- 10 Şubat 2014
- 364
- 755
- 303
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.781
iyiyizz çok şükür canım sen nasılsın? Ben bebişimi bayadır görmüyorum ama tekmelerinden anladığım kadarıyla baya iyi![]()
Oyy özlemişsinizdir birbirinizi. Ne güzel anne ben iyiyim diye kendini gösteriyor. Ben de iyiyim şükür bebiş tekme yağmuruna boğuyor baya hareketli
Çok geçmiş olsun öncelikle, hepinize kolay gelsin bu süreçte.Kızlaar selamlar hepinize
3 haftadır yokum, senelik izne çıkmıştım. Eşimin yanına gittim Kırklareli'ye o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Babası beyin kanaması geçirmişti 2 ay önce bahsetmiştim. Hala yürümüyor, konuşamıyor eşim bakımını yapıyor
Umarım sizler ve tatlı bebişleriniz iyidir
Biz 25+1 olduk bugün, haftaya şeker yükleme ve Adacel tetanoz aşım var çok merak ediyorum bebişimi 4 hafta önce gördüm en son
Karnım aniden büyüdü ve toplamda 7 kilo almış bulunmaktayımBakalım doktor ne diyecekk
bi de benim karnımda o koyu renk çizgi hiç oluşmadı yaa hepinizde var mı o çizgi
![]()
Benim karnımda da herhangi bir çizgi yok. Eşim hamile olduğun ordan belli olacak daha çıkmadı diyordu ama hala yok olacak mı bilemiyorum. Bu hafta benim de karnım büyük baya.
Ben hala aşermedim, canım öyle fazla yemek istemiyor. Ara öğün falan hiç gelmiyor içimden. Doktor artık kg alman lazım diyor ama yok yiyemiyorum. Arada acıktım diyince ailem seviniyor ama onda da yarım porsiyon falan yiyorum. Açılmayacak galiba bu iştah