- 8 Kasım 2022
- 235
- 139
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.341
kızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bravo, tebrik ederim sizi. Ben 30.haftada bıraktım çalışmayı, o zaman bile zorluyordu ofise gitmek. Şu anda çalıştığımı düşünemiyorum.kızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
Guzel haberler insGünaydın kızlar bugün kontrolüm var
Ben ve benim gibi kontrole gidecek tüm arkadaşlarım güzel haberler alırız inşallah![]()
ben çalışıyorum benimde 18i son inşallah 5 günüm kaldı doğumdan sonra rahat etmek için mecburen, bir de evde iyice darlanıyorum bunalıyorum burda arkadaşlarla olmak iyi geliyorkızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
illaki çok zorlanacağımız zamanlar olacak ama bir şekilde geçecek her şey canım kendini dinleme uğraş bulKızlar ben şimdiden depresyona girmiş gibiyim, lohusayken daha mı zor olacak her şey?![]()

Ben çalışıyorum canım hala ama home office olduğu için rahatım.kızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
Umarım yoksa böyle devam etmek zorillaki çok zorlanacağımız zamanlar olacak ama bir şekilde geçecek her şey canım kendini dinleme uğraş bul![]()
Ben goon dan çok memnun kaldım kızımda o yüzden goon aldım yine.Ben yapmadım, 1 paket molfix aldım sadece belki pişik ya da başka bir olumsuzluk olur diye.
Fıtığı olmayan bizler bile zorlanırken senin böyle olman ne kadar zordur kim bilirKizlar korktuğum başıma geldi bugün yataktan adeta bir sopa olarak uyandım belim tutulmuş inanılmaz zorlanıyorum şuan tuk hareketlerim kisitlandi yapabileceğim şeyler çok sınırlı duşa girip sıcak su tuttum merhem sürdüm dolayısıyla geçmedibir de bazı yerlerde bel fıtığı olan gebelere spinal uygulanmıyor genel uygulanıyor gibi yazılar okudum o da kafamı karıştırdı yarın konuşacağım bundan sonrası böyle ağrılı gececekse de önce almasını isteyeceğim
Tarih çok güzel 25.04.25Kızlar 25 Nisan doğum, extrem bir durum olmazsa netlestirdik doktorla. Tam 2 hafta sonra gelecek bizim minik. İnşallah sağlıkla tabi
Bizim de inşallah 15.05.25Tarih çok güzel 25.04.25![]()
O da çok güzelBizim de inşallah 15.05.25![]()