2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benim de bel boşluğum ağrıyor yürürken. Bi de omuzlarım sırtım kulunç gibi ağrıyor.
Omuz ve sırt için de gördüm hareketler YouTube da ama ne kadar güvenli yapmak ondan da emin değilim aslında. Bir deneyeceğim ama. Üçüncü trimester'a hoşgeldik 😁

Merhaba kızlar bende biberon olarak philiphs aventin 0+ ay 120 ml ve 1+ ay 240 mllik biberonundan ve kasik biberon aldim. Ayni zamanda lansinoh sut sagma makinesi aldim onun icinden de biberon cikti. Emzik olarakta yine philiphs in 0-6 ay ultra air emzigini aldim. Eger hastanede lazim olursa benim esimde kesin yuksek fiyata alir o yuzden indirimde buldugum her seyi aldim😂
Emzikte vericem yani cunku emzik kullanmayan bebekler annesini emzik olarak kullaniyor. O duruma katlanabilir miyim bilmiyorum insallah emzik tutar yeter ki aglamasin seve seve veririm😂

Kızlar monaral şase kullanan oldu mu? Ben de eritrosit çıktı ya idrar tahlilimde bunu kullanabilirsin dedi doktorum sizlerden kullanan oldu mu?
Evet dün gece içtim onu bakalım işe yarayacak mı üstüne donaxyl fitil ve piyeloseptyl hap hepsini bir günde sonra sabaha kadar uyuyamadım bir şey olur mu diye hiç rahat edemiyorum bu ilaç konusunda 🤦🏻‍♀️

Evet dün gece içtim onu bakalım işe yarayacak mı üstüne donaxyl fitil ve piyeloseptyl hap hepsini bir günde sonra sabaha kadar uyuyamadım bir şey olur mu diye hiç rahat edemiyorum bu ilaç konusunda 🤦🏻‍♀️
Doktorun yazmıştır zaten ben monarel i araştırdım hamilelikte kullanılmasında sakınca yokmuş doktorun dediyse diğerlerinde de yoktur

2 max oluyor ama bazen 2.5-3 te oluyor ama akşam 7 ye kadar su faslını bitiriyorum. Gece yatmadan bir bardak içip son tuvalete girip yatıyorum. Sonra 4 te uyanıyorum tuvalet için yine bir bardak su bir tuvalet döngüsü. Sonra tekrar 8 de 😄

Ben en az 2 litre. Sonra maden suyu kahve midem yanarsa süt içiyorum sıvı alımım böyle 😅😅
Ohoo ben akşam 10a kadar su içmeyi kesemem hayatta 😂 bol bol içiyorum gece uyanıp yine içiyorum.en az 3litre hergün. Fazlası da oluyor 🥰 o yüzden bitmez bizim tuvalet mesaisi 🤗

Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerin üzerinde yazan dereceyi mi esas almak lazım. Bazısında 30 yazıyor ama 40°derece ideal mi yıkama için bütün kıyafetleri için. 40°hijyenik olur mu

Şöyle bir şey gördüm instagramda az önce. İlk sütü bebek ememezse makina kullanmadan elinizle kaşığa sağın içirin diyor 🤔

Eklentiler

• 1000032097.webp
    1000032097.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerin üzerinde yazan dereceyi mi esas almak lazım. Bazısında 30 yazıyor ama 40°derece ideal mi yıkama için bütün kıyafetleri için. 40°hijyenik olur mu
30 bence yeterli, sonrasında ütülenecek zaten 😌

Kızlar benim karnıma kramp giriyor ya döneyim derken. Bacak falan değil de karnıma kramp giriyor 5 dk sonra düzeliyor sizde de oluyor mu
Evet canım ıkı gun once ıkı kez oldu bende korkmustum,rahımdekı baglar kasılıyormus ondan oluyormus.benımde bugun bebek aşagıda baskı yapıp duruyor kasıklarıma vuruyor resmen ayaklarını😀herseyden pımpırık oluyoruz vallahı ya

Kuzum ben sıfır tecrube oldugum ıcın hıc bılmıyorum tecrubelı annıskolar yazsında bızde bılgılenelım😀okadar şeyi ütüleyecekmıyız bıde hahahah🤭🤭🤭

Ohoo ben akşam 10a kadar su içmeyi kesemem hayatta 😂 bol bol içiyorum gece uyanıp yine içiyorum.en az 3litre hergün. Fazlası da oluyor 🥰 o yüzden bitmez bizim tuvalet mesaisi 🤗
Ya ben uyuyana kadar içiyorum açıkçası litreyi çok saymıyorum 😂😂 iş yerinde 1500 lt yi geçiyorum diye biliyorum 😂😂 eve gelince de bardakla habire içiyorum yatağa girene kadar😂😂 en az 2 içiyorumdurr 😅

2 ablam da yakın zamanda 2. Cocuklarjnı dogurdu. 1i 1 yaş 1 i 20 günlük. İkisi de 30 da yıkıyor ve çift durulama yapıyormuş. Ben de öyle yapacağım

Back
X