Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz şu an 17. gündeyiz. Başka bir sıkıntısı olmazsa 1800-1900 gram civarlarına ulaşınca çıkarıyoruz demişti doktor. Biz şu an kanguru yapmayı bekliyoruz. Emme refleksinin pek olmadığını söylüyor hemşire. Bugün deneyecektik ama oda müsait değildi. Kanguru sürecinden sonra da anne bebek uyum servisine alacaklarmış. Sonra çıkaracaklarmış.Kızlar bebişleri küvezde kalanlar kaç gün kaldı? Taburcu için neyi beklediler?
Ben de inanılmaz bir ter kokusu yaşıyorum bu süreçteBende yanıyorum Adana da yaşıyorum zaten hava sıcak. Anne ve anneanne baskısı ile icimde atlet üstümde tisort corap terliksiz yere basmadan geziom evde yoksa atlet şort gezcem :) yahu birde normalde hiç olmaz ama ter kokusu ile savaş veriyorum çözümü olan var mi?
Allahım hayırlısı ilee eve çıkmanız nasip olsun canmm dualarım seninle ve hepimizle güzel haberlerini bian önce alırız inşallahhCanım biz şu an 17. gündeyiz. Başka bir sıkıntısı olmazsa 1800-1900 gram civarlarına ulaşınca çıkarıyoruz demişti doktor. Biz şu an kanguru yapmayı bekliyoruz. Emme refleksinin pek olmadığını söylüyor hemşire. Bugün deneyecektik ama oda müsait değildi. Kanguru sürecinden sonra da anne bebek uyum servisine alacaklarmış. Sonra çıkaracaklarmış.
Ben de inanılmaz bir ter kokusu yaşıyorum bu süreçte![]()
İnşallah canım. Allah razı olsun. Ben de buraya heyecanla biz evimize geldik yazacağım günü bekliyorumAllahım hayırlısı ilee eve çıkmanız nasip olsun canmm dualarım seninle ve hepimizle güzel haberlerini bian önce alırız inşallahh![]()
Canım arkadaşımınkini 42.hafta başında aldı doktor ama onun magnezyumu kesmeyi unutmuş doktor bu da doğumu geciktirirmiş,bu arada inşallah bende 39.hafta içinde yaparım hazırlıklarını tamamlamış olurumCumaya kadar doğum başlamazsa hafta başı yatışım yapılacak yani 40+6 oluyor
Peki beslenmesi neyle sondayla mıCanım biz şu an 17. gündeyiz. Başka bir sıkıntısı olmazsa 1800-1900 gram civarlarına ulaşınca çıkarıyoruz demişti doktor. Biz şu an kanguru yapmayı bekliyoruz. Emme refleksinin pek olmadığını söylüyor hemşire. Bugün deneyecektik ama oda müsait değildi. Kanguru sürecinden sonra da anne bebek uyum servisine alacaklarmış. Sonra çıkaracaklarmış.
Ben de inanılmaz bir ter kokusu yaşıyorum bu süreçte![]()

Ya izmir de çok sıcak ama ben izmirde doğup büyümüş bi insanım hayatımda hiç böyle terleyip yanmadım :/ lohusalıktan oluyor bence hormonlarımız normale dönse düzelcez. Bak akşam alyayı yıkıcaz gör sen paçamdan akan teriVar ya terliyorum resmen. Sıcak bi memleketteyim ondan oluyor sanıyordum da sadece bende oluyorklima açıyorum ben bu havada. hava sıcak burada baya. Bi bu bide bebikomun sarılığını atlatırsak benden mutlusu yok.
Ben aşırı minimal hazırladım çünkü ameliyathane hemşiresine sordum. 1 takım, 1 zıbın, 1 bez, 1 battaniye, eldiven çorap şapka bu kadarkızlar hemşireye verilen çantaya neler koydunuz bu akşam çantamı hazırlamaya başlıyorum artık![]()
Şimdi kapadım çantayı djfj yazayım hemencük eksiğim varsa söyleyinkızlar hemşireye verilen çantaya neler koydunuz bu akşam çantamı hazırlamaya başlıyorum artık![]()
Canım ben lansinoh almıştım onda beş dk kaynatın talimatı vardı onu uyguladım.Kızlar dün e bebeğin kendi markası olan göğüs kapaklarından aldım. Gümüş değil plastik olanlardan. Bunları da mı tencerede kaynatarak temizliyoruz yoksa kaynar suda bekletip biberon temizleyici ile temizlemek yeterli mi
Ne zaman kesilmesi gerekiyor magnezyumun kızlarr bende hala içiyorum doktor keselim falan demedi hiçç kesen oldumuu kaçta kestinizzCanım arkadaşımınkini 42.hafta başında aldı doktor ama onun magnezyumu kesmeyi unutmuş doktor bu da doğumu geciktirirmiş,bu arada inşallah bende 39.hafta içinde yaparım hazırlıklarını tamamlamış olurum![]()
Bana 36 da kes dedi canım,doğumunu zorlaştırır dediNe zaman kesilmesi gerekiyor magnezyumun kızlarr bende hala içiyorum doktor keselim falan demedi hiçç kesen oldumuu kaçta kestinizz
aaa ven 37 geçiyorum şuan kessemmi bende doktor demedi bana bişey bende sormadım hiçç ağrılarıma iyi geliyor diyee kullanıyorum ama mantıken doğru aslında kesmek lazımBana 36 da kes dedi canım,doğumunu zorlaştırır dedi
Ay çok geçmiş olsun, çok acılı diyorlar mastit için de inşallah hemen geçer. Sıcak suyun altında masaj yapın falan diyorlar yapmısşındır gerçi ama, bebiş tam boşaltanamış mı memeyi neden oldunKızlar nasılsınız okuyamadım hiç mastit oldu bende çok kötüyüm acıdan ağlıyorum ateş titreme ölüyorum. Yine dua için geldimantibiyotik başladı doktor.
Doğurduğumdan beri başıma gelmeyen kalmadı yarabbim Allahım ya. İki gün öncede deprem yaşadık psikolojim nanay zaten. Dua edin nolur benim için![]()
Geçmiş olsun çok canım bi an önce toparlarsın inşallah antibiyotik iyi gelir. Acil şifalar diliyorumKızlar nasılsınız okuyamadım hiç mastit oldu bende çok kötüyüm acıdan ağlıyorum ateş titreme ölüyorum. Yine dua için geldimantibiyotik başladı doktor.
Doğurduğumdan beri başıma gelmeyen kalmadı yarabbim Allahım ya. İki gün öncede deprem yaşadık psikolojim nanay zaten. Dua edin nolur benim için![]()