- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.981
Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineSağlıkla gelsin inşallah bende aynı durumdayım ağrılarım var nst de çıkıyor çatı muayenesi oldum doktor 7sini beklemeyelim dedi normalde son gün 7siydi, sen 3 gün sonra tekrar gel dedi eğer doğum başlamaz suyum falan gelmezse yarın tekrar gideceğim, size bir soru sormak istiyorum bu ağrılar her koşulda her kadında düzenli mi olmak zorunda? Bu gece 3 saatte bir sancıma uyandım, en son 10 da yaşadım şuan saat 1i bekliyorum, ne yapacağımı şaşırdım tüm tuşlara da bastım valla, hurmaymış sıcak duşmuş yerleri silmekmiş çömelerekve merdiven inip çıkmakmış, bilmiyorum artık ne olacak.. şuan bunu yazarken bile hafif hafif ağrım oluyor hep arada sonra belirli saatlerde şiddetleniyor
Amin canım teşekkür ederim kendimi okulunu bitirip mezun olmuş öğrenci gibi hissediyorum artık finale geldikHayırlısıyla kucagına al yavrunu canım ay çok heyecanlı çok az kalmış
kız sen yine iyi dayandın maşallah ben şimdiye çoktan kesin beni derdim herhalde :)Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Doktorum gününde gelmezse rahimi açacak fitil koyucam sonra suni sancı vericez demişti. İnşallah bunlara gerek kalmadan benimki de gelir. Anlamadığım nst de sancı çıkıyordur sizin de mutlaka, neden doğumu başlatmıyorlar ki ..Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Sen elinden ne geliyorsa yaptın, cok zorlanıyorsun böyle. Günün tam dolsun diye mi bekliyorlar anlamadım ki. İnşallah en kısa zamanda ikiniz için de en iyi en güzel olacak şekilde kucağına alırsın bebişini.Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Ben hiç kavga etme gereği duymuyorum valla eşimde benim kafamda çünkü o duymadı bile de şimdi söyledim böyle diyorlar diye amcamın adı da Mustafa zaten dedi biz bildiğimizi okuyoruz Bi daha doğurur muyum bilmem ama yine oğlum olsa yine koymam yani kendi bütün çocuklarını birinin adını koymuş ben buna mecbur değilim annem de kırma 2 aydır oradasın evini temizlediler falan dedi her evi temizleyenin adını koymak zorunda değilim çocuk yapmıyorsunuz diye söylenmeseydi dedimneden bu kadar cahiller neden anlamiyorum bu isim konusunda ben ne kavgalar yasadim bir bilsem birde bizimkiler oyle seylere asla karismazlar konu benim koyacagim isim oluncaherkes kendini hak sahibi ilan ettiama ne oldu yine benim iatedigim yine benim istesigim o yuzden boswerrr adlariyla yasasin kuzular
Kendi kiz kardesleri koysun. Kim bu padisah mi peygamber mi ne hikmeti olucak ismini koymamin? Saka gibilerBen hiç kavga etme gereği duymuyorum valla eşimde benim kafamda çünkü o duymadı bile de şimdi söyledim böyle diyorlar diye amcamın adı da Mustafa zaten dedi biz bildiğimizi okuyoruz Bi daha doğurur muyum bilmem ama yine oğlum olsa yine koymam yani kendi bütün çocuklarını birinin adını koymuş ben buna mecbur değilim annem de kırma 2 aydır oradasın evini temizlediler falan dedi her evi temizleyenin adını koymak zorunda değilim çocuk yapmıyorsunuz diye söylenmeseydi dedim
Koymak zorunda değilsin. Bence koyulmamalı da, çünkü koyulan isme de benzediklerini düşünüyorum. Benim kayinbabam da erkek olursa benim adımı koyarsınız falan dedi surekli hiç tepki vermedim, esim de istemedi neyse ki bir sorun yaşamadık. Kendisini severim ama istemiyorum. Hem siz bilirsiniz diyip hem de ısrar etmeler yok muBen hiç kavga etme gereği duymuyorum valla eşimde benim kafamda çünkü o duymadı bile de şimdi söyledim böyle diyorlar diye amcamın adı da Mustafa zaten dedi biz bildiğimizi okuyoruz Bi daha doğurur muyum bilmem ama yine oğlum olsa yine koymam yani kendi bütün çocuklarını birinin adını koymuş ben buna mecbur değilim annem de kırma 2 aydır oradasın evini temizlediler falan dedi her evi temizleyenin adını koymak zorunda değilim çocuk yapmıyorsunuz diye söylenmeseydi dedim
Aman herkes ne cok karışmış. Kime neyse cocugun anasi babasi dururkenKızlar dün kaynım aramıştı artık benim ismimi koyarsınız falan dedi o kadar ki beklenti içine girmiş herkesyine bu konuşma olurken eşim yoktu bende ismi belli hediyesi kartı hazır dedim kaynanam ben yengene söyledim koymadı dedi geri kaynım Bi eve Bi Mustafa yeter dedi aynen fazlasına gerek yok diye konuşma geçti kaynanam evet sen Bi tanesin falan yapıyor yani bu benim 3. Hamileliğim 3 ü de erkek oldu birini kaybettim onun mezar taşına bile sizlerin ismini yazdırmadıysam niye ısrar ediyorsunuz ki anlamıyorum eniştesi buradaydı baran nerden çıktı sizde sosyete olmuşsunuz diyor bilmiyorum babası buldu dedim geri kaynıma senin çocuğun olursa normal isim koy diyor herkese dert oldu istediklerini yapmamam
Mustafa kendi adını versin oğluna, benim dayım kendi adını oğluna vermişti egosu yüksekse böyle yapsınKızlar dün kaynım aramıştı artık benim ismimi koyarsınız falan dedi o kadar ki beklenti içine girmiş herkesyine bu konuşma olurken eşim yoktu bende ismi belli hediyesi kartı hazır dedim kaynanam ben yengene söyledim koymadı dedi geri kaynım Bi eve Bi Mustafa yeter dedi aynen fazlasına gerek yok diye konuşma geçti kaynanam evet sen Bi tanesin falan yapıyor yani bu benim 3. Hamileliğim 3 ü de erkek oldu birini kaybettim onun mezar taşına bile sizlerin ismini yazdırmadıysam niye ısrar ediyorsunuz ki anlamıyorum eniştesi buradaydı baran nerden çıktı sizde sosyete olmuşsunuz diyor bilmiyorum babası buldu dedim geri kaynıma senin çocuğun olursa normal isim koy diyor herkese dert oldu istediklerini yapmamam
Sürekli aklıma geliyorsunuz dua ediyorum size canım, biran önce yavruna kavuşursun inşallah az kaldı hayırlısıyla yuvanıza döneceksinizDoğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarımbizim bebiş pazartesi günü entübeden çıktı gayet iyi gidiyormuş, doktora sordum önümüzde ki hafta emzirme felan olur mu diye ama o daha olmaz anca temas başlayabilirz dedi böyle diyince biraz üzüldüm çünkü artık hasretim git gide artıyor nezaman çıkacak bilmiyorum günler hiç bitmiyor gibi geliyor kızlar, bende artık bebeğimi yanımda istiyorum
Benimde önceki ölçülerde bazen önden gidiyordu karın çevresi ama sürekli değişti canım doktor normal dediBenimde kontrol vardi bugun 37+3 nst cikinca sen sonuc sirasi almadan hemn git dedi niye dedim bebegin kalp atisi yavas sınırda dedi tekrar yollar belki buraya dedi. Ben bi korkuyla gittim doktorun yanina bakti sonuca bi sknti yok dedi nst bolumunu aradi tamam bi sknti yok dedi.cocugun bel cevresi bir hafta onden gidiyormus takip etcz dedi o niye ole bi sknti olurmu dedim. Kilo alimindan olabilir dedi. Bir bilgisi olan varmi bu konuda kafama takildi
Çok teşekkür ederim canım duaların içinSürekli aklıma geliyorsunuz dua ediyorum size canım, biran önce yavruna kavuşursun inşallah az kaldı hayırlısıyla yuvanıza döneceksiniz
Kendi kiz kardesleri koysun. Kim bu padisah mi peygamber mi ne hikmeti olucak ismini koymamin? Saka gibiler
Koymak zorunda değilsin. Bence koyulmamalı da, çünkü koyulan isme de benzediklerini düşünüyorum. Benim kayinbabam da erkek olursa benim adımı koyarsınız falan dedi surekli hiç tepki vermedim, esim de istemedi neyse ki bir sorun yaşamadık. Kendisini severim ama istemiyorum. Hem siz bilirsiniz diyip hem de ısrar etmeler yok muinsanı aşırı rahatsız ediyor. Ben kendi annemin babamın adını da koymayı istemiyorum, neyse ki boyle bir talepleri de olmadı. Bıraksınlar da bu karar bize kalsın. Zaten her şeye karışıyorlar.
Aman herkes ne cok karışmış. Kime neyse cocugun anasi babasi dururken
Sırf yurt dışında diye koymamı istiyorlar burda olsa da isterlerdi belki de valla hiç zahmet edip de koyamam bana zararları yok ama ona çekmiş buna çekmiş de demek istemiyorum gereği yok benim çocuğumun ismi tek olsunMustafa kendi adını versin oğluna, benim dayım kendi adını oğluna vermişti egosu yüksekse böyle yapsınbabannem çok yaşlı aklı gelip gidiyor geçen beni hamile görünce adımı verirsiniz dedi adı Emine, babamla annem ordan çıkınca bu konuyu açmadı bile unuttum gitti başkaları için yaşamayı bırakalı bir iki yıl oluyor, kırılan darılan olursa da takmıyorum
Çok sevindim daha iyi olmasına. İnşallah en kısa sürede evinize dönersiniz bebisini doya doya öpüp koklarsın. Cok az kaldıDoğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarımbizim bebiş pazartesi günü entübeden çıktı gayet iyi gidiyormuş, doktora sordum önümüzde ki hafta emzirme felan olur mu diye ama o daha olmaz anca temas başlayabilirz dedi böyle diyince biraz üzüldüm çünkü artık hasretim git gide artıyor nezaman çıkacak bilmiyorum günler hiç bitmiyor gibi geliyor kızlar, bende artık bebeğimi yanımda istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?