• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Doktorumuz ateşi 38 olmadan calpol verme aşının etkisini düşürüyor dedi. Benim kızım çok nazlı bakalım nasıl olacak. Umarım bizde de yan etki olmaz canım🙏🏻
Yaa bunu da ilk defa duydum inşallah sıkıntısız geçer o zaman canım şifa olsun 🙏🏻
Biz erkek anaları da sünneti kendi isteğine mi bıraksak hahsjs aşırı korkuyorum yaptırmaya 🥹
Ya Ahahh 😀 Hakkısın beybi biz kulağa kıyamıyoruz ama korkma uyuşturuyorlar kolay oluyordur 🙏🏻
Benim bebe bugün 12 ye doğru uyudu, disardaydik eve dönerken (10) ekmek yok diye fırın fırın gezdik anca girdik eve derken işte dışarda uyudu 1-2 saat civarı nzbxjdnx bakalım gece kaçta uyanır jsndjdjdk ben de uyuyorum bjrazdan son kez bakim dedim dnnxjdnd dün akşam döndük eve güzel geçti havam değişti en azından sıkılmıştım bursadan, kasımdan beri de hep evdeydim gitmedim annemler geldi hep hamileyken yol cekemiyodum diye e hamileyim diye markete bile tek çıkma diyodu kocam.... Dogurunca da gidemez oldum biyere.... Yeni yeni cikiyom işte bebeyle arada 😅 iyi geldi yani kndjsjdksjd umarım bozulmaz yani gece uykusu bozulmasa yeterli gündüz idare ederim huysuzlugunj vs bu ataklar gecesini bozmasa yeter bana 🥹

Gündüz yan yatırıp arkasına yorganı sıkıştırıyprum ben gece olmuyo da gözetimli olarak öyle uyutuyorum bazen isterseniz öyle yapin arada 🥹

Keşpiş olsun bazi bebeler uykuyu çok sevmiyor belki seninki de sevmiyo olabilir 🥹 umarım güzel uyku cekmeye başlar artık yavaştan ❤️

Olmaz inşallah 🥰

Aman diyim o kulak deldirmekten daha zor olur valla xnxnndnxnd büyüyünce hareketli olacağı için iyilesmesi de zor olabilir bebekken hem hızlı iyilesiyormuş hem hareket etmiyo ya çok fazla daha iyi diyolar 🥹 erkek bebem olsa küçükken yaptırırdım diye düşünüyorum 😅
Ne güzel olmuş ben bayramda da aynı devam oturduğum yerde kaldım 😣 Alçım çıktı ama basamıyorum bir hafta geçti çıkalı 🤦🏻‍♀️ Tamamen iyileşme 3 ayı buluyormuş öyle olmaz inşallah yoksa naneyi yedim 🤦🏻‍♀️

Testisinde sıvı varmış canım su fıtığı
Benim yeğenimde de böyle bir şey vardı 9 aylıkken falan çektiler suyu sünneti de yaptılar canım çoğu erkek bebe de oluyormuş bu durumda çözümü var Allah tan 🙏🏻

Günaydın kızlar korunma yöntemi neye karar verdiniz ben korkudan eşimle asker arkadaşı oldum birde rejime başladım artık bugün doğum kilosu değilde emzirme kilolarini vermem lazım🙂
Biz de asker arkadaşıydık daha yeni 1 kere yaptık, prezervatifle devam edicez gibi görünüyor.
Ben de kilo vermek istiyorum ya geçen kendimi çok uzun süre aç bıraktım kilo vercem diye baktım süt çıkmadı. Aç bırakarak olmayacağını anladım dengeli beslenmem şart :(

Kızlar günaydın 🥰
Güno canim
Testisinde sıvı varmış canım su fıtığı
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer ❤️
Yaa bunu da ilk defa duydum inşallah sıkıntısız geçer o zaman canım şifa olsun 🙏🏻

Ya Ahahh 😀 Hakkısın beybi biz kulağa kıyamıyoruz ama korkma uyuşturuyorlar kolay oluyordur 🙏🏻

Ne güzel olmuş ben bayramda da aynı devam oturduğum yerde kaldım 😣 Alçım çıktı ama basamıyorum bir hafta geçti çıkalı 🤦🏻‍♀️ Tamamen iyileşme 3 ayı buluyormuş öyle olmaz inşallah yoksa naneyi yedim 🤦🏻‍♀️

Benim yeğenimde de böyle bir şey vardı 9 aylıkken falan çektiler suyu sünneti de yaptılar canım çoğu erkek bebe de oluyormuş bu durumda çözümü var Allah tan 🙏🏻
Geçer inşallah ya fazla basma üstüne hızlı iyileşsin madem iyilesmesini geciktirme hiç 🥹
Günaydın kızlar korunma yöntemi neye karar verdiniz ben korkudan eşimle asker arkadaşı oldum birde rejime başladım artık bugün doğum kilosu değilde emzirme kilolarini vermem lazım🙂
Pre xjnxjxjd spiral beni geriyor bağlayacak kadar yaşım da yok pişman olursam diye onu da geçtim, kontrol hapı da emziriyorum diye olmaz, kola takılan çipler dengeyi çok bozuyormuş da diye duydum o yüzden ikimizi de bozmayan tek secenek şu anda pre görünüyor nsndkdkdkk ben de korkuyorum:(
Biz de asker arkadaşıydık daha yeni 1 kere yaptık, prezervatifle devam edicez gibi görünüyor.
Ben de kilo vermek istiyorum ya geçen kendimi çok uzun süre aç bıraktım kilo vercem diye baktım süt çıkmadı. Aç bırakarak olmayacağını anladım dengeli beslenmem şart :(
Sütü geçtim enerjin kalmaz kiz ben de dün kahvalti ile akşamı etmisim fark etmeden durup durup tansiyonum düşüyor gibi oluyordu. Gerçekten beslenmek şart

Günaydın kızlar . Havalar ısındı malum deniz sezonu açıldı miniklerle denize gidecek olan var mı kaç aylıkken girebilirler

Son düzenleme:
Valla kızlar bizimde işte bir sene oluyor tam tarih hatırlamıyorum ama senei devriyesini sat tarihim olan 12 Haziran olarak kabul ettim 🤣 Adam uyanık bebek uyandırmasın diye odaya da gelmiyor ipek tel kıskandığı için benle uyumak istiyor 3 ümüz yatak odasında baba ipek odasında yatıyor 🤣 Geçen dedim gel kendi yerinde yat sırf ipek i artık ayırayım mı diye diyor noldu vercen mi 🤣🤣 Tövbe yarabbim dedim ya 🤣 Ulan böyle cevaba insan verecekse de veresi gelir mi ya tam mağara adamı 🤣

Günaydın kızlar . Havalar ısındı malum deniz sezonu açıldı miniklerle denize gidecek olan var mı kaç aylıkken girebilirler
Doktor bize deniz ok havuz çok önermiyorum dedi 6 aydan öncesi diye mi emin değilim. Normalde gün içinde 10-16 arası güneşe çıkarmayın bu saatler dışında çıkın güneş alsin dedi. Denize giderseniz de gölgede durmali güneş kremini surmelisiniz dedi yani gitmeyin demiyorlar ama güneşte çok tutmamaya çalışın ciktleri hassas güneş de yakar tepedeyken diye 🥹
Valla kızlar bizimde işte bir sene oluyor tam tarih hatırlamıyorum ama senei devriyesini sat tarihim olan 12 Haziran olarak kabul ettim 🤣 Adam uyanık bebek uyandırmasın diye odaya da gelmiyor ipek tel kıskandığı için benle uyumak istiyor 3 ümüz yatak odasında baba ipek odasında yatıyor 🤣 Geçen dedim gel kendi yerinde yat sırf ipek i artık ayırayım mı diye diyor noldu vercen mi 🤣🤣 Tövbe yarabbim dedim ya 🤣 Ulan böyle cevaba insan verecekse de veresi gelir mi ya tam mağara adamı 🤣
Puahiahaiahdishs dün gördüğüm karikatür geldi aklima jxbjsbdjahdus adam diyo ki ver de bir sigara iceyim. Karısı da önünde ya sigara üşenme kalk al nzbxjsdj adam da ben sigara istemedim ki senden ajshauidandbhasjhsjsjabdd iki kere okuyunca anca anladim olayi sizin de öyle olmuş akndsjhdjsndksjdkdn

Ay kızlar ne güzel denize gitmeyi falan düşünüyorsunuz. Ben de doğmadan önce 10 saatlik yolculuğa çıkıp plaj plaj gezdirmeye düşünüyordum. Doğdu aldım boyumun ölçüsünü😂 bu yaz evdeyiz inş. Sekis mekis de yapmıyoruz biz de bıraktık o işleri😂 zaten hanımefendiye nöbetleşe bakıyoruz günde 1 saat anca görüyorumdur. Adam işten geliyor ben 7 8 gibi yatıp 2 gibi uyanıp nöbeti devralıyorum o uyuyor. Hangi ara yapacuuk bilmem😂😂

Ay kızlar ne güzel denize gitmeyi falan düşünüyorsunuz. Ben de doğmadan önce 10 saatlik yolculuğa çıkıp plaj plaj gezdirmeye düşünüyordum. Doğdu aldım boyumun ölçüsünü😂 bu yaz evdeyiz inş. Sekis mekis de yapmıyoruz biz de bıraktık o işleri😂 zaten hanımefendiye nöbetleşe bakıyoruz günde 1 saat anca görüyorumdur. Adam işten geliyor ben 7 8 gibi yatıp 2 gibi uyanıp nöbeti devralıyorum o uyuyor. Hangi ara yapacuuk bilmem😂😂
Rüyalarda bulusursunuz xnxndjdnjdjd

Doktor bize deniz ok havuz çok önermiyorum dedi 6 aydan öncesi diye mi emin değilim. Normalde gün içinde 10-16 arası güneşe çıkarmayın bu saatler dışında çıkın güneş alsin dedi. Denize giderseniz de gölgede durmali güneş kremini surmelisiniz dedi yani gitmeyin demiyorlar ama güneşte çok tutmamaya çalışın ciktleri hassas güneş de yakar tepedeyken diye 🥹
Ben de bu ay kontrolde sorucam da ayaklarını falan sokarım zaten komple korkabilir 🫢 önceden görüyordum hep bebekler keyif alıyor denizde hoşuma gidiyordu inşallah bizimki de sever 🫠gölgelikli deniz simidi oluyor severse onu alıcam çok hoşuma gidiyor 😂

Bizimki de şimdilik hayal de bir aya anca gireriz 😂seks işi bende de bitti 😂😂😂

Back
X