle
![]()
C cilekcanavari kuşum böyle bir ağrı mı doğum sancısı yaYaaa geçmiş olsun benim de küçük oğlan bogaz enfeksiyonu geçirdi şükür şuan iyi büyük abimiz heyecanla gün sayıyor küçük olan henüz anlamıyor bebeği görünce anlayacakbenim de çanta hazır ama acık duruyor acaba biseyler unuttum mu diye düşünüp duruyorum bugün de kaşığımdan makatıma vuran bir ağrı var ama anlayamadım
İşe yarıyor mu acaba
Canım ben iyi geldiğini duydum. Ama suyun yerini hiç bi şey tutmaz, sıvı tüketimini kesinlikle ihmal etme.
Solgar 'ın bir takviyesi var B12 içerikli bunu mutlaka al kullan derim. 3 arkadaşımda bunu kullanıyor maşallahları var :)Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi![]()
Kız ah gençlik zamanlarımız işteDeğil mi ya!? Ben de güne kahveyle başlardım ağzıma bir şeyler atardım biterdi mesele. Şimdi sabah iki kahvaltı ediyorumsabah 8 gibi yulaf lapası yiyorum meyveli ve lifli olsun diye saat 11 gibi de bildiğin kahvaltı sofrası kahvaltısı yapıyorum yumurta bal ceviz falan
![]()
Kız demeyin şöyle insan gaza gelşyorr yaaaaaArkadaşlar ben bebisime aşka tutuldum telefonu dahi elime almayı unutuyorum öyle aşık gibi ona bakıp duruyorumo yüzden buraya pek giremiyorum. Minnosumda biraz sarılık çıkmıştı doktorumuz sık sık besleyelim gerileme olursa hastaneye yatirmayiz demisti dün kontrole gittik gerilemiş çok şükür artık daha da mutluyum hadi hepiniz doğurun da bu güzel duyguyu tadın hepinizi seviyorum
Amin ben daha iyiyim tam anlamıyla eskisi gibi özgür hareket edemiyorum ama iyiyim dikislerim büyük oranda iyileşti psikolojik durumum da güzel kendi kadın doğum doktoruma da muayene oldum o da iyi şeyler söyledi çok şükürKız demeyin şöyle insan gaza gelşyorr yaaaaamaşallhh maşallahh Allahım daha iyi etsin inşallah sen nasılsın
Canımm çok sevindim senin adına, darısı zamanı gelince bize inşallah. Süt sağma makinası ne aldın? Memnun musunAmin ben daha iyiyim tam anlamıyla eskisi gibi özgür hareket edemiyorum ama iyiyim dikislerim büyük oranda iyileşti psikolojik durumum da güzel kendi kadın doğum doktoruma da muayene oldum o da iyi şeyler söyledi çok şükür![]()
Çok memnunum lansinoh ikili set almıştim şarjlı olandan hem de masaj modu da varCanımm çok sevindim senin adına, darısı zamanı gelince bize inşallah. Süt sağma makinası ne aldın? Memnun musun