2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayır hiç endişe etme oğlum 2600 gram 46 cm doğdu ilk ay nezaman aransa besledim hem sütüm arttı hemde ilk ay 2 kilo aldı çok ciddi uzadı vücut bebeğe göre süt üretir hiç merak etme.
Endise etme sonrasında fazla fazla alacaktır. Ben 1,5 kg doğmuşum, küveze 1 gün almışlar tedbir amaçlı ertesi gün çıkmışım hemen. Senin bebişin de hemencik kucağına verilecektir inşallah
Ay umarım dediğiniz gibi olur kızlar. Çok teşekkürler

30 haftalık doğdu canım 43 gün oldu ayrı kalalı, erken doğduğu için gelişimi dışardan tamamlanıyor, 2 gün sonra 37 haftalık oluyor. Öyle yapıyorum canım o iyi olsun sağlıkla kavuşalım da bunlar da geçer elbet

Bestlak ve solgara başladım ben canım bu cuma sezeryanım var baya da etki gösterdi bol su içiyorum şimdiden dereotu ve havuç tüketiyorum salatalarımda filan canım. Benimde ilkinde hemen gelmemişti o yüzden erken başladım

Benim haftaya Çarşamba doğumum dün basladim süt arttiricilara

Göğüs pompası kesın alın, bide bestlak damla var ona baslayabilirsiniz

Kızlarrrr mayıs ayına girmiş bulunmaktayız, vatana millete hayırlı olsun Sata göre son 27 gün
Bugün gelen bebiş olur mu acaba 1 mayıs bebesi kendimde o performansı görüyorum ama sancım yok belim ağrıyor bebiko kendini gerdirip duruyor hep de eşim izinliyken doğsun diye dua ediyordum duam tutarsa şaşırmam

Bırak zamanında gelsin :) Hem gelişimini tam tamamlamış olur hem kilosu daha iyi olur :)

Karnına falan mı batırdılar nasıl yönettiler canım
Vazelin ve yağ sürdü öbür doğumlarimda hemen kesi atmışlardı bunda elleriyle ağzını açtı normal de ikinci doğumlarda kesi olmazmış benim ilk ikisi kesiliydi hemde baya fazla bunda ikinamama rağmen dikis yırtık yok bunuda Dr bağlıyorum açıkçası

Hipp veya aptamil önerdi doktorumuz hipp aldım canım.
Ben emziriyorum peşine az mama veriyorum sarılık olmasın diye hip aldım bende aslında sütüm var göğüslerim dolgun ama çok çabuk yoruluyo az çekiyo hemen uyuyo göğüslerim de şimdilik yara yok ama çok acıyor kremler falan işe yaramiyo sizinde öylemi bebek emerken de tam kavrayamiyo oyuzden çok aciyo

Kızlar biz kavuştuk. Acil sezaryene alındım kaka yapmış olma ihtimali vardı. Detayları yazıcam biraz toparlanayım. 01.07 de doğduk 3420 kg
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sancı çektin en azından şu son 2 gündür eğer vajinal olacaksa da dışarıdan mudahale etmesi lazımdı doktorunun ama hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki sıkıntısız kavuşmuşsun sonunda

Hadi iyiymiş valla kafasına sürmüşlerdir o zaman ilk defa duydum valla gerçekten güzel yönetmişler

Sütü tam bitiremediği için birikiyorsa ondan mı acıyor acaba canım biraz elinle ya da makineyle boşaltım mı yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…