• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Hamilelikte ayaklarım şişti normalde incecik ayaklarım biraz tontişleşti bazı spor ayakkabılarım bile olmuyor artık 🥹 doğum yapan arkadaşlar sizin ödemleriniz ne durumda düzelme var mı

Aşkım bilme ahshs her hastane yapmıyormuş ama mesela kum torbası koyan hastaneler varmış onu bende bilmiyordum hiç yaşamadım
Canım devlet hastanesinde benim karnıma saatlerce kum torbası koydular. Yetmedi o işlemi 3 kez yaptılar. Eğer bunu karın gitsin diye yapıyorlarsa karnım gitmedi. Boşa mı yaşandı onca şey 😅

Öfff bunu da duydum ve insanlar çok kötü olduğunu söylediler ya,normali bir dert sezeryan bir dert,kocam doğursa ona ne güzel manevi destek olur geçerdim .Şimdi nasıl doğurcam diye kara Kara düşünür oldum
Başa gelen çekiliyor üzülme ahjss doğurursuuun bişey olmaaaz

Canım devlet hastanesinde benim karnıma saatlerce kum torbası koydular. Yetmedi o işlemi 3 kez yaptılar. Eğer bunu karın gitsin diye yapıyorlarsa karnım gitmedi. Boşa mı yaşandı onca şey 😅
Kız karın gitsin diye değil rahim toparlansın diye yapıyolar keşke yapmasalar ama

Canım korkutmayayım seni ben öyle bir şey hatırlamıyorum evet bahsedenler varda belki eski bi uygulamadır ya da herkeste farklıdır bilemedim 🥶

Ben ilk doğumda hiç hatırlamıyorum ama ya belki spinalin etkisiyle hissetmiyoruzdur zaten uyuşukluk hemen geçmiyor
Bende hiç böyle bişey hatırlamıyorum valla yapıldıysa da hissetmedik herhalde 🫣

Kızlar bugün adet olacakmışım gibi ince sızı şeklinde bi kaç dakika ağrım oldu. Akşam üstü de biraz bel ağrısı yaşadım. Bebeğimin hareketleri genel olarak göbek deliğinin üç parmak üstünde, kanala mı girdi acaba ya.

a
Benimde 34+2 de 3000 çıkmış. En son 37+2 de 3250 çıktı mesela. Ben ölçümlerinde çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Hem ölçüm hatası olabiliyor hemde bebeğin kilo alımı çok yavaşlıyor. Şimdiden stres yapmadan 37 yi beklemeni tavsiye ederim. Bende senin gibi iri olacak sanmıştım doktor da öyle diyordu hep ama boşuna strese girmişim normal haftasını yakaladı şimdi.
çok teşekkür ederim bunu duymak çok iyi geldi gerçekten ben bu saatten sonra haftasıyla uyumlanmaz diye düşünüyordum 🫶

a

çok teşekkür ederim bunu duymak çok iyi geldi gerçekten ben bu saatten sonra haftasıyla uyumlanmaz diye düşünüyordum 🫶
Arkadaşıma doğumdan 3 hafta önce 3,5 kilo denilen bebeği 3300 doğdu. Hiç endişe etmeyin. Bir sağlık problemi olmadıkça 38,39. Haftalara kadar rahatlıkla beklenebilir.

kızlar aranızda nişanı gelen var mı? veya çevrenizde duyduğunuz nişan geldikten sonra doğum 1 gün sonra da 1 hafta sonrada olabilir cümlelerine şahit oldunuz mu hiç

Kızlar 4 ten beri 5 6 dk bir çok hafif sancı giriyor varla yok arası bir şey hastaneye gitmeli miyim bilemedim

Kızlar 4 ten beri 5 6 dk bir çok hafif sancı giriyor varla yok arası bir şey hastaneye gitmeli miyim bilemedim

Nasıl oldunuz merak ettim ? Belki normal bir yorgunluk ağrısı falandır, şiddeti artmamış ya da süresi değişmemiş şeklinde anlıyorum yazdığınızdan. Mesela ben de bugün ayakta kaldım biraz, belim sırtım felaket ağrıyor. Dün de uyuyamamıştım bugün de bel ağrısından uyuyamadım sabahı ettim yine.

Herkese günaydın. Kusura bakmayın dün iptal oldum resmen kimseye yazacak gücüm olmadı. Ameliyat iyi geçti ve dün sabah kızıma kavuştum. Kendisi tüm endişelere rağmen 2880 gr olarak dünyaya geldi. İyi ki ameliyat sırasında uyanıkmışım bambaşka bir histi. Kızım dünyaya müthiş bir agresiflikle geldi her şeye ve herkese sinirli, tam bir akrep burcu diye düşünüyorum 😍
Benim ağrılarım biraz yoğundu ne yalan söyleyeyim. Ağrı kesiciler oldukça rahatlatıyor ama rahmin toparlanması ve gaz meselesi beni yordu. Hala tık yok 😅
Bendeki güncellemeler bu şekilde. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X