- 28 Ağustos 2024
- 733
- 1.616
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.221
Cidden sürekli aktifti. Papatya doğumdan beri yok açelya da nr oldu en son kayınvalidesi vardı eşiyle arada tartışıyordu sanki. İyilerdir umarımEvet ya ikisi de sır oldu resmen hele açelya o kadar aktifti nerede bu kız?
Canım aynısı bizde de var. Şuan şeffaf burun akıntısı ve kuru öksürük kaldı inşallah tamamen geçecek. Yaptıklarımı yazıyorum aslında çok da yapılabilecek birşey yok ama yazayım hemenKızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
8 eylülde girmiş ama yazmamış sanırım kızın telefonunu mu aldılar naptılar ya başka bişe gelmiyor aklıma inşallah iyilerdirCidden sürekli aktifti. Papatya doğumdan beri yok açelya da nr oldu en son kayınvalidesi vardı eşiyle arada tartışıyordu sanki. İyilerdir umarım
yav dış destek olarak super nanny ya da tracy hogg tarzı biri anca paklar benim bebemi desteksiz uyuma için. 10 yaşına gelince falan öğrenir artık kendi kendine uyumayı. bırak desteksiz uyumayı desteksiz 1 dk dahi geçiremiyor. 4 napten 3e yeni düşürdüm ben uyanıklık sınırlarını zorladım baktım duruyo. 5ten 4e düşeli de çok olmamıştı zaten. beşiğe koyup başından ayrılmadan sallasam 1,5 - 2 saat uyur. ah anama uyup da bu beşiği almasaydım keşke. bugün de mememe yapıştı vampir gibi bırakmıyo çok sıkıldım ve yoruldum kemiklerim ağrıyo artık kalsiyumumu falan ordan alıyo heralde karnımı doyurmaya bile fırsat bulamıyorum. bi de sürekli saçlarımı yoluyo yoluk yoluk etti çılgın profesör gibi iyice deliye dönderdi beni hehehBen vermistim, simdi bunu gorunce yine pisireyim dedim, su an ocakta. Yesili de bu hafta deneteyim. Dun balik verdim, sorun cikmadi sukur. Artik yemekleri tuzsuz ve salcasiz yapmaya baslicam, biz ne yiyorsak yesin
imkanin varsa uyku egitimi al, yoksa da chat gpt de bayaa ise yariyor. Napleri uzatmak icin de bende bazen durtme yontemi ise yariyor. Sadece benimki durtmeye degil de gogsume ya da sirtina dokunmami seviyor. Bir hafta on gundur olmuyordu ama bugun olasi tuttu. 7-8 aylik bebeler icin 2 nape duser diye okudum dun redditte, benimki bazen 4 yapiyor
Keşke öğretmen olsaydım ya da olabilseydim. Ben finans sektöründeyim oturduğum ilçeden başka yere verirlerse gelişim en erken 19:00Canım bwn sabah 6.45 gibi çıkıyorum 12-13 gibi dönüyorum ve bana cidden iyi geldi hem bebeğimi özlemiş oluyorum hem de hava alıyorum rahatlıyorum farklı ortam gerçekten güzel. Seninki biraz uzunmuş ama üstesinden gelirsin inşallah hiç sıkma canını bebişler için de kolay oluyor bence. Biraz ayrı kalmak iyi geliyor
Çok zor gerçelten canım öğretmen olmasam ücretsiz alırdım muhtemelen ben deKeşke öğretmen olsaydım ya da olabilseydim. Ben finans sektöründeyim oturduğum ilçeden başka yere verirlerse gelişim en erken 19:00süt izni 16:30 da başlıyorsa gene en erken 17:30 olacak ikametgahından farklı yere verirlerse.
Dua ediyorum ücretsiz izin konusunda beni üzmesinler.
Yok canım o kadar da değildir herhalde8 eylülde girmiş ama yazmamış sanırım kızın telefonunu mu aldılar naptılar ya başka bişe gelmiyor aklıma inşallah iyilerdir
Ahahahhaha umarım ben öyle şeyler yapmamKız ilk gün elbisenin altına ev donumla gitmişim sen düşün benim hali giyinmeyi unutmuşum ahahaAllah tan açılma gibi bir şeyler yaşamadım yoksa rezillik
Ya valla hayranım kullanmayanlara ben sağı solu çok merak ediyorum sürekli olmayan birileri de aklıma geliyor şöyle biri vardı naptı acaba diye bulmaya bile çalışıyorum öyle bir merak
Geçmiş olsun canımKızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
Nebulizatör varsa serum verin rahatlatıyor bayağı.Kızlar ya bebeğim hasta oldu öksürük hapşırma burun akıntısı var doktor ilaç verdi ama evde yapılacak bi şey var mı bildiğiniz çabuk iyileşmesi için
İnşallah canım çünkü bakacak kimsem yok. Minicik bebeğimi kreşe vermek istemiyorum i. Bi kere oyun grubuna gittik el ayak hastalığı oldu benim minik kuzum. Çok şükür hafif atlattıkÇok zor gerçelten canım öğretmen olmasam ücretsiz alırdım muhtemelen ben desıkma canını verirler hakkını bence, inşallah gönlünce olur haberdar et bizi
Seni öyle iyi anlıyorum ki… 7 ay bitti mi? Oturunca biraz rahat ettim ben yine yanında duruyorum ama oyuncaklarıyla takılıyor azcık.yav dış destek olarak super nanny ya da tracy hogg tarzı biri anca paklar benim bebemi desteksiz uyuma için. 10 yaşına gelince falan öğrenir artık kendi kendine uyumayı. bırak desteksiz uyumayı desteksiz 1 dk dahi geçiremiyor. 4 napten 3e yeni düşürdüm ben uyanıklık sınırlarını zorladım baktım duruyo. 5ten 4e düşeli de çok olmamıştı zaten. beşiğe koyup başından ayrılmadan sallasam 1,5 - 2 saat uyur. ah anama uyup da bu beşiği almasaydım keşke. bugün de mememe yapıştı vampir gibi bırakmıyo çok sıkıldım ve yoruldum kemiklerim ağrıyo artık kalsiyumumu falan ordan alıyo heralde karnımı doyurmaya bile fırsat bulamıyorum. bi de sürekli saçlarımı yoluyo yoluk yoluk etti çılgın profesör gibi iyice deliye dönderdi beni hehehkeşke evde yanımda biri olsa ama yalnızım çok zor ağlayasım var ne kanki ne komşu ne akraba kimsesizim paslayacak kimse yok eşim de işten geç ve aç dönüyo üstelik (( evlenmek de çocuk yapmak da cidden akıl karı iş değil. evli mutlu çocuklu demet akalın hizmetkar ve bakıcıları sayesinde öyle olsa gerek
1 hafta kaldı 7 aylık olmasına daha öyle sıkıntısız oturamıyor yıkılıveriyor. şu an sürekli bu pozisyonda ilerliyo (benim bebeğim değil internetten buldum):Seni öyle iyi anlıyorum ki… 7 ay bitti mi? Oturunca biraz rahat ettim ben yine yanında duruyorum ama oyuncaklarıyla takılıyor azcık.
Mama sandalyesine koyup eline çıngırak veriyorum damaklarını falan kaşıyor çok durmuyor tabi ama en azından çorbasını filan yapabiliyorum tabi yaklaşık 1 haftadır bu aşamaya geldik.
Bir de örümcek aldım 15-20 dakika günde koyuyorum kendime yemek yaptığım yok onun çorbasını falan hazırlıyorum en azından. 750 liralık uygun bişe aldım zaten durmucak içinde diye durdu benim zibidiismi lazım değil markalara dünya para döktüğüm ne varsa yüzlerine bakmadı bundan sonra böyle ama
Yarın tam 7 aylık oluyor. Ve ben daha yeni yeni evi toplamaya başladım. Riskli gebelikti benim bi de hamileyken hergğn işe 35 km gidip geliyordum ev bildiğin dandini. Umrumda mı hayır. Herşey rayına oturuyor zamanla Allah sağlık versin huzur versin.
Ha bi de benim oğlan kucağımda uyuyor ve ayakta gezicen mamasını da gezerek içiricenbaya toplandı maşallah az belim kopuyor bu ara
Aynı pişmanlığı gün içinde o kadar yaşıyorum ki lanet olsun sallanan beşik aldığım güneyav dış destek olarak super nanny ya da tracy hogg tarzı biri anca paklar benim bebemi desteksiz uyuma için. 10 yaşına gelince falan öğrenir artık kendi kendine uyumayı. bırak desteksiz uyumayı desteksiz 1 dk dahi geçiremiyor. 4 napten 3e yeni düşürdüm ben uyanıklık sınırlarını zorladım baktım duruyo. 5ten 4e düşeli de çok olmamıştı zaten. beşiğe koyup başından ayrılmadan sallasam 1,5 - 2 saat uyur. ah anama uyup da bu beşiği almasaydım keşke. bugün de mememe yapıştı vampir gibi bırakmıyo çok sıkıldım ve yoruldum kemiklerim ağrıyo artık kalsiyumumu falan ordan alıyo heralde karnımı doyurmaya bile fırsat bulamıyorum. bi de sürekli saçlarımı yoluyo yoluk yoluk etti çılgın profesör gibi iyice deliye dönderdi beni hehehkeşke evde yanımda biri olsa ama yalnızım çok zor ağlayasım var ne kanki ne komşu ne akraba kimsesizim paslayacak kimse yok eşim de işten geç ve aç dönüyo üstelik (( evlenmek de çocuk yapmak da cidden akıl karı iş değil. evli mutlu çocuklu demet akalın hizmetkar ve bakıcıları sayesinde öyle olsa gerek
Bizde ankaradan antalyaya gittik. 6 sata yolu 8 saat yaptık ama hiç sorun olmadı genelde uyudu. Uyumadığında dışarıyı izledi. Oynatmak durumunda bile kalmadım. Sadece son 1 saat sıkıldı artıl mızmızlandı o da normal tabi. Güneş kremi hipp kullandım. Biodermada aldım kalın ve sürmesi zor diyorlardı ama hiç sorun olmadı. Biodermayı sürmedim ama kendim kullandım hipp daha temiz içerikti onu sürdüm. Otelde mama ve biberon hrp yanımdaydı su ısıtıcı da aldım ama haxır bebek suyu da kullandım. Uyıyacağı vakit odaya çıktım uyanmasını bekledim. Akşamları beach bar sessizdi orada takıldım kucağımda uyuttum arabada uyıöaya devam etti. Grce müziği başlarken 10-11 civarı odaya geçtim. Havuza eşimle sırayla girdik. Ama ruslar falan bebeklerini direkt sokuyorlardı ben şokGüneş kremi sürmeye baslayabileyim ve cok sicaklar gecsin diye eylul sonuna tatil almistim, pazartesi gidiyoruz ilk defa arabada uzun yolculuk yapacagiz (6 saat) en cok bu kısımdan korkuyorum yolculuk tavsiyesi olanlar varsa cok sevinirim canlarotel tatili yapanlar aksam yemegini nasil yaptiniz benim bebe 19da gece uykusuna yatiyor da bebek arabasi da sevmeyen bi bebek yazarken kendimi korkutmaya basladim dhsjdj
Çok teşekkür ederim henüz kontrole gitmedik elimle yapmaya devam edeyim o zaman ben deGeçmiş olsun , pzt olacak oğlum doktor bizden de kantaron birde fucicort gibi tam hatırlamıyorum ama öyle Bi krem istedi . .. Gömük pipi dediğin ilk oğlumda yaşamıştım eve gelince şok olmuştum çocuğun pipisi nerde diye , oğlun kilolu mu? Genelde tombik bebişlerde oluyor sanırım .. Bize doktor pipiyi elimizle geriye doğru itip içindeki kısmı gün içerisinde aklımıza geldikçe dışarı çıkarmamızı söylemişti ama ben tam yapamamıştım , bu yüzden yapışmıştı içerideki kısım , tekrar doktora gitmiştik doktor eliyle itip geri çıkarıp yapışıklığı açmıştı , oğlumun canı yanmıştı tekrar... Doktor dediyse ihmal etme , demediyse sorabilirsin gerek var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?