Benim bebe bugün 12 ye doğru uyudu, disardaydik eve dönerken (10) ekmek yok diye fırın fırın gezdik anca girdik eve derken işte dışarda uyudu 1-2 saat civarı nzbxjdnx bakalım gece kaçta uyanır jsndjdjdk ben de uyuyorum bjrazdan son kez bakim dedim dnnxjdnd dün akşam döndük eve güzel geçti havam değişti en azından sıkılmıştım bursadan, kasımdan beri de hep evdeydim gitmedim annemler geldi hep hamileyken yol cekemiyodum diye e hamileyim diye markete bile tek çıkma diyodu kocam.... Dogurunca da gidemez oldum biyere.... Yeni yeni cikiyom işte bebeyle arada

iyi geldi yani kndjsjdksjd umarım bozulmaz yani gece uykusu bozulmasa yeterli gündüz idare ederim huysuzlugunj vs bu ataklar gecesini bozmasa yeter bana
Gündüz yan yatırıp arkasına yorganı sıkıştırıyprum ben gece olmuyo da gözetimli olarak öyle uyutuyorum bazen isterseniz öyle yapin arada
Keşpiş olsun bazi bebeler uykuyu çok sevmiyor belki seninki de sevmiyo olabilir

umarım güzel uyku cekmeye başlar artık yavaştan
Olmaz inşallah
Aman diyim o kulak deldirmekten daha zor olur valla xnxnndnxnd büyüyünce hareketli olacağı için iyilesmesi de zor olabilir bebekken hem hızlı iyilesiyormuş hem hareket etmiyo ya çok fazla daha iyi diyolar

erkek bebem olsa küçükken yaptırırdım diye düşünüyorum