• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
iyiyizz çok şükür canım sen nasılsın? Ben bebişimi bayadır görmüyorum ama tekmelerinden anladığım kadarıyla baya iyi 😂😂

Oyy özlemişsinizdir birbirinizi. Ne güzel anne ben iyiyim diye kendini gösteriyor. Ben de iyiyim şükür bebiş tekme yağmuruna boğuyor baya hareketli 🫣 2. Tetanoz aşımı da oldum 25+4 ile devam ediyoruz yola
Kızlaar selamlar hepinize 💕
3 haftadır yokum, senelik izne çıkmıştım. Eşimin yanına gittim Kırklareli'ye o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Babası beyin kanaması geçirmişti 2 ay önce bahsetmiştim. Hala yürümüyor, konuşamıyor eşim bakımını yapıyor 😢

Umarım sizler ve tatlı bebişleriniz iyidir 🥰
Biz 25+1 olduk bugün, haftaya şeker yükleme ve Adacel tetanoz aşım var çok merak ediyorum bebişimi 4 hafta önce gördüm en son 😭
Karnım aniden büyüdü ve toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım 🤣 Bakalım doktor ne diyecekk 🤓 bi de benim karnımda o koyu renk çizgi hiç oluşmadı yaa hepinizde var mı o çizgi 🧐
Çok geçmiş olsun öncelikle, hepinize kolay gelsin bu süreçte.

Benim karnımda da herhangi bir çizgi yok. Eşim hamile olduğun ordan belli olacak daha çıkmadı diyordu ama hala yok olacak mı bilemiyorum. Bu hafta benim de karnım büyük baya.

Ben hala aşermedim, canım öyle fazla yemek istemiyor. Ara öğün falan hiç gelmiyor içimden. Doktor artık kg alman lazım diyor ama yok yiyemiyorum. Arada acıktım diyince ailem seviniyor ama onda da yarım porsiyon falan yiyorum. Açılmayacak galiba bu iştah

Oyy özlemişsinizdir birbirinizi. Ne güzel anne ben iyiyim diye kendini gösteriyor. Ben de iyiyim şükür bebiş tekme yağmuruna boğuyor baya hareketli 🫣 2. Tetanoz aşımı da oldum 25+4 ile devam ediyoruz yola

Çok geçmiş olsun öncelikle, hepinize kolay gelsin bu süreçte.

Benim karnımda da herhangi bir çizgi yok. Eşim hamile olduğun ordan belli olacak daha çıkmadı diyordu ama hala yok olacak mı bilemiyorum. Bu hafta benim de karnım büyük baya.

Ben hala aşermedim, canım öyle fazla yemek istemiyor. Ara öğün falan hiç gelmiyor içimden. Doktor artık kg alman lazım diyor ama yok yiyemiyorum. Arada acıktım diyince ailem seviniyor ama onda da yarım porsiyon falan yiyorum. Açılmayacak galiba bu iştah
Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻
Benim idrarda keton çıkmıştı sonra doktor su içmemi de yeterli bulunca beslenmene karbonhidrat ekle, vücut yapına göre az kilo aldın dedi ben de gerekeni yaptım sanırım kdkd

Bebeğin sağlıklı gelişiyorsa hiç üzme kendini, benim de iştahım çok yok, hamilelikten önceki gibi yani ne aşerdim ne açlık krizine girdim ne midem bulandı 🧿🤷🏼‍♀️ Süreçte akışa bıraktım kendimi sadece doktorum ne derse onu yapıyorum 😅

Her gun 1 tane mi kullaniyosun canim? Birde hamileligin son 3 ayinda kullanmayiniz diyor
Her gün bir tane alıyorum. Cumartesi başladım daha yeni. Canım doktor bilir heralde onu. Perinatolog kullanmazsan ileriki haftalarda tansiyon problemi yaşayabilirsin dedi öneririm demişti. Ama kendi doktoruma görünmeden başlamadım o da başla dedi. Bilirler heralde

Kızlar ocak annelerını okudum sımdı ıkı kişi 35.haftada dogum yapmıs bıle,birdahaki aya bizden doguranlarda olacak demek bu 🥹🫠🥲🥰ayyy cok heycanlandımmm roman okur gıbı okudum son 10 sayfayı resmen😀😀
Canım Aralık annelerinde arkadaşım var. Aralık 14 te doğumu vardı ama Kasımın 11 inde 35. Haftasında sezeryan oldu. Tabi zorunlu durum oluştu ama ne olacağı belli olmaz. 30 zamanlarında her şeyimizi tamamlayıp hastane çantamı yapıp kıyafetleri yıkayıp 35 e kadar tamam olmak istiyorum

Kızlar bir de trendyoldan Das yün diye bişi buldum; koyun yünü dolgulu yetişkin sırt bezi aslında ama ben onu bebişin yatağına açacağım. Çok sağlıklı olur diye düşündüm; paylaşmak istedim. #reklamdeğildir
Ben de bugün kiraz çekirdeğinin etrafına yün sarıldığını okudum Hsta olduğunda faln göğsüne konuluyormuş Tam bilmiyorum ama
Kızlar haberlerim çok iyi değil benim 😔 dünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım🥰
Çoook geçmiş olsun canım Dikkat edersin zaten mutlaka Yorma kendini zaten ama bir şey olacağını sanmıyorum doktorunu dinle olumlu düşün bol su Önleyici tedaviler iyiki var
Kızlaar selamlar hepinize 💕
3 haftadır yokum, senelik izne çıkmıştım. Eşimin yanına gittim Kırklareli'ye o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Babası beyin kanaması geçirmişti 2 ay önce bahsetmiştim. Hala yürümüyor, konuşamıyor eşim bakımını yapıyor 😢

Umarım sizler ve tatlı bebişleriniz iyidir 🥰
Biz 25+1 olduk bugün, haftaya şeker yükleme ve Adacel tetanoz aşım var çok merak ediyorum bebişimi 4 hafta önce gördüm en son 😭
Karnım aniden büyüdü ve toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım 🤣 Bakalım doktor ne diyecekk 🤓 bi de benim karnımda o koyu renk çizgi hiç oluşmadı yaa hepinizde var mı o çizgi 🧐
Kaç gündür aklıma geliyordun bayadır yazmadı diye yazıcaktım bak . İyi olmana sevindim Maşallah hepimiz birden büyüdük 🧿 7kilo almış halin buysa baya zayıfmışsın sen önceden Ne güzel çizgi de oluşmasın boş ver Bende oldu Umarım hamilelik sonrası geçer diyorum ben de Geçmese de napalım gerçi

Kızlar ocak annelerını okudum sımdı ıkı kişi 35.haftada dogum yapmıs bıle,birdahaki aya bizden doguranlarda olacak demek bu 🥹🫠🥲🥰ayyy cok heycanlandımmm roman okur gıbı okudum son 10 sayfayı resmen😀😀
Ay durun ben hazır değilim soranlara da daha çok var seneye faln diyorum 😅Zaman çok hızlı geçiyor zaten

Bende eczaneden aldim coraspirin 100 mg yazmis ama prospektusunde hamileligin son 3 ayinda kullanmayin diyor.
Onu okumadım canım ama dpktorum 34. Haftaya girince bırak dedi bana corasprini.
Ben de bugün kiraz çekirdeğinin etrafına yün sarıldığını okudum Hsta olduğunda faln göğsüne konuluyormuş Tam bilmiyorum ama

Çoook geçmiş olsun canım Dikkat edersin zaten mutlaka Yorma kendini zaten ama bir şey olacağını sanmıyorum doktorunu dinle olumlu düşün bol su Önleyici tedaviler iyiki var

Kaç gündür aklıma geliyordun bayadır yazmadı diye yazıcaktım bak . İyi olmana sevindim Maşallah hepimiz birden büyüdük 🧿 7kilo almış halin buysa baya zayıfmışsın sen önceden Ne güzel çizgi de oluşmasın boş ver Bende oldu Umarım hamilelik sonrası geçer diyorum ben de Geçmese de napalım gerçi
Çok teşekkür ederim canım evet önleyici tedaviler iyi ki var. Bu süreçte eşim de çok destek olacak geçecek elbet bu günler de☺️

Ay durun ben hazır değilim soranlara da daha çok var seneye faln diyorum 😅Zaman çok hızlı geçiyor zaten
Ayy gecsın zaman dogsunlarda rahat rahat yuzustu bi yatalım😀yere rahat rahat egılelım😀Sonraaa azıcık kötü beslenelim zararlı şeyler yapalım😅😝😝

Ayy gecsın zaman dogsunlarda rahat rahat yuzustu bi yatalım😀yere rahat rahat egılelım😀Sonraaa azıcık kötü beslenelim zararlı şeyler yapalım😅😝😝
Ya çok alkol alan bir insan değildim ama patatesle iyi giden o sarı köpüklü arkadaşı çok özledim ya. Sonra abur cubur yüzüstü yatmak rahatça 🥹 neyse birşey kalmadı sağlıkla ve zamanında gelsinler onları da yaparız 🥰

Test yaptırmıcamda kuzum genel olarak bebegın suyu,rahım agzı uzunlugu vs bebegın gelısımı nasıl hersey yolundamı bı muane olmak ıstıyorum,ıyı bır doktor var devlette,bı ıkıncı göz olarak baksın istiyorum😀
Git git ben perinataloga gittiğim halde devlettede gidiyorum ama şeker yuklemesini özelde kendi doktorum da olacağım

Back
X