• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kızlar bugün doğum yapalı 4 gün oluyor. Bebeğim hala yoğun bakımda bu nedenle sağım yapıyorum ama kaç saatte bir sağacağım konusunu oturtamadım. Az sağımda süt azalır çok sağımda gereksiz üretim olur diyorlar. 2 saatte 1 mi yapmak lazım yoksa 3 mü? Bir de şu an her sağımda ortalama 30 ml geliyor bu normal mi yoksa az mı ona göre farklı takviyeler de kullanacam
Merhaba canım benimde doğum yapalı bir hafta olacak bebeğim küvezde 3 saatte bir sağım yapıyorum 20 dk biri 20 dk biri giderek artıyor merak etme bestlak damla kullandım ben birde hoşaf içiyorum bol bol su içiyorum yaptıklarım bunlar

Kızlar 19 günlük bebeğimin ikinci kez göbeği kanadı. Doktor k vitamini yaptı tekrardan sizlerde böyle bi durum oldu mu 😔

Merhaba canım benimde doğum yapalı bir hafta olacak bebeğim küvezde 3 saatte bir sağım yapıyorum 20 dk biri 20 dk biri giderek artıyor merak etme bestlak damla kullandım ben birde hoşaf içiyorum bol bol su içiyorum yaptıklarım bunlar
Bana ikisinin toplamı 15 dk geçmesin demişlerdi belki de o yüzden az çıkıyor ben de 20 dk deneyim bugün bi🙏🏻

Selam kızlar doğum yapan annelere hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 💕 🧿 bekleyen doğuma girecek arkadaşlara da kolaylıklar dilerim 🥰 benim bir derdim var mamayla ilgili bebeğim premature doğdu 36+0 da 2010 Gr 44 cm çok şükür toparladı 3175 Gr 51 cm şimdi Aptamil prematil ve anne sütüyle idare ettik 40 hafta olana kadar şimdi Aptamil prosyneo verdi dru gel görün ki kabız yapıyor mama gaz deseniz felaket nurse harveys uyku yapıyor gaz çıkıyor 3 gündür kaka yüzünden çığlık çığlığa yavrum dr şimdi gliserin kansuk fitil verdi yapıcam kabız yapmayan gaz yapmayan mama öneriniz var mı tek başıma bakıyorum bebeğime gerçekten bittim artık
Canimm seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk oğlumda surekli kabızlık yaşardı. Şimdi de oglum mama değiştirdiğimiz icin kabızlık ve gaz problemi yaşıyoruz. 3 gundur ne gece ne gündüz uykusu var. Aptamilden hipp e gectik. Mama yeni değiştirdiyseniz bağırsağın yenisine adapte olma süreci oluyormuş. Doktorumuz bize probiyotikli d vitaminli bi damla verdi. İnternetten buldum anca aldım ama gelene kadar artık kimyon çayı kefir ne varsa içiyorum sütten geçer de belki rahatlamasına fayda eder kuzumun diye

Kızlar sütüm sağınca hep az geliyor bebeğime zor yetiyordu. Bu video karşıma çıktı. Gerçekten de benim makinenin ucu baya büyük geliyor göğüs ucuma . Şimdi flanş sipariş verdim. Gerçekten bu yüzden günlerce ne çektiysem yazık. Gelsin hemen denicem.

Ay bende aynı videoyu izledim bugun nereden aldın bende baktım da yarın eve hemşireler ziyarete gelecekmiş onlarda baksın öyle siparis ederim dedim. Dün hastanede elle sağım yaptilar mastır olunca inan daha çok sut çıktı. Cihazda bisey çıkmıyor. Annemde sütun yok diyip darlıyor. Bende şaşırdım süt işinde.

Arkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim 1 haftalık kontrole sezeryan sonrası. Cilt altı doku kanamasından dolayı ödem yapmış dikişte ve çevresinde bu durumu yaşayan var mı buz koy arada dedi perşembe bi daha gel dedi antibiyotik düzenli kullan dedi içiyorum zaten de çok dolaşma dedi enfeksiyon açısından sık takip etmemiz gerekiyor dedi. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı ? İlk sezeryanım biraz moralim bozuldu
Arkadaşlar hiç mi yaşayan yok bu durumu

Kızlar 19 günlük bebeğimin ikinci kez göbeği kanadı. Doktor k vitamini yaptı tekrardan sizlerde böyle bi durum oldu mu 😔
Merhaba canım bizim de oldu hatta K vitamininden sonra yine geçmedi ikinci kez tekrar yapıldı ve gümüş nitratla yaktılar. Şu an iyi gibi korkma sen de

Canimm seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk oğlumda surekli kabızlık yaşardı. Şimdi de oglum mama değiştirdiğimiz icin kabızlık ve gaz problemi yaşıyoruz. 3 gundur ne gece ne gündüz uykusu var. Aptamilden hipp e gectik. Mama yeni değiştirdiyseniz bağırsağın yenisine adapte olma süreci oluyormuş. Doktorumuz bize probiyotikli d vitaminli bi damla verdi. İnternetten buldum anca aldım ama gelene kadar artık kimyon çayı kefir ne varsa içiyorum sütten geçer de belki rahatlamasına fayda eder kuzumun diye
Size de çok geçmiş olsun fitili ben atamadım sağlık ocağına götürdüm orada da tam atamadilar şimdi karşı komşumdan yardım isteyeceğim kadın doğum dru kendisi o da yapamazsa acile artık elim ayağım titriyor artık o ağlıyor ben ağlıyorum probiyotikli her şey çıldırttı yavrumu yapsa kakasını hipp organik combiotic var onu vereceğim şimdilik sağımla ne gelirse onu veriyorum

Arkadaşlar hiç mi yaşayan yok bu durumu
Canım ben yaşamadım ama yakın bi tanıdığım oldu bugün konuştuk hatta ödem şişlik olmuş sezaryen bölgesinde olabiliyormuş. Doktoruna danış önereceği şeyleri yaparsın geçer inşallah kısa sürede

Canım ben yaşamadım ama yakın bi tanıdığım oldu bugün konuştuk hatta ödem şişlik olmuş sezaryen bölgesinde olabiliyormuş. Doktoruna danış önereceği şeyleri yaparsın geçer inşallah kısa sürede
Buz koy dedi beze sarıp bayağı bi sertlik şişlik var orada korktum bende iyi takip etmemiz lazım enfeksiyon kapmaması için dedi

Back
X