2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hadi hepiniz doğurun artık sadece bebiş konuşalım
Bence de ya artık doğuralım hayırlısıyla şöyle 37 38lere gelebilsem ben de yapılması gereken şeyleri tamamladım şimdi de sıkılıyorum bebişin bütün giysileri dolabı arabası hastane çantası hazır evim dip köşe temizlendi hediyeliklerim çikolatalarım hazır canım sıkılıyor

kız sen yine iyi dayandın maşallah ben şimdiye çoktan kesin beni derdim herhalde :)
Dün akşama kadar dayanılabilecek seviyedeydi, uykusuz kalıyordum ama sancılar beni zorlamıyordu. Dün gece başlayan sancılar korkunç cidden nefes almak , yürümek , konuşmak filan imkansızdı.
Çıkıyor, son iki seferdir hem de bildiğin doğum sancın başlamış diyorlar açılır merak etme diyor doktor o kadar emin ki açılacağından. Bana söylediği şuan başlatırsak dışardan müdahale ile çok daha fazla zorlanırsın kendiliğinden gelsin daha kısa zamanda daha az ağrıyla olsun diyor. Ama tolere edilecek bir sancı değildi gece yaşadığım.

İshal oldum gece birden en son vajinamı elimle tutarak tuvalete koştum öyle bir ıkınma hissi geldi ki dedim kafası çıkacak doğrucam evde ben. Ondan sonra hemen koştum hastaneye ama yok. Acildeki ebe de gıcık çıktı resmen boşuna gelmişsin gibi bir tavırda gerizekalı keyfimden geldim sanki orada kıvranıyorum görüyorsun.

Şimdi biraz sancı aralarında uyuyup enerji toplamaya çalışıyorum ki gece filan gidersem doğuma hazırlıklı olayım. Tükendim resmen son sabır kırıntılarım kaldı.
Doktor açılır bu sancılarla diyor canım çok emin açılacağından o yüzden suni sancı filan canım ekstra yanmadan sürünmeden olsun diyor. Ama anlatamadım sanırım durumun vehametini. Şimdi dinleniyorum sıkıştırınca gidicem artık tekrar. Çocuğu evde doğurcam bu gidişle

Ayy parkta oğluma şaka yaptık gerçek mi olacak ne eve zor yürüdüm gittiğim yer yakın tempolu da yürümüyoruz zaten vajina da dolgunluk oluştu nefesim çıkmadı Bi an sancı falan yok ama

Bu arada sanırım son haftalarda takvimin açıklama kısmında yazılar her gün değişiyor eskiden haftada bir güncelleniyor gibiydi dikkat ettiniz mi?
Yok canım her gün değişiyor gece 3 gibi değişiyor sen dikkat etmemişsindir ben her gün okuyorum gece kalkınca

Dışardan mudahale etse daha iyi valla zaten çekeceğin kadar çektin zaten daha ne çekebilirsin ki

Bende 36 oldum bugün herşeyi hazırlamaya yeni başladım bende stresten sıkıntıya giriyorum sıkılmaya vakit kalmıyor

İnşallah dediği gibi olur, hızlıca ilerler de sonu çok kolay olur. Böyle ağrıların mükafatını hızlıca, sağlıkla kucağına alarak yaşarsın umarım
Açılmada ilerleme olmamış mı hiç?

Nana bir an önce sağlıkla gelsin inşallah kızın Sen epey yoruldun cidden
Canım çok haklısın bebeğini istemekle. Ama sağlıklı olması en büyük nimet şuan. Az daha sabret. Bu günler de geçecek. Dualarımdasin

Ayy herşeye karısmasinlar ismin sosyetigimi olurmuş zihniyete bak ben hemen kimliğini cikarttirdim kimse yorum yapamadan aradan çıktı

Kizlar bebis biraz sakin bugun ya oglen biraz tekmeledi hareket etti ama simdi salladim tik yok :/// korkuyorum

Evet canım sağlıklı olmasına çok seviniyorum Rabbime hamd olsun ama anne yüreği işte çok özlüyorum Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin duaların için çok teşekkür ederim

Kizlar bebis biraz sakin bugun ya oglen biraz tekmeledi hareket etti ama simdi salladim tik yok :/// korkuyorum
Sonlara göre hareketleri yer darlığından azalıyor. Ben de bi haftadır filan daha az hissediyorum, ama nst’lerde çıktı hareketleri normaldi. Pozisyonundan da olabilir.
Ama en iyi siz bilirsiniz tabii ki, normal hareket ettiği zamanlarda da hissetmiyorsanız doktorunuzla mutlaka konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…