2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kaç litre su içiyorsunuz siz bakayım 😂 ParlayanGece ParlayanGece
2 max oluyor ama bazen 2.5-3 te oluyor ama akşam 7 ye kadar su faslını bitiriyorum. Gece yatmadan bir bardak içip son tuvalete girip yatıyorum. Sonra 4 te uyanıyorum tuvalet için yine bir bardak su bir tuvalet döngüsü. Sonra tekrar 8 de 😄

Günaydın kıslar 🌸 tuvalet seansları bitmiyor gerçekten 🤦🏻‍♀️

Biberon konusuna bende değineyim bir büyük bir küçük almıştım ne olur ne olmaz diye bir de sağma makinesinin vardı tabi ki önermiyorlar meme reddinden dolayı ama inanın hiç bir şey belli olmuyor mesel benim sütüm hemen gelmediği için apar topar eşimi eczaneye mama almaya gönderdiler ve doğum çantamızda biberon yanımızdaydı mama ve meme destekli gitmek zorunda kaldık süt gelmiştir diye mamayı bıraktık alışmasın biberona diye gelmiyormuş sarılık oldu yüksek derecede doktor yine mama başlattı mesela bunlar bizim öngöremediğimiz şeyler isterseniz o an da alınabilir tabi ama o an insanın elinin altında olması da rahatlık oluyor her şeyi geçtim 6 ay sadece meme de ben düşünemiyorum hiç mi nefes alamıcaz o dönem o kadar boğuluyorsunuz ki dışarı çıkıp market gezmek bir hava almak bile iyi geliyor şarıl şarıl akan uçlardan değil de yavaş akımlı uçlardan alıp arada bebeği birine vermek bizi de biraz olsun rahatlatır tabi bebeklerimiz her şeyden önemli ama biraz da kendimizi düşünelim motive olalım ki bebeğimize karşı daha ılımlı olabilelim bu süreçte destek almak önemli 🌸
Ben tek biberon alıp bir yavaş akışlı bir de orta akışlı biberon ucu aldım ne olur ne olmaz diyerek. Evde durmasında fayda var

Kızlar bebişin hareketlerini bazı günler çok net hissediyorum hatta dışardan bile görünecek şekilde, bazı günler ise daha derinden geliyor hareketleri; bu normal di mi?
Evet bende de oluyor o bir ebeye sordum bu durumu ben, sen yorulduğun zaman yada çok üzüldüğün zaman aynı şeyleri o da hissediyor ve o zaman hareketleri azalıyor demişti

Kimsenin
Kızlar bu bahsettiğiniz osman cocuk doktoru instagramda cok ünlü olan mı? Sivasta büyük bi yeri var benim yiğenim hastalanmıstı hastanede falan yatmıstı. Sonra bu doktor cok iyi randevu alalım dedik. Asistanı dolu yer yok dedi sonra aradı birisi iptal etti gelirseniz diye. Götürdüler cocuk nefes alamıyor ciğerleri dolu hırıltısı var. Cocuğun tüm vücudunu afedersiniz pipisine kadar kontrol etmis ve sonuc ne biliyor musunuz? Cocuğun canı antibiyotik cekiyor hicbir şeyi yok. Vücudu ilaca alısmıs o yüzden iğne antibiyotik istiyor bu duruma geliyor birşey kullanmasına gerek yok demis göndermis. Mecbur cocuk daha kötü olunca devlete götürdüler ilacı serumu yapıldıda düzeldi çok şükür
Evet o. bize de aynısı oldu bu arada önce yok dediler sonra iptal oldu hemen görüşebilirsiniz demişlerdi. biz başka şehirde olduğumuz için whatsapp üzerinden online görüştük. Yeğeninize üzüldüm ama sonunda iyileşmiş şükürler olsun💖

Günaydın kıslar 🌸 tuvalet seansları bitmiyor gerçekten 🤦🏻‍♀️

Biberon konusuna bende değineyim bir büyük bir küçük almıştım ne olur ne olmaz diye bir de sağma makinesinin vardı tabi ki önermiyorlar meme reddinden dolayı ama inanın hiç bir şey belli olmuyor mesel benim sütüm hemen gelmediği için apar topar eşimi eczaneye mama almaya gönderdiler ve doğum çantamızda biberon yanımızdaydı mama ve meme destekli gitmek zorunda kaldık süt gelmiştir diye mamayı bıraktık alışmasın biberona diye gelmiyormuş sarılık oldu yüksek derecede doktor yine mama başlattı mesela bunlar bizim öngöremediğimiz şeyler isterseniz o an da alınabilir tabi ama o an insanın elinin altında olması da rahatlık oluyor her şeyi geçtim 6 ay sadece meme de ben düşünemiyorum hiç mi nefes alamıcaz o dönem o kadar boğuluyorsunuz ki dışarı çıkıp market gezmek bir hava almak bile iyi geliyor şarıl şarıl akan uçlardan değil de yavaş akımlı uçlardan alıp arada bebeği birine vermek bizi de biraz olsun rahatlatır tabi bebeklerimiz her şeyden önemli ama biraz da kendimizi düşünelim motive olalım ki bebeğimize karşı daha ılımlı olabilelim bu süreçte destek almak önemli 🌸

Ben tek biberon alıp bir yavaş akışlı bir de orta akışlı biberon ucu aldım ne olur ne olmaz diyerek. Evde durmasında fayda var
Kızlar ben de bir büyük bir küçük biberon aldım ama söylediğiniz gibi bir durum da yaşanabilir doğru söylüyorsunuz. Aldığınız bu akışları yavaş ve orta olanlardan marka model verebilir misiniz. Ben BİM'e gelen wee den almıştım ama onun akışları nasıl hiç bilmiyorum. Bir de biberonu da reddetme gibi bir ihtimal olabilir mi.

Ben alıştım artık gece en az 6 7 kez bazen bir saat içinde defalarca gittiğimi biliyorum birde benim için vahim olan kizlarla uyuyrum bensiz uyumuyorlar her kalktığımda gacur gucur yatak sesine uyaniyorlar zaten yuvarlanarak iniyorum daha kolay oluyor😀
Bir saat içinde 6-7 yi geçtim tuvalete girip çıkıyorum ya beş on dakika sonra sanki yine var gibi hiç gitmemişim gibi oluyor bazen😅 ben de önce oğlumu uyutup sonra kendi yatağıma geçiyorum dev gibi kalkarken yuvarlanacağım bir gün patır kütür aynı sesler kalkışlar olaylar😅
Al benden de o kadar kuzum benim 😂 Şuan bilmem kaçıncı kalkışım tuvalete 🤣
Aynen kuzum bir de ya artık sağa sola yatmaya çalışmaktan sağım solum çürüyor dönerken 45 dakikada karnımı tuta tuta dönüyorum 😅 Rabbim uykusuz gecelere hazırlıyor son aylarda

Kızlar ben de bir büyük bir küçük biberon aldım ama söylediğiniz gibi bir durum da yaşanabilir doğru söylüyorsunuz. Aldığınız bu akışları yavaş ve orta olanlardan marka model verebilir misiniz. Ben BİM'e gelen wee den almıştım ama onun akışları nasıl hiç bilmiyorum. Bir de biberonu da reddetme gibi bir ihtimal olabilir mi.
Ben 6 yıl önce almıştım canım cam biberon Philips aventin şimdi onun uçlarını yenilicem ayrıca yedek uç takılabiliyor ☺️ 6 yıl önceye göre daha iyileri çıkmıştır bakmakmlazım sert plastik ve büyük uçları genelde almayabiliyorlar emzik gibi anne memesine yakın ve ucu yumuşak diye tercih etmiştim bir sorun yaşamadım emzikte de Philips avent kullanmıştık onu sa hemen almıştı mesela emzik durumunda da kullanmam diyordum ama öyle olmuyor bebe ağlayınca susturamayınca kolik olunca elin ayağına dolanıyor çare arıyorsun emzikte önemli olan ayına uygun emziklere geçiş yapmak ve erken bırakmak biz 1,5 yaşında bıraktık çocuğun aklı erdikçe unutması zorlaşıyor 3 yaşına kadar kullananlar var işte o zaman o emzik damakta yer ediyor ve diş yapısını bozuyor bir de dediğim gibi büyüdükçe bebek ayına göre değiştirmek gerek damak yapısını o da etkiliyor biberondan emziğe geçiş yaptım 🤣🤣 Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim kıslar 🌸 kız şuraya da #reklam değil yazayım nolur nolmaz 😁

Kızlar bu saatte yemek yedim, adeta günah işlemiş gibi hissediyorum 😂 gece acıkmaları eksikti bir tek 😂
Her gece ben snbxjdbdjbdnd çok üzgünüm ama geç yattığımız için acikiyoruz 🥲🥲🥲🥲

Bu arada ben de biberon almadım çünkü yeğenim meme tuttuğu için ek gıdaya kadar biberon asla almadı. Ek gidada su için bile biberon almadı velet skdnjdjd normal bardaktan içmeye başladı falan bebislere göre de değişiyor zaten çoğu hastahane içinde bile satılıyor çok lazım olursa orda alırız diye düşündüm ve şuan almadım 😂😂

Ben 6 yıl önce almıştım canım cam biberon Philips aventin şimdi onun uçlarını yenilicem ayrıca yedek uç takılabiliyor ☺️ 6 yıl önceye göre daha iyileri çıkmıştır bakmakmlazım sert plastik ve büyük uçları genelde almayabiliyorlar emzik gibi anne memesine yakın ve ucu yumuşak diye tercih etmiştim bir sorun yaşamadım emzikte de Philips avent kullanmıştık onu sa hemen almıştı mesela emzik durumunda da kullanmam diyordum ama öyle olmuyor bebe ağlayınca susturamayınca kolik olunca elin ayağına dolanıyor çare arıyorsun emzikte önemli olan ayına uygun emziklere geçiş yapmak ve erken bırakmak biz 1,5 yaşında bıraktık çocuğun aklı erdikçe unutması zorlaşıyor 3 yaşına kadar kullananlar var işte o zaman o emzik damakta yer ediyor ve diş yapısını bozuyor bir de dediğim gibi büyüdükçe bebek ayına göre değiştirmek gerek damak yapısını o da etkiliyor biberondan emziğe geçiş yaptım 🤣🤣 Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim kıslar 🌸 kız şuraya da #reklam değil yazayım nolur nolmaz 😁
Çok teşekkür ederim bilgiler için canım. Ben de bu wee nin uçlarını değiştiririm olmadı bakarım uyarsa Philips avent inkiler. Emzik konusunda ben de çok katı değilim ya veririm alırsa diye düşünüyorum.

D
Kızlar bu saatte yemek yedim, adeta günah işlemiş gibi hissediyorum 😂 gece acıkmaları eksikti bir tek 😂
Dun aclik rekoru kirdim heralde öğlen 3 de döner yedim 5 de künefe 7 de latte ve kapanış 🤪🤣 sabah bebek açlıktan uyandırdı beni ilaç içtiğim içinde kahvaltıyı 10a kadar beklettim

Günaydın hanımlar 🥰
Dun aclik rekoru kirdim heralde öğlen 3 de döner yedim 5 de künefe 7 de latte ve kapanış 🤪🤣 sabah bebek açlıktan uyandırdı beni ilaç içtiğim içinde kahvaltıyı 10a kadar beklettim
Helal olsun vallahi çok iyi dayanmışsın, bi saat bir şey yemeyince asabileşmeye başlıyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibi 🤣

Öyle kıslar bebekten bebeğe değişiyor her şey anın tadını cıkarmak lazım 🌸☺️ Son 3 ayımız kaldı bu beni heyecanlandırıyor 😍

Bu arada park yatak alan arkadaşlar nasıl bir model aldınız sallanan mı uzun süre kullanılabilecek mi bana taşınabilir ve sallanabilir tabi bir de uzun süre yatabileceği bir park yatak lazım öneriniz var mıdır 🙏🏻🌸

Kimsenin

Evet o. bize de aynısı oldu bu arada önce yok dediler sonra iptal oldu hemen görüşebilirsiniz demişlerdi. biz başka şehirde olduğumuz için whatsapp üzerinden online görüştük. Yeğeninize üzüldüm ama sonunda iyileşmiş şükürler olsun💖
Aynen çok şükür Allah iyi doktorlarla karsılaştırsın herkesi tek derdi para olmayan

Kızlar günaydın herkese. Gece çok derin uyumuşum sabah çok güzel uyandım ama sonradan belimde inanılmaz bir ağrı başladı. Bel ağrısı yaşayanlar vardı aranızda nasıl çözüm buldunuz ya da bulabildiniz mi. Bel çukurum arttı baya büyüdükçe dün çok yürüdüm muhtemelen bunlar etki ediyor. Ufak ufak yapabilecek pilates hareketleri var hamilelikte bel ağrısı için onları yapmaya başlayacağım galiba.

Bi gece çok tuvalete kalkmayan ben miyim yav dilimi ısırayım 😁 gece 1 bucuk gibi yattım sabah 8 de tuvalete kalktım 🧿 😂 3. Trimester da yüklencek herhalde şimdilik tadını çıkarayım 😅
Ben de 28. Haftaya girdim max 2 kere kalkıyorum. Şimdi eşime onu soruyordum ben de 2 den fazla kalkıyor muyum diye😂

Kızlar günaydın herkese. Gece çok derin uyumuşum sabah çok güzel uyandım ama sonradan belimde inanılmaz bir ağrı başladı. Bel ağrısı yaşayanlar vardı aranızda nasıl çözüm buldunuz ya da bulabildiniz mi. Bel çukurum arttı baya büyüdükçe dün çok yürüdüm muhtemelen bunlar etki ediyor. Ufak ufak yapabilecek pilates hareketleri var hamilelikte bel ağrısı için onları yapmaya başlayacağım galiba.
Benim de bel boşluğum ağrıyor yürürken. Bi de omuzlarım sırtım kulunç gibi ağrıyor.

Back
X