- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.781
Karıştırdım canım muhallebi kıvamında yaptım
Denet bakalım sulu olmuş gibi dimi azcık patates de koyarsın bi dahakine. Ben tatlı patates koyuyorum genelde kabız yapmıyor lifli ya bi de a vitamini açısından zenginmiş bi kaç faydası daha var. İlk başladığımda mesela bi küp kabak ayırdım çatalla ezdim öyle verdim bi kaç kaşık sonra yaptığım çorbadan verdim. Bundan sonra süzgeçten geçircem artık yavaş yavaş pütürlüye geçcemEki Görüntüle 3642101 kabağı böyle yaptım ben de içinde soğan da var bakalım uyansın deneticem
Ben süzgeçten geçirdim suyundan da ekledim tatlı patates ben de denicem bi karıştırıp avakado falan ne zaman veriliyor yaDenet bakalım sulu olmuş gibi dimi azcık patates de koyarsın bi dahakine. Ben tatlı patates koyuyorum genelde kabız yapmıyor lifli ya bi de a vitamini açısından zenginmiş bi kaç faydası daha var. İlk başladığımda mesela bi küp kabak ayırdım çatalla ezdim öyle verdim bi kaç kaşık sonra yaptığım çorbadan verdim. Bundan sonra süzgeçten geçircem artık yavaş yavaş pütürlüye geçcem
Ben haslayip catalla ezip verdim hepsini, su yerine zeytinyagi kabiz olmasin diye. Balaangicta hep puturlu verdim alissin diye.Ben süzgeçten geçirdim suyundan da ekledim tatlı patates ben de denicem bi karıştırıp avakado falan ne zaman veriliyor ya
Oy Poyraz büyüdü muAğızdan çocuk felci aşısı yapıyorlar. Bizde ateş olmadı
İrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı daBen haslayip catalla ezip verdim hepsini, su yerine zeytinyagi kabiz olmasin diye. Balaangicta hep puturlu verdim alissin diye.
Kabak, havuc ,tatli patates, patates, avakado, ispanak, taze fasulye sirasiyla tattirdim ben, sonra yogurt bir kac gun meyve verdim sonra da kemik iligi verdim. Avakadoyu artik her sabah azcik yiyor yumurtasiyla
ay inanilir gbi degil, bir anne whatsapp grubundayim, su an kitaplarin pdflerni teker teker gonderdilerİrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı da
Ay süper hemen yazıyorumay inanilir gbi degil, bir anne whatsapp grubundayim, su an kitaplarin pdflerni teker teker gonderdilerozelden yazin isterseniz ileteyim size.
Canım yaKizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?
Benimki de bu hafta baya huzursuz diş çıkmadı hala ama sürekli mız mız ağlıyor, gündüzleri uykuları zaten yarım saat 40 dakka max. Gece iyi uyuyor ama iki gündür çığlık çığlığa uyanıyor sabahları korktum. Oysaki uyandığında takılırdı kendi kendine sonra hafif ıh mıh sesleri gelirdi uyandığını anlardım. Sen yapamıyorsun diye düşünme zor bir süreç geçiriyor bebişler dertlerini anlatamıyorlar bu günler de geçecekKizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?
İnşallah canım bugün yine götürdük öksürük artınca. Nebulizatörle ilaç başladık. Bronşite dönmüş. Nasıl üşüttü böyle anlamadım.Iy o beyaz şey dimikorkunç valla anliyorum bebişkoyu ben de içemezdim (( geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen iyileşir kuzun
Yazdm cnmay inanilir gbi degil, bir anne whatsapp grubundayim, su an kitaplarin pdflerni teker teker gonderdilerozelden yazin isterseniz ileteyim size.
Ya burdan gonderilmiyor. Mail ya da telden gonderebilirim ama o zaman gizlilugimiz ihlal olurYazdm cnm
aclikla falan sinanmak neyse de uykuyla sinanmak cok zormusCanım yahuzursuz ediyo demekki dişi olan biraz da sana olmuş inşallah kısa sürer de rahat edersiniz.. dış bu kadar yapiyo mu ya ipek de bozuldu ama bu kadar değil şuanda sen yapakiyosun diye bir şey yok elinde olan bir durum da değil desteksizsin bir kere bu bile yeterli. Yetersiz hissetmen de çok normal ama hepimiz bir benzerini yaşıyoruz zaten kendine yüklenme
Ben yine bi uyku grubundayimBenimki de bu hafta baya huzursuz diş çıkmadı hala ama sürekli mız mız ağlıyor, gündüzleri uykuları zaten yarım saat 40 dakka max. Gece iyi uyuyor ama iki gündür çığlık çığlığa uyanıyor sabahları korktum. Oysaki uyandığında takılırdı kendi kendine sonra hafif ıh mıh sesleri gelirdi uyandığını anlardım. Sen yapamıyorsun diye düşünme zor bir süreç geçiriyor bebişler dertlerini anlatamıyorlar bu günler de geçecek
Kizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?
Ben onu iki kere denedim 10 dk içinde uyandı. Benimki dürtülmeye gelmiyoraclikla falan sinanmak neyse de uykuyla sinanmak cok zormussagol
Ben yine bi uyku grubundayimorda birisi bi video atti, bebegi durtup uykusunu uzatiyorsun, belki biliyorsundur. Bana hep ayagna bacagna dokun demislerdi, bu videoda yanagina dokunuyorlardi ve bazen ise yariyor bir dene istersen.
Dis cidden ya, kolay cikartir ins
ay benim bebeğim de son 3-4 gündür belki daha fazla bahsettiğinize benzer şeyler yapıyor. ama susuyor sonra bişekilde. hiç susmadığını düşünmek istemiyorum bile çok zor. senlik bir şey yok tabi ki. geçecek bişekilde ben de neden ve nasıl çözemiyorum diştir diye düşünüyorum. daha hiç dişi çıkmadı.Kizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?
Bence de iyi edersin canım.Kızlar Bugün şehir dışından eski bir arkadaşım geldi. Ancak pek iyi gitmedi. Benim oğlum var ve misafir için sabah bir sürü temizlik yaptım. Misafirime yemek pişirdim. Çay kek ikramı yaptım. Bir yandan bebeğimi avuttum. O ise hiç susmadan konuştu. İlişkisinden bahsedip durdu. Bebeğim de uyuyamadı. Ben de çok yoruldum. Hiç yardım etmemesine de kızdım. Ne bebek bakımına ne de bulaşıklara, ne de ikramlara yardım etmedi. Bir de diyor ki hiç yardım etmedim ama etmicem istemiyorumÇok yoruldum ve sinirliyim. Bir daha gelirse kabul etmeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?