• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar evet soğuk aylardayız bebeklerimizi kalın giydirmek istiyoruz ama evinizin derecesi iyiyse sıcaksa kat kat giydirmeyin ben 2 gün öncesine kadar öyle yapıyordum oğlumun suratı kırmızı beneklerle dolmuştu 2 gündür bir kat takım ve ince bir battaniye örtüyorum üzerine eldiven de takmıyorum artık yüzündeki boynundaki lekeler yok olmuş yüzü gözü açıldı resmen sıcaktan öyle oluyormuş bu arada 18 günlüğüz

Kızlar erkek bebeklerin çişleri taşıyor mu,benim bebeğin bez değiştirmesi kıyafet değiştirmeyle geçiyor sürekli çiş taşıyor her taraf batmış halde uyanıyor.Yanlışı nerde yapıyorum anlamadım,Molfix premium 1 beden kullanıyorum.
Bende bu marka kullanıyorum bezi ben bağlayınca taşma olmuyor ama eşim değiştirdiği zaman tam denk getiremiyor ve taşma yapıyor çiş, kaka 💩

Canım ben bu şekilde giydirdiğimde koynu ve boynu sıcak oluyor o yüzden ekstraya girmiyorum. Elleri ayakları daha sık üşüyor bebişlerin ben elden ziyade enseden ve göğsünden anlıyorum üşüdüğünü
Benim derecemi yanlış ben amalmadım derece 26 dan düşmüyor nerdeyse ama iki kat falan battaniye kumdak yapıyorum nerdeyse göğsü öyle ılık oluyorr burnu falan soğuk oluyor yine napmam lazım acaba

Kızlar bugün kontrolümüz vardı . Geceleri hep ağladığı için çok tedirgindim. Kilo almıyor diye ama çok şükür günlük 34 gr almış doktor iyi mamayı azaltabiliriz dedi. Baya mutlu oldum ama çok gazımız oluyor çok ağlıyor bazen napıyorsunjz öyle durumda?

Benim oğlumda çok gazlı karnı gurul gurul. Böyle anlarda doğru düzgün ememiyor.

Benim derecemi yanlış ben amalmadım derece 26 dan düşmüyor nerdeyse ama iki kat falan battaniye kumdak yapıyorum nerdeyse göğsü öyle ılık oluyorr burnu falan soğuk oluyor yine napmam lazım acaba
Ensesinden anlarsın üşüyüp üşümediğiji ense ılık sıcaksa yeterlidir ısısı

Kızlar emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz bebeklerinizi. Benimki çok zor uyanıyor ne yapsam olmuyor..
Ben altini aciyorum, o sekilde uyaniyor 🫠 eviniz sicaksa o da uyanmasini etkiliyordur. Uzerini cikartin o zaman uyaniyorlar, hastanede hemsireler topugunu eziyordu ben kiyamiyorum🥹

Benimde genelde sol gogsum sert oluyor, gunde bir kere sagiyorum 75ml kadar, mastit olmaktan cok korkuyorum valla.

Kızlar erkek bebeklerin çişleri taşıyor mu,benim bebeğin bez değiştirmesi kıyafet değiştirmeyle geçiyor sürekli çiş taşıyor her taraf batmış halde uyanıyor.Yanlışı nerde yapıyorum anlamadım,Molfix premium 1 beden kullanıyorum.
Canım aynı bezi kullanıyorum ben de. Bel üstü sırt tarafına arada çıkıyor. Poposu küçük kayıyor demek ki😂 Ama ben bu bezin sızdırdığı şeklinde bir şeyler gördüğümü hatırlıyorum. Ama bu sızdırmaktan başka bir şey sanki. Yine de her zaman olmuyor. Benim de kıyafet değiştirmek hoşuma gidiyor😂

26 derece baya sıcak canım. Acaba terleyip mi soğuyor bebiş? Gündüz bi tık ince giydirip dene istersen gözlemle kısa süre yine üşürse bi kat daha giydirirsin

Kızlar emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz bebeklerinizi. Benimki çok zor uyanıyor ne yapsam olmuyor..
Hemşireler topuğuna fiske atıyorlardı. Bazen mecburen yapıyorum sonra da ağlarken yavrum kim ağlattı seni diyerek emzirmeye başlıyorum. Bez değiştirmek de nadiren işe yarıyor

Benim de aynı şekilde sürekli taşıyor bezimiz de aynı marka aynı beden ben de anlamadım herkeste mi böyle

Kızlar vajinal doğum yapanlara iki sorum var. Doktorlarınız karın için korse dışında bir şey söyledi mi? Bir de kabızlık problemi yaşıyor musunuz? Bende kıvam olarak kabızlık ya da tuvalette zorlanma yok ama çıkış sıklığım çok az. 9 günde 3 kere çıktım sanırım. Çok az yiyorum iştahım azaldı ondan mı yoksa kabızlık mı bilmiyorum. Doktorum kabız olmamaya çalış sıvı beslen demişti.

Bez küçük geliyor olabilir mi? Bende sleepy ecologic kullanıyorum ama sürekli taşırıyor molfix almayı düşünüyordum 😅

O kadar kötü ki sürekli kıyafet değiştiriyoruz hepsine taşmış oluyor,kıyafet dayanmıyor.Üşütecek diye korkuyorum
Ben de keşke yenidoğan kıyafeti az al diyenleri keşke dinlemeseydim çünkü kıyafet dayanmıyor gerçekten birkaç tane daha alınabilirmiş bir de onun üstünü değiştirirken yaşadığım panik aynı şekilde üşüdü mü diye böyle endişeyle değiştiriyorum

Canım aynı bezi kullanıyorum ben de. Bel üstü sırt tarafına arada çıkıyor. Poposu küçük kayıyor demek ki😂 Ama ben bu bezin sızdırdığı şeklinde bir şeyler gördüğümü hatırlıyorum. Ama bu sızdırmaktan başka bir şey sanki. Yine de her zaman olmuyor. Benim de kıyafet değiştirmek hoşuma gidiyor😂
Bezin ön kısmı dolu orta kısmı boş resmen,çiş her yerde .A dan Z ye her şey değiştiriliyor bizde ama nerdeyse her bezimiz bu şekilde .

Ben de keşke yenidoğan kıyafeti az al diyenleri keşke dinlemeseydim çünkü kıyafet dayanmıyor gerçekten birkaç tane daha alınabilirmiş bir de onun üstünü değiştirirken yaşadığım panik aynı şekilde üşüdü mü diye böyle endişeyle değiştiriyorum
Ben bir kaldırıyorum sırıl sıklam hastalanacak korkusu oluştu,bir de bez değişimi o kadar krizli ki bizim sanki canını ağlıyorlar öyle bir nefret ağlama.Hiç sevmedim bez değiştirmeyi.

Back
X