2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Eki Görüntüle 3642101 kabağı böyle yaptım ben de içinde soğan da var bakalım uyansın deneticem
Denet bakalım sulu olmuş gibi dimi azcık patates de koyarsın bi dahakine. Ben tatlı patates koyuyorum genelde kabız yapmıyor lifli ya bi de a vitamini açısından zenginmiş bi kaç faydası daha var. İlk başladığımda mesela bi küp kabak ayırdım çatalla ezdim öyle verdim bi kaç kaşık sonra yaptığım çorbadan verdim. Bundan sonra süzgeçten geçircem artık yavaş yavaş pütürlüye geçcem

Ben süzgeçten geçirdim suyundan da ekledim tatlı patates ben de denicem bi karıştırıp avakado falan ne zaman veriliyor ya

Ben süzgeçten geçirdim suyundan da ekledim tatlı patates ben de denicem bi karıştırıp avakado falan ne zaman veriliyor ya
Ben haslayip catalla ezip verdim hepsini, su yerine zeytinyagi kabiz olmasin diye. Balaangicta hep puturlu verdim alissin diye.
Kabak, havuc ,tatli patates, patates, avakado, ispanak, taze fasulye sirasiyla tattirdim ben, sonra yogurt bir kac gun meyve verdim sonra da kemik iligi verdim. Avakadoyu artik her sabah azcik yiyor yumurtasiyla

Kizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?

İrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı da

İrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı da
ay inanilir gbi degil, bir anne whatsapp grubundayim, su an kitaplarin pdflerni teker teker gonderdiler ozelden yazin isterseniz ileteyim size.

Canım ya huzursuz ediyo demekki dişi olan biraz da sana olmuş inşallah kısa sürer de rahat edersiniz.. dış bu kadar yapiyo mu ya ipek de bozuldu ama bu kadar değil şuanda sen yapakiyosun diye bir şey yok elinde olan bir durum da değil desteksizsin bir kere bu bile yeterli. Yetersiz hissetmen de çok normal ama hepimiz bir benzerini yaşıyoruz zaten kendine yüklenme

Benimki de bu hafta baya huzursuz diş çıkmadı hala ama sürekli mız mız ağlıyor, gündüzleri uykuları zaten yarım saat 40 dakka max. Gece iyi uyuyor ama iki gündür çığlık çığlığa uyanıyor sabahları korktum. Oysaki uyandığında takılırdı kendi kendine sonra hafif ıh mıh sesleri gelirdi uyandığını anlardım. Sen yapamıyorsun diye düşünme zor bir süreç geçiriyor bebişler dertlerini anlatamıyorlar bu günler de geçecek

Iy o beyaz şey dimi korkunç valla anliyorum bebişkoyu ben de içemezdim (( geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen iyileşir kuzun
İnşallah canım bugün yine götürdük öksürük artınca. Nebulizatörle ilaç başladık. Bronşite dönmüş. Nasıl üşüttü böyle anlamadım.

aclikla falan sinanmak neyse de uykuyla sinanmak cok zormus sagol
Ben yine bi uyku grubundayim orda birisi bi video atti, bebegi durtup uykusunu uzatiyorsun, belki biliyorsundur. Bana hep ayagna bacagna dokun demislerdi, bu videoda yanagina dokunuyorlardi ve bazen ise yariyor bir dene istersen.
Dis cidden ya, kolay cikartir ins

Ben onu iki kere denedim 10 dk içinde uyandı. Benimki dürtülmeye gelmiyor

Kızlar ben hala oto koltuğu almadım ya alsam çocuk daha rahat duracak bence ama karar veremedim ne alacağıma. Sizler aldınız mı hangi modeller var aklınızda

ay benim bebeğim de son 3-4 gündür belki daha fazla bahsettiğinize benzer şeyler yapıyor. ama susuyor sonra bişekilde. hiç susmadığını düşünmek istemiyorum bile çok zor. senlik bir şey yok tabi ki. geçecek bişekilde ben de neden ve nasıl çözemiyorum diştir diye düşünüyorum. daha hiç dişi çıkmadı.
uykusunda birden bire bağırarak ağlamaya başlıyo ama gözleri kapalı. önceden de böyle yapıyodu emip geri uyuyodu. şimdi meme koyuyorum ağzına almıyo ağlamaya devam ediyo. gazını çıkarmaya çalışıyorum eviriyorum çeviriyorum yok. bazen uzun sürüyo artık uyandırmaya çalışıyorum gecenin köründe ama uyanmıyo. sonra genellikle karnının üstüne yatırıp beline masaj yapıp piş miş sakinleştirecem diye uğraşırken susuyo ya da meme verdiğimde kabul edip emerek sakinleyip uyuyo falan. her gece 3-4 kez yapıyo sanırım bunu (normal acıkma üşüme sinek ısırdı vs gibi uyanıp emerek geri uyumalar hariç) ben de uyku sersemi hayaller alemi gibi çok hatırlayamıyorum gece yaşadıklarımı. kaç kez ağlıyo kaç kez emiyo bilemiyorum. hatta sabah uyandığımda bakıyorum bebeğim uyanmış takılıyo kendi kendine falan kaçta kalktığından bile bihaberim
bi de çok çok zor gece uykusuna dalıyo burda daha önce de yazmıştım calpol verdim öyle uyudu diye o kadar çıldırıyo çaresiz bırakıyo ki neresi ağrıyosa derman bulamıyorum rahatlasın diye calpol vermek zorunda kaldım. dün yine böyle oldu ne yazık ki ama calpolle falan da sakinlemedi. bugün artık yine o raddeye gelmesine rağmen vermedim ağlaya sızlana uyudu. ama demin uykusunda yine bağırdı. ben direkt böyle beşikte uyutuyorum ayağımla koltukta otururken sallıyorum mızırdadıkça sallıyorum geri dalıyo çoğu zaman. sonra gece yatacağım zaman alıp yatağımın yanındaki park yatağına koyuyorum orda devam ediyoruz sabaha kadar (arada komple uyanır uyumazsa tekrar salona beşiğe ) uyku eğitimi hak götüre geçen ayağımda sallayarak uyuttum diye bayram ettim başka türlü de uyuyomuş diye heheh

Son düzenleme:
Kızlar Bugün şehir dışından eski bir arkadaşım geldi. Ancak pek iyi gitmedi. Benim oğlum var ve misafir için sabah bir sürü temizlik yaptım. Misafirime yemek pişirdim. Çay kek ikramı yaptım. Bir yandan bebeğimi avuttum. O ise hiç susmadan konuştu. İlişkisinden bahsedip durdu. Bebeğim de uyuyamadı. Ben de çok yoruldum. Hiç yardım etmemesine de kızdım. Ne bebek bakımına ne de bulaşıklara, ne de ikramlara yardım etmedi. Bir de diyor ki hiç yardım etmedim ama etmicem istemiyorum Çok yoruldum ve sinirliyim. Bir daha gelirse kabul etmeyi düşünmüyorum.

Bence de iyi edersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…