• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Çok geçmiş olsun canım. Artık yorma kendini dinlenme zamanın gelmiş. Umuyorum ki zamanında gelecek bebişin 🙏🏻♥️
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin ❤️
Merhaba kızlar umarim herkes iyidir 🙏 bugun detayli ultrasona girdim her sey yolunda fakat doktor rahme giden iki damarda da direnc oldugunu soyledi ve bebek aspirini yazdi. 34.haftaya kadar her gun kullanmami soyledi. Boyle bi durum yasayan var mi?
Canım ben kullanıyorum aspirin doktorum 34. Haftaya kadar kullan bırak dedi. Sebebini de 35 yaş olduğum için her ihtimale karşı dedi. Endişe etme sık verilen birşey sanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla kucağına al inşallah. İyi düşün iyi olsun dinlen bol bol.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 🍀

Merhaba kızlar umarim herkes iyidir 🙏 bugun detayli ultrasona girdim her sey yolunda fakat doktor rahme giden iki damarda da direnc oldugunu soyledi ve bebek aspirini yazdi. 34.haftaya kadar her gun kullanmami soyledi. Boyle bi durum yasayan var mi?
ParlayanGece ParlayanGece de sanırım başlıcaktı. Yanlış hatırlıyor olabilirim bi kişi başlıcaktı bizden
Evet rahme giden damarda kan basıncımda direnç olduğunu söylendi detaylı ultrasonda canım ben başladım. Bu senin ve bebeğin ileriki haftalardaki sağlığı için çok önemli

Kızlar haberlerim çok iyi değil benim 😔 dünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım🥰
Kuzum benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine 🌸

Kızlaar selamlar hepinize 💕
3 haftadır yokum, senelik izne çıkmıştım. Eşimin yanına gittim Kırklareli'ye o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Babası beyin kanaması geçirmişti 2 ay önce bahsetmiştim. Hala yürümüyor, konuşamıyor eşim bakımını yapıyor 😢

Umarım sizler ve tatlı bebişleriniz iyidir 🥰
Biz 25+1 olduk bugün, haftaya şeker yükleme ve Adacel tetanoz aşım var çok merak ediyorum bebişimi 4 hafta önce gördüm en son 😭
Karnım aniden büyüdü ve toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım 🤣 Bakalım doktor ne diyecekk 🤓 bi de benim karnımda o koyu renk çizgi hiç oluşmadı yaa hepinizde var mı o çizgi 🧐
Bende yok o çizgiden 🥰

Kızlaaarrr bu ürünü kullanan var mı aranızda? Çok fazla çatlağım oluşmuş bacaklarımda ve kalçamda ve gittikçe belirginleşiyor o yüzden bebek yağını bırakacağım 😒
Trendyolda en başta çıkıyor yorumları da iyi gibi ama #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_7208.webp
    IMG_7208.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 42
3 haftadır yokum, senelik izne çıkmıştım. Eşimin yanına gittim Kırklareli'ye o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Babası beyin kanaması geçirmişti 2 ay önce bahsetmiştim. Hala yürümüyor, konuşamıyor eşim bakımını yapıyor 😢

Biz 25+1 olduk bugün, haftaya şeker yükleme ve Adacel tetanoz aşım var çok merak ediyorum bebişimi 4 hafta önce gördüm en son 😭
Karnım aniden büyüdü ve toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım 🤣 Bakalım doktor ne diyecekk 🤓 bi de benim karnımda o koyu renk çizgi hiç oluşmadı yaa hepinizde var mı o çizgi 🧐
Canım bende adacel olcam 27+2deyim geçen hafta şeker yüklendi . Aşı için diğer ay yapılacak dedi. 30-31.haftamda yani. Senin erken değil mi yoksa benimki mi geçe bırakıyor aşıyı 😂

Canım ben kullanıyorum aspirin doktorum 34. Haftaya kadar kullan bırak dedi. Sebebini de 35 yaş olduğum için her ihtimale karşı dedi. Endişe etme sık verilen birşey sanıyorum.

Cnm cok gecmis olsn 😗😗

Ohh ıyı bari kuzucumm maşallah ilişki biz hiç yapmadık,artık bu kritik aylarda ilişkiye dıkkat et bari hatta hıc yapma,cok cok gecmıs olsun tekrardan🙏❤️
Biz de 1 ay once iliskiye son verdik artik ne olur ne olmaz yaa hassas zamanlar birde yere birsey almak icin egilince agri oluyor karnimda tuhaf sekilde

Bende yok o çizgiden 🥰
Pamparam Pamparam bende de hiç olmadı bundan sonra olmaz herhalde değil mi🥰
Sanırım artık olmaz bizde 🤩
Canım bende adacel olcam 27+2deyim geçen hafta şeker yüklendi . Aşı için diğer ay yapılacak dedi. 30-31.haftamda yani. Senin erken değil mi yoksa benimki mi geçe bırakıyor aşıyı 😂
Ya o konuda benim de kafam karışık inan 😂 Perinatolog da kendi doktorum da 27ye kadar ol dedi, sağlık ocağı 30da mı yapıyoduk onu diye bana sordu falan jsjs 😂 haftaya pazartesi doktoruma yüz yüze sorucam artık sana da haber veririm 🤪

Kızlar haberlerim çok iyi değil benim 😔 dünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım🥰
Bunu yeni gördümm çok geçmiş olsun luluu 🥺 Sağ salim vaktinde gelecek bence bebişin, anne biraz dinlen dedi sanırım sanaa 😍

Geçmiş olsun tekrardan canım, umarım bir an önce sağlığına kavuşabilir 🙏

Benim hamile kalmadan önce de göbek altında hafif hayali bi çizgim vardı zaten o öylece duruyor😂😂

Bunu yeni gördümm çok geçmiş olsun luluu 🥺 Sağ salim vaktinde gelecek bence bebişin, anne biraz dinlen dedi sanırım sanaa 😍
Çok teşekkür ederim canım evet dinleneceğim artık yeter dedi benimki 🥰 çok geçmiş olsun size de kayınpederin umarım kısa zamanda toparlar kendini 🤲

Bende eczaneden aldim coraspirin 100 mg yazmis ama prospektusunde hamileligin son 3 ayinda kullanmayin diyor.

Evet rahme giden damarda kan basıncımda direnç olduğunu söylendi detaylı ultrasonda canım ben başladım. Bu senin ve bebeğin ileriki haftalardaki sağlığı için çok önemli
Her gun 1 tane mi kullaniyosun canim? Birde hamileligin son 3 ayinda kullanmayiniz diyor

Back
X