2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kşmse gelmşyor ya çok sessizleşti benim burdan başka bi yerim yok canım sıkılıyoooo

Dün artık başladım bende okuluma geri döndüm bebem burnumda tüttü
Ama sosyalliği de özlemişim ipini koparmış danalar gibiydim

Bsbsnsnsjsjsjjs bi yandan gerçekten iyi gelşyor ya ben de aynı durumdayım
Kızlar iyi geldi mi gerçekten ya. Çarşamba günü bende başlıyorum. Sabah 7 den aksam 19:00 a kadar olmayacağım. Şimdiden strese girdim zor olacak benim için

Kac aylikken yaptirmistinz cnm. Bide hangi bolum yapio sunneti

Kızlar iyi geldi mi gerçekten ya. Çarşamba günü bende başlıyorum. Sabah 7 den aksam 19:00 a kadar olmayacağım. Şimdiden strese girdim zor olacak benim için
Canım bwn sabah 6.45 gibi çıkıyorum 12-13 gibi dönüyorum ve bana cidden iyi geldi hem bebeğimi özlemiş oluyorum hem de hava alıyorum rahatlıyorum farklı ortam gerçekten güzel. Seninki biraz uzunmuş ama üstesinden gelirsin inşallah hiç sıkma canını bebişler için de kolay oluyor bence. Biraz ayrı kalmak iyi geliyor

Kızlar çok teşekkür ederim tavsiyeler için bebeğim sünnet oldu çıktı çok şükür. Dr sadece kantaron yağı sürün dedi. Krem ilaç vs hiç bi şey vermedi. Sizler de durum nasıldı ya 2 kere sordum ısrarla vermedi. Bir de 6 aylık oğlum şuan pipisi böyle içeri kaçmış gibi duruyor kesildikten sonra. Öncesinde böyle değildi sanki pipisi hiç yok gibi şuan başına gelen var mı ?

Geçmiş olsun , pzt olacak oğlum doktor bizden de kantaron birde fucicort gibi tam hatırlamıyorum ama öyle Bi krem istedi . .. Gömük pipi dediğin ilk oğlumda yaşamıştım eve gelince şok olmuştum çocuğun pipisi nerde diye , oğlun kilolu mu? Genelde tombik bebişlerde oluyor sanırım .. Bize doktor pipiyi elimizle geriye doğru itip içindeki kısmı gün içerisinde aklımıza geldikçe dışarı çıkarmamızı söylemişti ama ben tam yapamamıştım , bu yüzden yapışmıştı içerideki kısım , tekrar doktora gitmiştik doktor eliyle itip geri çıkarıp yapışıklığı açmıştı , oğlumun canı yanmıştı tekrar... Doktor dediyse ihmal etme , demediyse sorabilirsin gerek var mı diye

Birde Gömük pipi zamanla geçiyor , çocuk büyüdükçe yani , ikinci oğlum daha zayıf birde pipisi biraz daha iri umarım aynı durumu yaşamam

Birde Gömük pipi zamanla geçiyor , çocuk büyüdükçe yani , ikinci oğlum daha zayıf birde pipisi biraz daha iri umarım aynı durumu yaşamam
benim oğlanın pipisi küçük mü acaba hani bi denklem var ya orası şurasına denk diye o durum geçerli bu durumda küçük pipili mi acaba zavallı oğlum :/

kızlar bebeklerinizin beslenme ve uyuma düzenleri nasıl? benim bebeğim max 2 saat duruyordu ama şimdi 3 saat falan uyanık durmaya başladı. ben normalde hep uyanır uyanmaz emziriyorum ama şimdi acıkıyodur diye habire meme teklif ediyorum emerek uyuyo sonra hemen uyanıyo ben de 0 mola vermiş oluyorum çok yoruldum ve bezdim artık. çünkü uyanıkken 1 saniye kendi başına durmuyo hemen ağlıyo ilgilenmezsem uyurken de sallanarak uyuyo iyice daldığında sallamayı bırakıp başka işlere koşturuyodum ama şimdi o durum da bozuldu. hem beşikten ayırmak istiyorum hem de beşiksiz 15 dk civarı uyuduğundan bunu da mememde beni esir almış vaziyette yaptığından hayat hepten çekilmez oluyor.

Kızçeler bebeklerinize mercimek çorbası verdiniz mi? Ben bugün mercimek çorbası yaptım ufaklığa da gaz yapar mı diye de tereddüt ettim şimdi. Yarım saat falan suda beklettim ama
Ben vermistim, simdi bunu gorunce yine pisireyim dedim, su an ocakta. Yesili de bu hafta deneteyim. Dun balik verdim, sorun cikmadi sukur. Artik yemekleri tuzsuz ve salcasiz yapmaya baslicam, biz ne yiyorsak yesin
imkanin varsa uyku egitimi al, yoksa da chat gpt de bayaa ise yariyor. Napleri uzatmak icin de bende bazen durtme yontemi ise yariyor. Sadece benimki durtmeye degil de gogsume ya da sirtina dokunmami seviyor. Bir hafta on gundur olmuyordu ama bugun olasi tuttu. 7-8 aylik bebeler icin 2 nape duser diye okudum dun redditte, benimki bazen 4 yapiyor

Kızlaaar trump amcanın acıklamalarını dınledınızmıadam durup durup bıseyler cıkarıyor yaaa,yok hsmılelıkte parasetemol kullanımı otızme yol acar yok aşılar cok yogun program otızme sebep olabılır vs tarzında acıklamalar yapmıs,Allahım bu devırde cocuk buyutmek ne zor gercekten yaa,sureklı aklımızla oynuyorlar,yarında bebeyı asıya gotrucem bu arada sabahişin en ironik tarafı bu,cunku ıcım ası yapılmasından yana,fakat ası programı banada vok yogun gelıyor orda trump amcaya katılmakla beraber elımden bıseyde gelmıyor.gecen agızdan damlatılan asıya gerek varmı dıye konusmustuk ya doktorumuz yapalım dedı.tamam dedım bende

Bsbsnsnsjsjsjjs bi yandan gerçekten iyi gelşyor ya ben de aynı durumdayım
Vallahi pijamalarımı attım o bile iyi geldi dile kolay 6 ay
Kşmse gelmşyor ya çok sessizleşti benim burdan başka bi yerim yok canım sıkılıyoooo
Kız sende hiç sosyal medyada kullanmıyormuşsun ki nasıl duruyorsun instagramsız falan olsa ekleşirdik
Gel bacım gel bende öyleydim girince alışıyorsun
Kızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
Çok geçmiş olsun canım burnunu sürekli açık tutmaya çalış

Valla ben de hep pijamalarlaydım iyi geldi giyinmek süslenmek kız dnndnsanakjaakka

Hahahahhshsjdjsh valla 4 sene olcak kapatalı sosyal medyamı alıştım artık çok aramıyorum mdndsnsjkakskx ekleşirdik güzel olurdu

Kız ilk gün elbisenin altına ev donumla gitmişim sen düşün benim hali giyinmeyi unutmuşum ahaha Allah tan açılma gibi bir şeyler yaşamadım yoksa rezillik

Ya valla hayranım kullanmayanlara ben sağı solu çok merak ediyorum sürekli olmayan birileri de aklıma geliyor şöyle biri vardı naptı acaba diye bulmaya bile çalışıyorum öyle bir merak

Hahshshshhshshs ay çok komik iyi ki gören olmamış valla

Jdjsjsjsjsjxkdks bağımlılık yapıyor cidden, çok vakit harcıyor insan baktıkça bakıyor fncmxkxkxkxkzk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…