- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.801
Benim ilk oğlumdan kalmıştı canım bu da da biraz arttı. Doğum sonrası gidicem kontrole nasıl bir tedavi oluyor bilmiyorum amaAy ben hemoroid oldum kizlar yasayan var mi su an cok rahatsiz edici
Bende oğlumdan kalma Philips Avent sterilizasyon makinesi var canım. Onunla halletcem. Ama ilk oğlumda sonradan hediye gelmişti ilk başta emzik temizleyici ile yıkayıp kaynatmıştım.Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın.
![]()
Bende de bi süredir var canım o ağrı. Dr da ebe de normal ağırlık öne geldiği için demişti.Ay kızlar eve geldiğimden beri kuyruk sokumu ve üst tarafı ağrıyor baya yani hareket etmezken değil ama oturup kalkarken filan çok fena hem de baya rahatsız ediyor sanci filan değil ama sanki hamlamış gibi korkunc canımı baya acıtıyo yani yemek filan yapamadım uzanıyorum
Çarpıntı ara ara oluyo bende de ama kan pompalanması falan normal. Ama tekrar ederse Dr ile görüş istersen canımKızlar az önce uzanırken çarpıntı yaşadım. Artık rahatsız etti kalktım ve aynı zamanda mide bulantısı eşlik etti baya kötü oldu. Eşim tansiyonumu ölçtü 12-7 çıktı şimdi iyiyim neyse ki. Neden böyle oldu ki?![]()
Çok geçmiş olsunEsim ameliyat oldu sabah burnundan et temizligi yaptilar lokal yqpmislar adami bas bas bagirtmislar bi geldi gozler kan canagi bana binsinir geldi onu oylengorunce inersin doktorun odasina seref haysiyet namus hic bisi birakmadm bide gittim bas hekimin odasina onada ekibin rezil vs ofkemi kontrol edemedim cok bagirdm agladm tabi hamileliginde etkisi var muhakkak 45 gun heyet vermisler bari o ise yaradi rezil oldk rezill
Benim sık sık oluyor fitil kullandığım için ama iç çamaşırı da kalıyo canım. Bi dra sor sen her ihtimale karşıGünaydın kızlar.34+1 deyim.akinti miktarım çok arttı.gelen şeyin akitni olduğundan eminim çünkü rengi sarı hafif pütürlü ama su karisimli geliyor.sabah uyandigimda islakligi iç giyimden pijamaya sızmış.Var mi bu durumu yaşayan . korkutuyor açıkçası beni.ya suyla karışık akıntım oluyor da fark etmiyrisam diye.doktoruma da yazdım bakalım o ne diyecek