2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
Canım aynısı bizde de var. Şuan şeffaf burun akıntısı ve kuru öksürük kaldı inşallah tamamen geçecek. Yaptıklarımı yazıyorum aslında çok da yapılabilecek birşey yok ama yazayım hemen
Bolca emzir meme mama su her neyse sıvı alımı önemli
Burun hep açık olacak sık sık temizle uyumadan önce kesinlikle temizle
Emzik biberon başlıklarını sık sık kaynattım aynı mikrobu tekrar tekrar almasın diye düşünerek
Buhar makinesini çalıştırdım içine nane yağı koydum bi kaç damla
Klimayı hiç açmadım
Biz ek gıdaya tadımla değil direkt çorbalarla başlamıştık zaten o yüzden çorbalarına sarımsak soğan ekledim hep sarımsak doğal antibiyotikmiş ya faydası olur diye düşündüm
Bu şekilde kuzum. Ateş oldu mu?

Cidden sürekli aktifti. Papatya doğumdan beri yok açelya da nr oldu en son kayınvalidesi vardı eşiyle arada tartışıyordu sanki. İyilerdir umarım
8 eylülde girmiş ama yazmamış sanırım kızın telefonunu mu aldılar naptılar ya başka bişe gelmiyor aklıma inşallah iyilerdir

yav dış destek olarak super nanny ya da tracy hogg tarzı biri anca paklar benim bebemi desteksiz uyuma için. 10 yaşına gelince falan öğrenir artık kendi kendine uyumayı. bırak desteksiz uyumayı desteksiz 1 dk dahi geçiremiyor. 4 napten 3e yeni düşürdüm ben uyanıklık sınırlarını zorladım baktım duruyo. 5ten 4e düşeli de çok olmamıştı zaten. beşiğe koyup başından ayrılmadan sallasam 1,5 - 2 saat uyur. ah anama uyup da bu beşiği almasaydım keşke. bugün de mememe yapıştı vampir gibi bırakmıyo çok sıkıldım ve yoruldum kemiklerim ağrıyo artık kalsiyumumu falan ordan alıyo heralde karnımı doyurmaya bile fırsat bulamıyorum. bi de sürekli saçlarımı yoluyo yoluk yoluk etti çılgın profesör gibi iyice deliye dönderdi beni heheh keşke evde yanımda biri olsa ama yalnızım çok zor ağlayasım var ne kanki ne komşu ne akraba kimsesizim paslayacak kimse yok eşim de işten geç ve aç dönüyo üstelik (( evlenmek de çocuk yapmak da cidden akıl karı iş değil. evli mutlu çocuklu demet akalın hizmetkar ve bakıcıları sayesinde öyle olsa gerek

Keşke öğretmen olsaydım ya da olabilseydim. Ben finans sektöründeyim oturduğum ilçeden başka yere verirlerse gelişim en erken 19:00 süt izni 16:30 da başlıyorsa gene en erken 17:30 olacak ikametgahından farklı yere verirlerse.
Dua ediyorum ücretsiz izin konusunda beni üzmesinler.

Çok zor gerçelten canım öğretmen olmasam ücretsiz alırdım muhtemelen ben de sıkma canını verirler hakkını bence, inşallah gönlünce olur haberdar et bizi

Ahahahhaha umarım ben öyle şeyler yapmam kıyafetimi akşamdan hazırlayayım bari

Ay sosyal medya konusunda resmen bensin. Durup dururken dıdısının dıdısı aklıma gelir bulmadan uyuyamam fazla merak da zararlı

Kızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
Geçmiş olsun canım sabah akşam burnu tikanirsa açabilirsin başka fikrim yok inşallah hafif atlatır

Çok zor gerçelten canım öğretmen olmasam ücretsiz alırdım muhtemelen ben de sıkma canını verirler hakkını bence, inşallah gönlünce olur haberdar et bizi
İnşallah canım çünkü bakacak kimsem yok. Minicik bebeğimi kreşe vermek istemiyorum i. Bi kere oyun grubuna gittik el ayak hastalığı oldu benim minik kuzum. Çok şükür hafif atlattık

Seni öyle iyi anlıyorum ki… 7 ay bitti mi? Oturunca biraz rahat ettim ben yine yanında duruyorum ama oyuncaklarıyla takılıyor azcık.
Mama sandalyesine koyup eline çıngırak veriyorum damaklarını falan kaşıyor çok durmuyor tabi ama en azından çorbasını filan yapabiliyorum tabi yaklaşık 1 haftadır bu aşamaya geldik.
Bir de örümcek aldım 15-20 dakika günde koyuyorum kendime yemek yaptığım yok onun çorbasını falan hazırlıyorum en azından. 750 liralık uygun bişe aldım zaten durmucak içinde diye durdu benim zibidi ismi lazım değil markalara dünya para döktüğüm ne varsa yüzlerine bakmadı bundan sonra böyle ama
Yarın tam 7 aylık oluyor. Ve ben daha yeni yeni evi toplamaya başladım. Riskli gebelikti benim bi de hamileyken hergğn işe 35 km gidip geliyordum ev bildiğin dandini. Umrumda mı hayır. Herşey rayına oturuyor zamanla Allah sağlık versin huzur versin.
Ha bi de benim oğlan kucağımda uyuyor ve ayakta gezicen mamasını da gezerek içiricen baya toplandı maşallah az belim kopuyor bu ara

1 hafta kaldı 7 aylık olmasına daha öyle sıkıntısız oturamıyor yıkılıveriyor. şu an sürekli bu pozisyonda ilerliyo (benim bebeğim değil internetten buldum):

her şeyi ağzına sokup tepikleyerek kendisi oynuyo ama yanında olmamı istiyo yoksa yalnız bıraktığım an ağlıyo. bize de yürüteç hediye geldi ona koyuyorum 5 dk yemeğini hazırliyim diye onda da 10 sn geçmeden ağlıyo ilgi bağımlısı.

Aynı pişmanlığı gün içinde o kadar yaşıyorum ki lanet olsun sallanan beşik aldığım güne salla dur yöntemi yapayım dedim 10 saniye salla 5 saniye dur şeklinde. Durduğum anlarda kafasını sağa sola sallayıp çıldırdı. Kabullendim artık istediği kadar sallarım

Güneş kremi sürmeye baslayabileyim ve cok sicaklar gecsin diye eylul sonuna tatil almistim, pazartesi gidiyoruz ilk defa arabada uzun yolculuk yapacagiz (6 saat) en cok bu kısımdan korkuyorum yolculuk tavsiyesi olanlar varsa cok sevinirim canlar otel tatili yapanlar aksam yemegini nasil yaptiniz benim bebe 19da gece uykusuna yatiyor da bebek arabasi da sevmeyen bi bebek yazarken kendimi korkutmaya basladim dhsjdj

Bizde ankaradan antalyaya gittik. 6 sata yolu 8 saat yaptık ama hiç sorun olmadı genelde uyudu. Uyumadığında dışarıyı izledi. Oynatmak durumunda bile kalmadım. Sadece son 1 saat sıkıldı artıl mızmızlandı o da normal tabi. Güneş kremi hipp kullandım. Biodermada aldım kalın ve sürmesi zor diyorlardı ama hiç sorun olmadı. Biodermayı sürmedim ama kendim kullandım hipp daha temiz içerikti onu sürdüm. Otelde mama ve biberon hrp yanımdaydı su ısıtıcı da aldım ama haxır bebek suyu da kullandım. Uyıyacağı vakit odaya çıktım uyanmasını bekledim. Akşamları beach bar sessizdi orada takıldım kucağımda uyuttum arabada uyıöaya devam etti. Grce müziği başlarken 10-11 civarı odaya geçtim. Havuza eşimle sırayla girdik. Ama ruslar falan bebeklerini direkt sokuyorlardı ben şok ben sokmadım havuza. Denzie aayaklarını soktum sadece. Yemeklerde genellikle salatalık, meyve ve süzme yoğurt tarzı şeyler verdim sabahta haşlanmış yumurta. Otrlde aptamil mama köşesi de vatdı kutulu ama ben sma kullandığım için terxih etmedim keza kavanoz mamalsrda vardı ama saf meyve vermeyi tercih ettim. Bir defada patates püresi vermiştim diyet köşesinden o da tuzsuzdu ondan. Gennel olarak ben zorlanmadım yani

Birde diyet köşesinde haşlanmış havuç patates kabak kanabahar vs oluyor onlardan da verebilirsin

Çok teşekkür ederim henüz kontrole gitmedik elimle yapmaya devam edeyim o zaman ben de

Kızlar yaa yoğurt, havuç , kabak denedim. Hiç birini sevmedi. Havuç ve kabağı ayrı günlerde buharda haşlayıp verdim biraz zeytinyağı ekledim içine ezdim verdim. Ama hiç sevmedi tavsiyeniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…