2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim de bazen tutamıyor doğru pozisyonu bulmam gerekiyor kavrayabilmesi için.. bulduğumda ise hafif acıyor daha sonra düzeliyor. Ben gümüş kapak kullanıyorum ve baya fayda sağladığını düşünüyorum çok şükür yara olmadı başka bir şey kullanmadım.

Kızlar biz kavuştuk. Acil sezaryene alındım kaka yapmış olma ihtimali vardı. Detayları yazıcam biraz toparlanayım. 01.07 de doğduk 3420 kg
Ay canim cok normal istemistin.. doktora da nasil kizdim belli degil kac gundur soyluyosun yani. Neyse sonu guzel bitti bebisine kavustun saglikla buna sukur rabbim, boyle gerekiyomus boyle olmus siz de sagliklisiniz allaha sukurr gerisi hic onemli degil.

Senin icin dogum haritasina baktim heyecandan unutursun diye gunes burcu boga, yukselen oglak, ay burcu da ikizler

Kızlar sabaha kadar uyumadık hiç uyumadı sürekli ağladı emmek istiyo artık yeni mecaramiz başladı bizim ben 1 ayı geciktir uykuya hasret kaldım
Hayırlı olsun bebisin. Biraz öyle oluyorlar bu dönem benim de uykusuzluktan mahvoldum artık. Bı de gündüz de yatamıyorum diğer bebe yüzünden. Süt hemen çok gelmemişti bende ilk gün yara oldu hemen göğüslerim. Hala onu toparlamaya calisiyiz

Kızlar biz kavuştuk. Acil sezaryene alındım kaka yapmış olma ihtimali vardı. Detayları yazıcam biraz toparlanayım. 01.07 de doğduk 3420 kg
Ayyy devrimci kız geldiiii biliyordum işte biliyordum hoşgeldin Doğacım gözün aydın canım benim çok sevindim

Tahinin üstüne çıkan yağ var ya canım onu sür mutlaka çok iyi geliyor.

Kızlar bi devrimci de benden.. gece 2 de suyum geldi 8-9 gibi sezeryana alacaklar.. 35+4 üz ne olur dua edin kızını yanıma versinler
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canıım dualarımız seninle her şey yolunda gidecek hiç stres yapma

Tebrikler, çok sevindim harika haber, küçük Doğa 1 mayıs bebeği oldu umarım ikiniz de iyisinizdir.
Ben de acaba doğurdun mu bu gece diye bakmaya girmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…