- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.021
İnşallah canımNana bir an önce sağlıkla gelsin inşallah kızınSen epey yoruldun cidden
Canım çok haklısın bebeğini istemekle. Ama sağlıklı olması en büyük nimet şuan. Az daha sabret. Bu günler de geçecek. Dualarımdasin
En iyisini yapmışsın erkenden alarak. Ben 15 gün önce çikolatalarımı söyledim bebek doğduktan 2 gün sonra elime ulaştı. Aksılık oldu yoğunluk vs diyerek oyaladılar. Bu ihtimalleri de düşünüp erkenden yapmak lazım HerseyıBence de ya artık doğuralım hayırlısıyla şöyle 37 38lere gelebilsem ben deyapılması gereken şeyleri tamamladım şimdi de sıkılıyorum bebişin bütün giysileri dolabı arabası hastane çantası hazır evim dip köşe temizlendi hediyeliklerim çikolatalarım hazır canım sıkılıyor
Ahh canım inşallah açılır bu çektiğin boşuna olmaz dualarım sizlerle hem sancı çekip acilmada olmayınca psikolojik olarak çöküntüye giriyo insan sakin benim yaptığım hataya dusme ben ilk gittiğimde açılmayı duyunca orda demorilize oldum stresimi kontrol edemedim kendimi sezeryana şartladim drum hayır yapmiycam deyince kendimi anca doğuma verdim doğum anında bebeğimi nefessiz kalmasına sebep oluyodum drum gerçekten çok iyiydi ebeler güzel yonettiler 2 doğumdan biliyorum normalde çatala çıkınca artık herşey sende diyolar ama bu Dr baktı ben yapamıyorum kendisi çok güzel yönlendirdi ama hepsi bitiyo inşallah senin çok rahat geçecek doğunca zaten bebeği görünce herşey unutuluyoBen dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Canım aç mı kaldın bugün acaba? Bir çikolata yiyip soluna uzan dürt biraz, yine hareket olmazsa doktoruna söyle benceKizlar bebis biraz sakin bugun ya oglen biraz tekmeledi hareket etti ama simdi salladim tik yok :/// korkuyorum
Senin kaç haftalik doğmuştu,sanki çok erkende değildi..Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarımbizim bebiş pazartesi günü entübeden çıktı gayet iyi gidiyormuş, doktora sordum önümüzde ki hafta emzirme felan olur mu diye ama o daha olmaz anca temas başlayabilirz dedi böyle diyince biraz üzüldüm çünkü artık hasretim git gide artıyor nezaman çıkacak bilmiyorum günler hiç bitmiyor gibi geliyor kızlar, bende artık bebeğimi yanımda istiyorum
Ayy herşeye karısmasinlar ismin sosyetigimi olurmuş zihniyete bak ben hemen kimliğini cikarttirdim kimse yorum yapamadan aradan çıktı
Karnına falan mı batırdılar nasıl yönettiler canımAhh canım inşallah açılır bu çektiğin boşuna olmaz dualarım sizlerle hem sancı çekip acilmada olmayınca psikolojik olarak çöküntüye giriyo insan sakin benim yaptığım hataya dusme ben ilk gittiğimde açılmayı duyunca orda demorilize oldum stresimi kontrol edemedim kendimi sezeryana şartladim drum hayır yapmiycam deyince kendimi anca doğuma verdim doğum anında bebeğimi nefessiz kalmasına sebep oluyodum drum gerçekten çok iyiydi ebeler güzel yonettiler 2 doğumdan biliyorum normalde çatala çıkınca artık herşey sende diyolar ama bu Dr baktı ben yapamıyorum kendisi çok güzel yönlendirdi ama hepsi bitiyo inşallah senin çok rahat geçecek doğunca zaten bebeği görünce herşey unutuluyo
Ay bu kimlik meselesi bizim burda nasıl olacak hiç bilmiyorum Araplar soy adına babanın adını ekliyor eşimin pasaportta da upuzun adı 5 kelime bide bizim adı eklersek 6 kelimeli isim olacak çocuğunAyy herşeye karısmasinlar ismin sosyetigimi olurmuş zihniyete bak ben hemen kimliğini cikarttirdim kimse yorum yapamadan aradan çıktı
Kolay doğum yapmak için evde uyguladiginiz birşeyler var mı hanımlar?
Ben kullanmadım ama burdaki bazı arkadaşlar süt arttırıcı birşeyler kullanıyordu. Kullanan arkadaşlar yazarlarHanımlar cuma sezeryan için gün verılecek muhtemelen pazartesı giricem doğuma, süt gelmesı konusunda endıselerım var ilk doğumumda da gelmemişti mama takvıye si yaptım, şimdide aldım da şuan yapabılecegım bişe varmı emı süt için acaba? Varmı uyguladıgınız yontem, ürün
Hayır hiç endişe etme oğlum 2600 gram 46 cm doğdu ilk ay nezaman aransa besledim hem sütüm arttı hemde ilk ay 2 kilo aldı çok ciddi uzadı vücut bebeğe göre süt üretir hiç merak etme.Herkese iyi akşamlar. 37+1 olduk. Bugün son kontrole gittim. 2800 çıktı kilosu. Pazartesi sabah doğuma giricem. Doktor doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Hem mutluyum hemde tedirgin. Çok mu zayıf acaba ya. 8 yaşında oğlum var. 3800 doğmuştu. Bir iki gün sonra ödemi gidince 3400e düşmüştü. Şimdi kızımdada aynısı olursa 2 küsür olacak tahminen. Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi
Bestlak damlaya baslayan arkadaslar var birde ek olarak solgar breast yeast b12 kullaniyorlar süt için. Ben normali bekliyorum yinede 40 haftaya birkaç gün kala başlıcam inş.Hanımlar cuma sezeryan için gün verılecek muhtemelen pazartesı giricem doğuma, süt gelmesı konusunda endıselerım var ilk doğumumda da gelmemişti mama takvıye si yaptım, şimdide aldım da şuan yapabılecegım bişe varmı emı süt için acaba? Varmı uyguladıgınız yontem, ürün
Hanımlar cuma sezeryan için gün verılecek muhtemelen pazartesı giricem doğuma, süt gelmesı konusunda endıselerım var ilk doğumumda da gelmemişti mama takvıye si yaptım, şimdide aldım da şuan yapabılecegım bişe varmı emı süt için acaba? Varmı uyguladıgınız yontem, ürün
Endise etme sonrasında fazla fazla alacaktır. Ben 1,5 kg doğmuşum, küveze 1 gün almışlar tedbir amaçlı ertesi gün çıkmışım hemen. Senin bebişin de hemencik kucağına verilecektir inşallahHerkese iyi akşamlar. 37+1 olduk. Bugün son kontrole gittim. 2800 çıktı kilosu. Pazartesi sabah doğuma giricem. Doktor doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Hem mutluyum hemde tedirgin. Çok mu zayıf acaba ya. 8 yaşında oğlum var. 3800 doğmuştu. Bir iki gün sonra ödemi gidince 3400e düşmüştü. Şimdi kızımdada aynısı olursa 2 küsür olacak tahminen. Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi
Ay kiyamam kuzum ya baya zorlaniyorsun o kdr iyi anliyorumki bende kerpetenle ayorcam kaburgalarimi artik ki bide 35. Haftadayim 38 e kdr nasil dayancam bilmiyorumBen dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yineağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Oh masallah canim cok sevindim.mama hangi marka tercih ettinizMerhaba kızlar. Sarılık değerimiz düşmeye başlamış şükür
Bu mayıs bebeleri amma nazlı çıktılar yahu gelmek bilmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?