Ben gece emzirmeye uyanınca aç karna kayısı kurusu yiyorum o iyi geliyorAslında organik kayısı meyve suyu falan da içtim ama son bir umut hoşaf da yapıcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gece emzirmeye uyanınca aç karna kayısı kurusu yiyorum o iyi geliyorAslında organik kayısı meyve suyu falan da içtim ama son bir umut hoşaf da yapıcam![]()
şişlik varsa bence de gidinYa benimde var o şişlik dikişin hemen üstünde hiç geçmedi kanama yok ama ağrıda geçmişti tekrar başladı ben bir an önce gideyim en iyisi
Çok çabuk memeye döner, birde devlet hastanelerinde emzirme danışmanlığı bölümü var bi oraya da bakın isterseniz14 günlük
Teşekkür ederim şu an bebeğinizin emme süresi ne kadar pekiÇok çabuk memeye döner, birde devlet hastanelerinde emzirme danışmanlığı bölümü var bi oraya da bakın isterseniz
Ben de kaşıkla denedim biraz tutup uyuyor 5 dk sonra kalkıyorÇok çabuk memeye döner, birde devlet hastanelerinde emzirme danışmanlığı bölümü var bi oraya da bakın isterseniz
Doktorların farklı şeyler söylemeleri de yoruyor; neye inanacağımızı şaşırıyoruz. Benim oğlum 3.5kilo doğdu yani kilosu iyi. Ama yine de bana maksimum 3 saatte bir uyandırmalısın dedi. Kendiliğinden hep 3 saate kalmadan uyandığı için öyle alışmışım. Bu gece bu kadar çok uyuyunca bilemedim. Bir de dediğiniz gibi kendi uyku düzenine geçiyor olsa bile, bu kadar uykulu moddan sonra memede 5-6 dk kalıp hemen uyuması normal mi ki?
Aksi gibi doktor yurtdışında rahatsız etmek istemiyorum sorarak:/
Dün Acibadem hastanesini arayıp sordum. Yok dediler. İnternette bir ayın sonunda hepatit b aşısı yapılıyor diye okumuştum, onu sordum. Sağlık bakanlığı hepatit b aşısını da 2.aydaki karma aşıya ekledi dediler.Kızlar 1.ay aşısı diye bir şey var mı?
Sanırım ben de yavaştan öyle yapacağım. Bizimki ilk defa öyle uzun uyuyup sonrasında meme almayınca beni tedirgin etti. Hamileyken ultrasonu dört gözle beklerdim, şimdi de çocuk doktoruna gitmeyiKuzum bizim bebiş 2510 kg doğdu hatta ilk 3 gün de çok hızlı kilo kaybetti 2275 olmuştu. Sonra çocuk toparlardı ama yinede doktor uyuyorsa bırak uyusun 4 saate kadar dedi. Şuan gece 4 saat bazen 5 saate yakın uyuduğu oluyor. Çünkü o da saatlerdir uykusuz oluyor gaz çıkarmak için çok yorulmuş oluyor. Uyanık olduğunda sürekli memede oluyor zaten. Zar zor uyuduğu için de uyandırmıyorum bir daha çocuğu.
Hmm tabi sen daha iyi bilirsin canım. Bol su içiyor musun peki? Gün içinde bebek uyuyorsa yarım saatte olsa uyu derim. Uyurken birikiyor sütler en çok. Yani benim tecrübem bu yönde oldu. Üzülme stres de çok etkiliyor
Mantıklı dedigin bende gece 3 kullanayım olmazsa elimde 2 cok benimde. 5 kilonun ustune çıkmıştır oğlumda sanirm 2 hafta once 4bucuktu.Prima daha mı buyuk acaba oglumda hep primaydı. Kizimda molfixten deneyelim dedik iyi gidiyor pisik konusunda yapmiyor fiyatta daha uygun
Kilosunu bilmiyorum ki 2 haftalikken 3.670
Smdi 40 inda gidecegiz tartilmaya esim 4 kg gecmistir5 olmustur diyor ama bilemedim olur mu o kadar 34gunluk su an
Evet benimde 1 no kaldı, 2 no da var elimde baya, dün 3 no bezin boyunu olctum hafif uzunluk var acaba cis kacmasini onler mi ki, olmadi geceleri 3 no takayim, gunduz habire degistiriyorum ya 2 leri tuketeyim napim, bacaklari kesiyor yazık dar yani 2 no belli
Bizim doktorumuz bi sarılık oldugu dönemde uyandır dedi o gecince de uyandırmaya gerek yok dedi. Dedi de uzun uyumuyor ki bu adam :) zırt pırt açıyor gözünüMerhaba canım ben açıkcası gece uyandırmalarını bırakmayı düşünüyorum. Benim kızım da 3545 doğdu ertesi gün 3200 e düştü kilosu 4000 şuan. 20 gün için kilo alımı iyi dediler bence artık gerek yok saatli programlı emzirmeye.Gündüz zaten istediği her zaman emziriyorum saat takip etmiyorum gece de kendi düzenine bırakıcam artık.
Canım kiloyu üst sınırdan aldı maşallah 2 aydır.Canım kakadsında falan mukus var mıydı ya da renk değişikliği? Kilo alımı nasıldı?
Maşallah Alya kuşa. Eczacı tanıdık eşime laktoz intoleransı varsa işe yarar yoksa sadece gaz sancısına çözüm olmaz demiş. Sap simleks vermişCanım kiloyu üst sınırdan aldı maşallah 2 aydır.
Kakasında mukus oldu bikaç kez ama renk değişikliği hiç olmadı. Hardal sarısı her zaman
ZAmanla siyah çizgide gecer renginin koyulasmasidaBenim karnımda doğumdan sonra çok kötü görünüyor yaHem o siyah hamilelik çizgisi kaldı hemde çatlaklarım kötü görünüyor. Karnımın ten rengi de koyulaşmış resmen. Herkesin böyle mi acaba
![]()
Almış mı onu? Ben nefret ediyorum o damladan Şikayetvar okuMaşallah
Maşallah Alya kuşa. Eczacı tanıdık eşime laktoz intoleransı varsa işe yarar yoksa sadece gaz sancısına çözüm olmaz demiş. Sap simleks vermiş![]()