- 20 Mayıs 2024
- 1.679
- 2.260
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.001
Bence de ya artık doğuralım hayırlısıyla şöyle 37 38lere gelebilsem ben deHadi hepiniz doğurun artık sadece bebiş konuşalım
Amin canım benimÇok sevindim daha iyi olmasına. İnşallah en kısa sürede evinize dönersiniz bebisini doya doya öpüp koklarsın. Cok az kaldı
Dün akşama kadar dayanılabilecek seviyedeydi, uykusuz kalıyordum ama sancılar beni zorlamıyordu. Dün gece başlayan sancılar korkunç cidden nefes almak , yürümek , konuşmak filan imkansızdı.kız sen yine iyi dayandın maşallah ben şimdiye çoktan kesin beni derdim herhalde :)
Çıkıyor, son iki seferdir hem de bildiğin doğum sancın başlamış diyorlar açılır merak etme diyor doktor o kadar emin ki açılacağından. Bana söylediği şuan başlatırsak dışardan müdahale ile çok daha fazla zorlanırsın kendiliğinden gelsin daha kısa zamanda daha az ağrıyla olsun diyor. Ama tolere edilecek bir sancı değildi gece yaşadığım.Doktorum gününde gelmezse rahimi açacak fitil koyucam sonra suni sancı vericez demişti. İnşallah bunlara gerek kalmadan benimki de gelir. Anlamadığım nst de sancı çıkıyordur sizin de mutlaka, neden doğumu başlatmıyorlar ki ..
Doktor açılır bu sancılarla diyor canım çok emin açılacağından o yüzden suni sancı filan canım ekstra yanmadan sürünmeden olsun diyor. Ama anlatamadım sanırım durumun vehametini. Şimdi dinleniyorum sıkıştırınca gidicem artık tekrar. Çocuğu evde doğurcam bu gidişleSen elinden ne geliyorsa yaptın, cok zorlanıyorsun böyle. Günün tam dolsun diye mi bekliyorlar anlamadım ki. İnşallah en kısa zamanda ikiniz için de en iyi en güzel olacak şekilde kucağına alırsın bebişini.
Yok canım her gün değişiyor gece 3 gibi değişiyor sen dikkat etmemişsindir ben her gün okuyorum gece kalkıncaBu arada sanırım son haftalarda takvimin açıklama kısmında yazılar her gün değişiyor eskiden haftada bir güncelleniyor gibiydi dikkat ettiniz mi?
Haftası ilerledikçe günlük değişmeye başladı evetBu arada sanırım son haftalarda takvimin açıklama kısmında yazılar her gün değişiyor eskiden haftada bir güncelleniyor gibiydi dikkat ettiniz mi?
Dışardan mudahale etse daha iyi valla zaten çekeceğin kadar çektin zaten daha ne çekebilirsin kiDün akşama kadar dayanılabilecek seviyedeydi, uykusuz kalıyordum ama sancılar beni zorlamıyordu. Dün gece başlayan sancılar korkunç cidden nefes almak , yürümek , konuşmak filan imkansızdı.
Çıkıyor, son iki seferdir hem de bildiğin doğum sancın başlamış diyorlar açılır merak etme diyor doktor o kadar emin ki açılacağından. Bana söylediği şuan başlatırsak dışardan müdahale ile çok daha fazla zorlanırsın kendiliğinden gelsin daha kısa zamanda daha az ağrıyla olsun diyor. Ama tolere edilecek bir sancı değildi gece yaşadığım.
İshal oldum gece birden en son vajinamı elimle tutarak tuvalete koştum öyle bir ıkınma hissi geldi ki dedim kafası çıkacak doğrucam evde ben. Ondan sonra hemen koştum hastaneye ama yok. Acildeki ebe de gıcık çıktı resmen boşuna gelmişsin gibi bir tavırda gerizekalı keyfimden geldim sanki orada kıvranıyorum görüyorsun.
Şimdi biraz sancı aralarında uyuyup enerji toplamaya çalışıyorum ki gece filan gidersem doğuma hazırlıklı olayım. Tükendim resmen son sabır kırıntılarım kaldı.
Doktor açılır bu sancılarla diyor canım çok emin açılacağından o yüzden suni sancı filan canım ekstra yanmadan sürünmeden olsun diyor. Ama anlatamadım sanırım durumun vehametini. Şimdi dinleniyorum sıkıştırınca gidicem artık tekrar. Çocuğu evde doğurcam bu gidişle
Bende 36 oldum bugün herşeyi hazırlamaya yeni başladım bende stresten sıkıntıya giriyorum sıkılmaya vakit kalmıyorBence de ya artık doğuralım hayırlısıyla şöyle 37 38lere gelebilsem ben deyapılması gereken şeyleri tamamladım şimdi de sıkılıyorum bebişin bütün giysileri dolabı arabası hastane çantası hazır evim dip köşe temizlendi hediyeliklerim çikolatalarım hazır canım sıkılıyor
İnşallah dediği gibi olur, hızlıca ilerler de sonu çok kolay olur. Böyle ağrıların mükafatını hızlıca, sağlıkla kucağına alarak yaşarsın umarımDün akşama kadar dayanılabilecek seviyedeydi, uykusuz kalıyordum ama sancılar beni zorlamıyordu. Dün gece başlayan sancılar korkunç cidden nefes almak , yürümek , konuşmak filan imkansızdı.
Çıkıyor, son iki seferdir hem de bildiğin doğum sancın başlamış diyorlar açılır merak etme diyor doktor o kadar emin ki açılacağından. Bana söylediği şuan başlatırsak dışardan müdahale ile çok daha fazla zorlanırsın kendiliğinden gelsin daha kısa zamanda daha az ağrıyla olsun diyor. Ama tolere edilecek bir sancı değildi gece yaşadığım.
İshal oldum gece birden en son vajinamı elimle tutarak tuvalete koştum öyle bir ıkınma hissi geldi ki dedim kafası çıkacak doğrucam evde ben. Ondan sonra hemen koştum hastaneye ama yok. Acildeki ebe de gıcık çıktı resmen boşuna gelmişsin gibi bir tavırda gerizekalı keyfimden geldim sanki orada kıvranıyorum görüyorsun.
Şimdi biraz sancı aralarında uyuyup enerji toplamaya çalışıyorum ki gece filan gidersem doğuma hazırlıklı olayım. Tükendim resmen son sabır kırıntılarım kaldı.
Doktor açılır bu sancılarla diyor canım çok emin açılacağından o yüzden suni sancı filan canım ekstra yanmadan sürünmeden olsun diyor. Ama anlatamadım sanırım durumun vehametini. Şimdi dinleniyorum sıkıştırınca gidicem artık tekrar. Çocuğu evde doğurcam bu gidişle
Bugün benimki öyle hareketlerer yaptıki sanki çıkmak istiyor gibiMerhaba kızlar. Sarılık değerimiz düşmeye başlamış şükür
Bu mayıs bebeleri amma nazlı çıktılar yahu gelmek bilmediler
Nana bir an önce sağlıkla gelsin inşallah kızınBen dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Canım çok haklısın bebeğini istemekle. Ama sağlıklı olması en büyük nimet şuan. Az daha sabret. Bu günler de geçecek. DualarımdasinDoğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarımbizim bebiş pazartesi günü entübeden çıktı gayet iyi gidiyormuş, doktora sordum önümüzde ki hafta emzirme felan olur mu diye ama o daha olmaz anca temas başlayabilirz dedi böyle diyince biraz üzüldüm çünkü artık hasretim git gide artıyor nezaman çıkacak bilmiyorum günler hiç bitmiyor gibi geliyor kızlar, bende artık bebeğimi yanımda istiyorum
Ayy herşeye karısmasinlar ismin sosyetigimi olurmuş zihniyete bak ben hemen kimliğini cikarttirdim kimse yorum yapamadan aradan çıktıKızlar dün kaynım aramıştı artık benim ismimi koyarsınız falan dedi o kadar ki beklenti içine girmiş herkesyine bu konuşma olurken eşim yoktu bende ismi belli hediyesi kartı hazır dedim kaynanam ben yengene söyledim koymadı dedi geri kaynım Bi eve Bi Mustafa yeter dedi aynen fazlasına gerek yok diye konuşma geçti kaynanam evet sen Bi tanesin falan yapıyor yani bu benim 3. Hamileliğim 3 ü de erkek oldu birini kaybettim onun mezar taşına bile sizlerin ismini yazdırmadıysam niye ısrar ediyorsunuz ki anlamıyorum eniştesi buradaydı baran nerden çıktı sizde sosyete olmuşsunuz diyor bilmiyorum babası buldu dedim geri kaynıma senin çocuğun olursa normal isim koy diyor herkese dert oldu istediklerini yapmamam
Yok canım aynıİnşallah dediği gibi olur, hızlıca ilerler de sonu çok kolay olur. Böyle ağrıların mükafatını hızlıca, sağlıkla kucağına alarak yaşarsın umarım
Açılmada ilerleme olmamış mı hiç?
Evet canım sağlıklı olmasına çok seviniyorum Rabbime hamd olsunNana bir an önce sağlıkla gelsin inşallah kızınSen epey yoruldun cidden
Canım çok haklısın bebeğini istemekle. Ama sağlıklı olması en büyük nimet şuan. Az daha sabret. Bu günler de geçecek. Dualarımdasin
Sonlara göre hareketleri yer darlığından azalıyor. Ben de bi haftadır filan daha az hissediyorum, ama nst’lerde çıktı hareketleri normaldi. Pozisyonundan da olabilir.Kizlar bebis biraz sakin bugun ya oglen biraz tekmeledi hareket etti ama simdi salladim tik yok :/// korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?