- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.381
Yaa benimde 20 ye yakın. Şeker çıkmadı ben de. Demekki drlarim da rahat24 kilo almışım canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa benimde 20 ye yakın. Şeker çıkmadı ben de. Demekki drlarim da rahat24 kilo almışım canım![]()
Zaten rahat olmaları lazım ya ben mesela bugün gene gıcık oldum doktoruma. Sanane benim kilomdan daraltma beni yaniiiii. Sonra kendi verecek sankiYaa benimde 20 ye yakın. Şeker çıkmadı ben de. Demekki drlarim da rahat![]()
Bebeğin kilo durumu nasıl sendeZaten rahat olmaları lazım ya ben mesela bugün gene gıcık oldum doktoruma. Sanane benim kilomdan daraltma beni yaniiiii. Sonra kendi verecek sanki![]()
Ben drumdan her gidişimde azar yiyorum bebek kilo aliyo diye çikolata yiyince vijdan yapıyorum bu sefer tutamıyorum kendimiBen tatlı çok yiyorum ya akşam yemekten sonra eşimle çay kahve yanına hep tatlı biseyler oluyor gözüm dönüyor frenlemeye calısıcam kendimi artık
Hiç bilmiyorum yarın knotroum var şimdiden sonra belime baskı yapacaksa ciğer gelişimi tamamlandığı gibi almasını isticem bu şekilde hayat kalitemi çok etkiliyo çünkü parol baş ağrısını bile almiyorBir işe yaramıyor kiemzirirken de aynı. Nasil olacak böyle?
Benkızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
33+1 bugün 2550 gr dedi canımBebeğin kilo durumu nasıl sende
İnşallah ikiniz de sağlıkla atlatırsınız bu zamanıHiç bilmiyorum yarın knotroum var şimdiden sonra belime baskı yapacaksa ciğer gelişimi tamamlandığı gibi almasını isticem bu şekilde hayat kalitemi çok etkiliyo çünkü parol baş ağrısını bile almiyor
Bana sütlü tatlılar ye en azından dedi şerbetli ve cıkolatadan ziyade canım aklında olsun senindeBen drumdan her gidişimde azar yiyorum bebek kilo aliyo diye çikolata yiyince vijdan yapıyorum bu sefer tutamıyorum kendimi![]()
Normal gibi de aslında. Bebeklerin de pek iri olmasını istemiyolar ya ondan da takılıyolar kiloya. Benim de aynı bugün 33+1 yarın kontrolğm var bakalım ne kadar oldu33+1 bugün 2550 gr dedi canım
Şekerli hiç birşey yeme dediBana sütlü tatlılar ye en azından dedi şerbetli ve cıkolatadan ziyade canım aklında olsun seninde
34+5 gittiğimde 35+2 ölçtü 2500 kilo ölçtü canım ama senin şuan 36 hafta gözüküyor canım geçen hafta mı gittin kontroleKızlar 34+5 te 2800 dedi kilosuna cokmu yani çok olması bnm için eksi bir durum kanamam durmadı deneme rağmen normal doğuma engel değil dedi çok stres ediyorum bu durumu
Canım ben şuan tam 35 +0 yım34+5 gittiğimde 35+2 ölçtü 2500 kilo ölçtü canım ama senin şuan 36 hafta gözüküyor canım geçen hafta mı gittin kontrole
Bence çok değil canım. Benim 34+2 2650 gayet iyi dedi. Kanaman neden kaynaklanıyor?Kızlar 34+5 te 2800 dedi kilosuna cokmu yani çok olması bnm için eksi bir durum kanamam durmadı deneme rağmen normal doğuma engel değil dedi çok stres ediyorum bu durumu
Benim de uzun zamandır ara ara uyuşuyor. Dr normal olduğunu söylediKizlar sizinde elinizde orta parmaginiz ve yüzük parmağınız uyusuyormu 4 gündür uyuşuk parmak uçlarım.
Birde miğde yanması var bende yoksa yaramı bilemedim ne yersem boğazımdan migdemde gidene kadar acı yaşıyorum sizinde mi böyle?
Canım ilk doğumda atoni geçirdim iki gün yoğun bakımda kaldim ölümden döndüm doğum yaklaştıca stres ediyorum uyuyamıyorum düşünmektenBence çok değil canım. Benim 34+2 2650 gayet iyi dedi. Kanaman neden kaynaklanıyor?
Benim de uzun zamandır ara ara uyuşuyor. Dr normal olduğunu söyledi
Anladım canım. Bu sefer öyle bir durum yaşamazsın umarımCanım ilk doğumda atoni geçirdim iki gün yoğun bakımda kaldim ölümden döndüm doğum yaklaştıca stres ediyorum uyuyamıyorum düşünmektenbebeğin kilosu da fazla olursa ne olur bilmiyorum
En son gittiğimde 35 +3 tüm sanırım 3 kg ölçtü normal dedi bana ultrasona göre daha düşük çıkıyormuş doğum kiloları, endişelenme benceCanım ben şuan tam 35 +0 yım