2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yine ağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.

kız sen yine iyi dayandın maşallah ben şimdiye çoktan kesin beni derdim herhalde :)

Doktorum gününde gelmezse rahimi açacak fitil koyucam sonra suni sancı vericez demişti. İnşallah bunlara gerek kalmadan benimki de gelir. Anlamadığım nst de sancı çıkıyordur sizin de mutlaka, neden doğumu başlatmıyorlar ki ..

Sen elinden ne geliyorsa yaptın, cok zorlanıyorsun böyle. Günün tam dolsun diye mi bekliyorlar anlamadım ki. İnşallah en kısa zamanda ikiniz için de en iyi en güzel olacak şekilde kucağına alırsın bebişini.

Ben hiç kavga etme gereği duymuyorum valla eşimde benim kafamda çünkü o duymadı bile de şimdi söyledim böyle diyorlar diye amcamın adı da Mustafa zaten dedi biz bildiğimizi okuyoruz Bi daha doğurur muyum bilmem ama yine oğlum olsa yine koymam yani kendi bütün çocuklarını birinin adını koymuş ben buna mecbur değilim annem de kırma 2 aydır oradasın evini temizlediler falan dedi her evi temizleyenin adını koymak zorunda değilim çocuk yapmıyorsunuz diye söylenmeseydi dedim

Kendi kiz kardesleri koysun. Kim bu padisah mi peygamber mi ne hikmeti olucak ismini koymamin? Saka gibiler

Koymak zorunda değilsin. Bence koyulmamalı da, çünkü koyulan isme de benzediklerini düşünüyorum. Benim kayinbabam da erkek olursa benim adımı koyarsınız falan dedi surekli hiç tepki vermedim, esim de istemedi neyse ki bir sorun yaşamadık. Kendisini severim ama istemiyorum. Hem siz bilirsiniz diyip hem de ısrar etmeler yok mu insanı aşırı rahatsız ediyor. Ben kendi annemin babamın adını da koymayı istemiyorum, neyse ki boyle bir talepleri de olmadı. Bıraksınlar da bu karar bize kalsın. Zaten her şeye karışıyorlar.

Aman herkes ne cok karışmış. Kime neyse cocugun anasi babasi dururken

Benimde kontrol vardi bugun 37+3 nst cikinca sen sonuc sirasi almadan hemn git dedi niye dedim bebegin kalp atisi yavas sınırda dedi tekrar yollar belki buraya dedi. Ben bi korkuyla gittim doktorun yanina bakti sonuca bi sknti yok dedi nst bolumunu aradi tamam bi sknti yok dedi.cocugun bel cevresi bir hafta onden gidiyormus takip etcz dedi o niye ole bi sknti olurmu dedim. Kilo alimindan olabilir dedi. Bir bilgisi olan varmi bu konuda kafama takildi

Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarım bizim bebiş pazartesi günü entübeden çıktı gayet iyi gidiyormuş, doktora sordum önümüzde ki hafta emzirme felan olur mu diye ama o daha olmaz anca temas başlayabilirz dedi böyle diyince biraz üzüldüm çünkü artık hasretim git gide artıyor nezaman çıkacak bilmiyorum günler hiç bitmiyor gibi geliyor kızlar, bende artık bebeğimi yanımda istiyorum

Mustafa kendi adını versin oğluna, benim dayım kendi adını oğluna vermişti egosu yüksekse böyle yapsın babannem çok yaşlı aklı gelip gidiyor geçen beni hamile görünce adımı verirsiniz dedi adı Emine, babamla annem ordan çıkınca bu konuyu açmadı bile unuttum gitti başkaları için yaşamayı bırakalı bir iki yıl oluyor, kırılan darılan olursa da takmıyorum

Sürekli aklıma geliyorsunuz dua ediyorum size canım, biran önce yavruna kavuşursun inşallah az kaldı hayırlısıyla yuvanıza döneceksiniz

Benimde önceki ölçülerde bazen önden gidiyordu karın çevresi ama sürekli değişti canım doktor normal dedi

Kendi kiz kardesleri koysun. Kim bu padisah mi peygamber mi ne hikmeti olucak ismini koymamin? Saka gibiler

Aman herkes ne cok karışmış. Kime neyse cocugun anasi babasi dururken

Sırf yurt dışında diye koymamı istiyorlar burda olsa da isterlerdi belki de valla hiç zahmet edip de koyamam bana zararları yok ama ona çekmiş buna çekmiş de demek istemiyorum gereği yok benim çocuğumun ismi tek olsun

Bugün parka geldim yine kadının biri bebeğini bize verdi tutun diye oğluma da bak baran asaf geldi dedik inandı karnından mı çıkardın diyor sana baksın diye çıkardım dedimgitti geldi daha gitmedi mi kardeş diye soruyor çocuğu aldılar bu sefer nereye gidiyor diyor kardeşi olduğuna bayağı inandı

Çok sevindim daha iyi olmasına. İnşallah en kısa sürede evinize dönersiniz bebisini doya doya öpüp koklarsın. Cok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…