- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.241
Devam et mutlaka önemli canım. Arkadaşın da dediği gibi tekrar açıyor doktor ama canı açıyor bebişinÇok teşekkür ederim henüz kontrole gitmedik elimle yapmaya devam edeyim o zaman ben de
Bi tane astronot alıcam canım izmirdeyim ben Ocak şubat çok soğuk oluyor o zaman giydiririm bi tane de normal kısa alırım muhtemelen daha az soğuk havalar içinMerhabalar kızlar ben Nisan ayı annesiyim kışlık alışverişleri yaptınızmı astronot mu normal montmu almak iyi olur ve uyku tulumu konusunda bilgi verirseniz sevinirim
Tatlı patates ekledim ben. Biz direkt çorbalarla başladık muhallebi kıvamında. Ben her sebzeyi kullandım hemen hemen. Kapya soğan sarımsak tatlı patates havuç patates kabak brokoli…Kızlar yaa yoğurt, havuç , kabak denedim. Hiç birini sevmedi. Havuç ve kabağı ayrı günlerde buharda haşlayıp verdim biraz zeytinyağı ekledim içine ezdim verdim. Ama hiç sevmedi tavsiyeniz var mı
Ben uyku tulumunu 2.5 aldım çok sıcak olursa gece uyurken kısarım petekleri üşümesinden iyidir diye düşünüyorumMerhabalar kızlar ben Nisan ayı annesiyim kışlık alışverişleri yaptınızmı astronot mu normal montmu almak iyi olur ve uyku tulumu konusunda bilgi verirseniz sevinirim
Ben hala 3 sebzeden devam ajshwjndkd bugün annemden aldığım taze bezelyeden yemek yapmistim kuzu kıymalı patatesli havuclu falan ondan verdim sevdi bezelye taze olunca tadi tatli oluyo ya hoşuna gitti sanırım. Bi de biz kahvaltı yapıyorduk o sıra (öğlen) biz yiyoruz diye olabilir çok istekliydi vermeyi unuttum unutunca çıldırdı falan djdbdjnd bezelyenin kabuğunu ayırıp verdim bu arada takilmasin diyeKızlar kereviz verdiniz mi? Verdiyseniz saplarını da ezip versem olur mu? Siz nasıl verdiniz?
Evet beraber yiyince çok mutlu oluyorlarBen hala 3 sebzeden devam ajshwjndkd bugün annemden aldığım taze bezelyeden yemek yapmistim kuzu kıymalı patatesli havuclu falan ondan verdim sevdi bezelye taze olunca tadi tatli oluyo ya hoşuna gitti sanırım. Bi de biz kahvaltı yapıyorduk o sıra (öğlen) biz yiyoruz diye olabilir çok istekliydi vermeyi unuttum unutunca çıldırdı falan djdbdjnd bezelyenin kabuğunu ayırıp verdim bu arada takilmasin diye
Taze bezelye bu mevsimde oluyor mu dondurulmuş almıştım ben de fileden benim cahilliği mazur görün bebeğim için yemek yapmaya başladım ben önceden hep ailelerden aşırıyorduk yemekleriBen hala 3 sebzeden devam ajshwjndkd bugün annemden aldığım taze bezelyeden yemek yapmistim kuzu kıymalı patatesli havuclu falan ondan verdim sevdi bezelye taze olunca tadi tatli oluyo ya hoşuna gitti sanırım. Bi de biz kahvaltı yapıyorduk o sıra (öğlen) biz yiyoruz diye olabilir çok istekliydi vermeyi unuttum unutunca çıldırdı falan djdbdjnd bezelyenin kabuğunu ayırıp verdim bu arada takilmasin diye
Yok şuan ben yapilacak zamani kaçırdım annem yapmisti ondan aldim iki yemeklik nsbxjd komşum da yapmış ondan da dilencem bi yemeklik ipege qjzgwusjwjdhd dondurulmus aldiklarimiz da taze dolaba attigimiz fibi oluyo mu ona göre ben de almayı düşünüyorum daTaze bezelye bu mevsimde oluyor mu dondurulmuş almıştım ben de fileden benim cahilliği mazur görün bebeğim için yemek yapmaya başladım ben önceden hep ailelerden aşırıyorduk yemekleri
Uyku tulumu giydirmeye başladınızmıBen uyku tulumunu 2.5 aldım çok sıcak olursa gece uyurken kısarım petekleri üşümesinden iyidir diye düşünüyorumsıcaklığı ona göre ayarlarim yani. Ebebekten aldım başka markalarin da var lcw da falan gidip bakmaya imkanım yoktu bu aralar kat kat giydirip uyutuyodum çocuk da rahat etsin diye netten aldim gitti valla henüz yikamadim kalitesi hakkinda fikrim yok kışı çıkarsa yeter diyorum zaten daha da olmaz znxnnd 1 yaş aldım rahat rahat yatsin diye
Astronot almayi düşünmüyorum şuan duruma göre bakıcam bacakları ususun istemem tabi
Uyku tulumu giydirmeye başladınızmı
Bende araştırıp alsam iyi olur en üst katsayım serin oluyoBebim evim soğuk şimdiden soğudu gece örme yelek giydiriyordum simdilik anca ısınıyoro yüzden yıkayıp giydiricem uyku tulumunu
Bizde ankaradan antalyaya gittik. 6 sata yolu 8 saat yaptık ama hiç sorun olmadı genelde uyudu. Uyumadığında dışarıyı izledi. Oynatmak durumunda bile kalmadım. Sadece son 1 saat sıkıldı artıl mızmızlandı o da normal tabi. Güneş kremi hipp kullandım. Biodermada aldım kalın ve sürmesi zor diyorlardı ama hiç sorun olmadı. Biodermayı sürmedim ama kendim kullandım hipp daha temiz içerikti onu sürdüm. Otelde mama ve biberon hrp yanımdaydı su ısıtıcı da aldım ama haxır bebek suyu da kullandım. Uyıyacağı vakit odaya çıktım uyanmasını bekledim. Akşamları beach bar sessizdi orada takıldım kucağımda uyuttum arabada uyıöaya devam etti. Grce müziği başlarken 10-11 civarı odaya geçtim. Havuza eşimle sırayla girdik. Ama ruslar falan bebeklerini direkt sokuyorlardı ben şokben sokmadım havuza. Denzie aayaklarını soktum sadece. Yemeklerde genellikle salatalık, meyve ve süzme yoğurt tarzı şeyler verdim sabahta haşlanmış yumurta. Otrlde aptamil mama köşesi de vatdı kutulu ama ben sma kullandığım için terxih etmedim keza kavanoz mamalsrda vardı ama saf meyve vermeyi tercih ettim. Bir defada patates püresi vermiştim diyet köşesinden o da tuzsuzdu ondan. Gennel olarak ben zorlanmadım yani
Ay cok tesekkur ederimBirde diyet köşesinde haşlanmış havuç patates kabak kanabahar vs oluyor onlardan da verebilirsin
Canım bizim de böyle başlamıştı acile gittik ilaç verdi. Sonra doktoruna gittik 3 gün sonra. hep ciğerleri dolmuş nebulizatör ile hava verdim ilaçlı. 15 günde anca toparladı. Başta serum fizyolojik hava versek ciğerleri dolmayacaktı.Kızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
Ebebekten 1 tog uyku tulumu aldım şuan yeterli geliyor kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum içine. Çıtçıtlı uzun kollu badiler, 3 yelek, 3 hırka,4 alt ve altüst takım aldım birkaç tane. Üst alt hediyeler vardı anca olacak bu kış, onları da çıkardım yeter şimdilik. Astronot tulum alıcam ben daha sıcak tutar. Uyku tulumu da 2 tog düşünüyorum ekim ortası gibi. #reklamdeğilMerhabalar kızlar ben Nisan ayı annesiyim kışlık alışverişleri yaptınızmı astronot mu normal montmu almak iyi olur ve uyku tulumu konusunda bilgi verirseniz sevinirim
Daha rahatsın o zaman istediğin yerde emzirirsin msma bozulur biberon yıka vs derdin olmazAy cok tesekkur ederimben mama vermiyorum ama ek gida kismini oyle yapayım. Havuza sokmam ben de ya. Aksam daha sessiz barda oturmak iyi fikir
Bu arada biz gideceğimiz oteli araştırmıştık internetten. Çocuklarda çok fazl el ayak hastalığı ve rota virüsü şikayetleri vardı. İnstagramda herkes havuzlarla ilgili yorum yapmıştı oteli değiştirdik ki yüksek fiyatlı kemerde ultra herşey dahil bi oteldi. Bu kısma siz de bakabilirsiniz bence.Daha rahatsın o zaman istediğin yerde emzirirsin msma bozulur biberon yıka vs derdin olmaz
Kesinlikle, dışarı ile teması mümkün olduğunca az olmalı. Park yatak küvet trlsiz bebek arabası vs veriyorlar ama mrsela bebek arabasını almadım rrmas etmesin diye küvette de yıkamadım kucağımda yıkadım. Park yatak istedim ama onda da evden nevresimini götürdüm onda yattı ne olur ne olmaz diyeBu arada biz gideceğimiz oteli araştırmıştık internetten. Çocuklarda çok fazl el ayak hastalığı ve rota virüsü şikayetleri vardı. İnstagramda herkes havuzlarla ilgili yorum yapmıştı oteli değiştirdik ki yüksek fiyatlı kemerde ultra herşey dahil bi oteldi. Bu kısma siz de bakabilirsiniz bence.
Bir de ben oteli değiştirdikten sonra da havuza hiç sokmadım ne olur ne olmaz virüs vs kapmasın diye. Denize girdi 2 3 kere onda da yüzünü suya sokmadım beline ve boynuna kadar soktum. Çıkınca hemen içme suyunu vücuduna döküp kurulayıp giydirdim tuzlu ıslak bekletmedim. Bu arada kaydırak, oyun alanı vs oralara hiç götürmedim yani çocuklu ailelerin olduğu yerlerden uzak durdum. Enfeksiyon vs bi şey bulaşmasın diye el ayak hastalığı vs bulaşıcı çünkü ve salgın var sanırım çok kişiden duydum.
Bu arada yanınızda bebek arabası götürmeseniz de otelde çok güzel arabalar var önceden görüşüp oradan alabilirsiniz biz yük etmedik arabada. Termos alabilirsiniz yanınıza eğer mama veriyorsanız çok fayda görürsünüz her an yanınızda su bulunur biz termosu çok kullandık ılık su için. Bol bol kıyafet alın dediler aşırı kıyafet aldım çok gereksiz oldu. Calpol vs alabilirsiniz yanınıza ne olur ne olmaz diye ben almıştım.
Arabada oyalaması çok çok rahat oldu oto koltuğu içinde şarkılarla gittik geldik dinlene dinlene çok uzun sürdü yolumuz başka şeyler vs de yaptık hiç sorun çıkmadı. Zaten uykusu gelince uyuyor o sallantıda da baya uzun uyuyor hiç korkmayın. İyi tatiller
Bizim de her sey dahil bi otel, cok mantikli cocuklu ailelerin oldugu yerlerle temas ettirmemek. Zaten sezon da kapandi sayilir kalabalik olmaz ins, tesekkurlerBu arada biz gideceğimiz oteli araştırmıştık internetten. Çocuklarda çok fazl el ayak hastalığı ve rota virüsü şikayetleri vardı. İnstagramda herkes havuzlarla ilgili yorum yapmıştı oteli değiştirdik ki yüksek fiyatlı kemerde ultra herşey dahil bi oteldi. Bu kısma siz de bakabilirsiniz bence.
Bir de ben oteli değiştirdikten sonra da havuza hiç sokmadım ne olur ne olmaz virüs vs kapmasın diye. Denize girdi 2 3 kere onda da yüzünü suya sokmadım beline ve boynuna kadar soktum. Çıkınca hemen içme suyunu vücuduna döküp kurulayıp giydirdim tuzlu ıslak bekletmedim. Bu arada kaydırak, oyun alanı vs oralara hiç götürmedim yani çocuklu ailelerin olduğu yerlerden uzak durdum. Enfeksiyon vs bi şey bulaşmasın diye el ayak hastalığı vs bulaşıcı çünkü ve salgın var sanırım çok kişiden duydum.
Bu arada yanınızda bebek arabası götürmeseniz de otelde çok güzel arabalar var önceden görüşüp oradan alabilirsiniz biz yük etmedik arabada. Termos alabilirsiniz yanınıza eğer mama veriyorsanız çok fayda görürsünüz her an yanınızda su bulunur biz termosu çok kullandık ılık su için. Bol bol kıyafet alın dediler aşırı kıyafet aldım çok gereksiz oldu. Calpol vs alabilirsiniz yanınıza ne olur ne olmaz diye ben almıştım.
Arabada oyalaması çok çok rahat oldu oto koltuğu içinde şarkılarla gittik geldik dinlene dinlene çok uzun sürdü yolumuz başka şeyler vs de yaptık hiç sorun çıkmadı. Zaten uykusu gelince uyuyor o sallantıda da baya uzun uyuyor hiç korkmayın. İyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?