- 20 Mayıs 2024
- 1.679
- 2.260
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.101
Masallah guzel bir dogum hikayesi olmus fobisiz saglikli cok sevindimCanım kızlar tek tek yazamadım herkese teşekkür ederim. Biliyorsunuz haftalardır sancı çekiyorum. Bu akşama kadar dayandım yine çok şiddetlenince acile hastaneme geldik. İnanın yürüyemiyorum aşırı sancılıydım. Bu arada evde bir kaç kez iç çamaşırım hafif ıslandı her zamankinden bir miktar fazlaydı ama çok da değildi yani aynı zamanda siyah -kahve ilk defa gördüğüm bir lekelenme oldu . Neyse hastaneye geldim açılmama baktı yine yokama ebenin parmakları bildiğin simsiyahtı doktora attı kaka olabileceğini söyledi bana normal mi sezaryen mi diye sordu ki o sırada pıt suyum patladı ortalık sel oldu öyle böyle gelmedi . beklesek de açılmayabilir maks 24 saatimiz var ama büyük ihtimal bu gelen kaka dediler. Ben de hiç açılmama ihtimalini göze alamadım artık sezaryen olsun bitsin zorlamanın manası yok dedim .
Spinal anestezi ile oldum. Hiç ağrı olmadı yapılırken bir ısınma oldu dk lar içinde his kaybı başladı. Hiçbir şey hissetmedim 5 dk içinde Doğa’nın başı çıkmıştı bile. Bu arada neredeyse bağlanacak kadar çok saçı var ki çok fazla mide yanması yaşamadımOrtalama yarım saat sonra odaya çıktım kızım hemen emmeye başladı ama tabii öyle foşur foşur süt gelmiyor miktarı az.
Kızım 50 cm 3420 g. Çok şükür bir sağlık sorunu yok. Rahimim toparlanmış karnım çabucak indi şuan bayağı küçük. Birkaç saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladım. Çok ağrım yok 2 kez ağrı kesici yapıldı. Birazdan sıvı yemeğim gelecek sonra yürüteceklermiş. Yaka iğnemle birlikteyiz şuan hiç uykum kalmadı inanılmaz bir duygu böyle bir aşk yok
Hepinizi kucaklıyorumdesteğiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Gecmis olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büyütünKızlar biz kavuştuk. Acil sezaryene alındım kaka yapmış olma ihtimali vardı. Detayları yazıcam biraz toparlanayım. 01.07 de doğduk 3420 kg
Bebek üstteyken oluyor bende bulantı ve yanma sonra geçiyor alta ininceKızlar ya son ayda mide bulantısı geri gelen var mı özellikle sabah çok bulanıyor
Geçmiş olsun canım dikkat et, tansiyonun mu düştü ne olduKızlar yalnızken duşa girmeyin az daha bayılıyodum eşim evde yok nasıl çıktım bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım sona geldik artık tek başına girme tabi ya tansiyonun düştü belki deKızlar yalnızken duşa girmeyin az daha bayılıyodum eşim evde yok nasıl çıktım bilmiyorum.
Pompa aldım ama en başta önerilmiyor dıye biliyorum. Bestlak alıcam bugun inşallah kurudut komposto falanda işe yarıyormuş sanıyorumGöğüs pompası kesın alın, bide bestlak damla var ona baslayabilirsiniz
Gözünüz aydın canım, maşallahKızlar biz kavuştuk. Acil sezaryene alındım kaka yapmış olma ihtimali vardı. Detayları yazıcam biraz toparlanayım. 01.07 de doğduk 3420 kg
Gözünüz aydınKızlar bi devrimci de benden.. gece 2 de suyum geldi 8-9 gibi sezeryana alacaklar.. 35+4 üz ne olur dua edin kızını yanıma versinler
Yalnızken girme, tansiyon düşüyor sıcak dus alıyorsan ekstra havasız kalıyorsun. Banyo kapısını da açık bırak hava girmiş olur. Cok gecmis olsunKızlar yalnızken duşa girmeyin az daha bayılıyodum eşim evde yok nasıl çıktım bilmiyorum.
Deniyim hemen teşekkür ederimTahinin üstüne çıkan yağ var ya canım onu sür mutlaka çok iyi geliyor.
En iyisini yapmışsın canım açılmamız yavaş oluyo riske girmeye gerek yok senle ben kaç haftadır sancı çekiyoruz bu kadarcik açılmış çekmeye ne gerek var sağlıkla büyütCanım kızlar tek tek yazamadım herkese teşekkür ederim. Biliyorsunuz haftalardır sancı çekiyorum. Bu akşama kadar dayandım yine çok şiddetlenince acile hastaneme geldik. İnanın yürüyemiyorum aşırı sancılıydım. Bu arada evde bir kaç kez iç çamaşırım hafif ıslandı her zamankinden bir miktar fazlaydı ama çok da değildi yani aynı zamanda siyah -kahve ilk defa gördüğüm bir lekelenme oldu . Neyse hastaneye geldim açılmama baktı yine yokama ebenin parmakları bildiğin simsiyahtı doktora attı kaka olabileceğini söyledi bana normal mi sezaryen mi diye sordu ki o sırada pıt suyum patladı ortalık sel oldu öyle böyle gelmedi . beklesek de açılmayabilir maks 24 saatimiz var ama büyük ihtimal bu gelen kaka dediler. Ben de hiç açılmama ihtimalini göze alamadım artık sezaryen olsun bitsin zorlamanın manası yok dedim .
Spinal anestezi ile oldum. Hiç ağrı olmadı yapılırken bir ısınma oldu dk lar içinde his kaybı başladı. Hiçbir şey hissetmedim 5 dk içinde Doğa’nın başı çıkmıştı bile. Bu arada neredeyse bağlanacak kadar çok saçı var ki çok fazla mide yanması yaşamadımOrtalama yarım saat sonra odaya çıktım kızım hemen emmeye başladı ama tabii öyle foşur foşur süt gelmiyor miktarı az.
Kızım 50 cm 3420 g. Çok şükür bir sağlık sorunu yok. Rahimim toparlanmış karnım çabucak indi şuan bayağı küçük. Birkaç saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladım. Çok ağrım yok 2 kez ağrı kesici yapıldı. Birazdan sıvı yemeğim gelecek sonra yürüteceklermiş. Yaka iğnemle birlikteyiz şuan hiç uykum kalmadı inanılmaz bir duygu böyle bir aşk yok
Hepinizi kucaklıyorumdesteğiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Evet sürekli memede emzige alıştırmaya çalışıyorum beşikte asla uyumuyo hep göğsümde ama sanki bugün sarı gbi geldi bana canım sıkıldı mamada verdim emziriyorum da neden sararır anlamadım yarın randevumuz var bakalım ne diyecek Dr bugün saatte bir emzirmeye calisicam ama emerken uyuyo hemenDoğum yapan arkadaşlarım sizin de bebişler memede mi uyuyoruykusu iyice derinleşmezse yatağına koyduğum an kıpırdanıp gözünü açıyor. Hatta mama içtikten sonra bile memeye geliyor ki uyusun. bu şarkı bana gelsin
Tansiyonum düştü heralde kapıyıda kapatmıştımGeçmiş olsun canım dikkat et, tansiyonun mu düştü ne oldu
Maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyüsün Doğa kuşCanım kızlar tek tek yazamadım herkese teşekkür ederim. Biliyorsunuz haftalardır sancı çekiyorum. Bu akşama kadar dayandım yine çok şiddetlenince acile hastaneme geldik. İnanın yürüyemiyorum aşırı sancılıydım. Bu arada evde bir kaç kez iç çamaşırım hafif ıslandı her zamankinden bir miktar fazlaydı ama çok da değildi yani aynı zamanda siyah -kahve ilk defa gördüğüm bir lekelenme oldu . Neyse hastaneye geldim açılmama baktı yine yokama ebenin parmakları bildiğin simsiyahtı doktora attı kaka olabileceğini söyledi bana normal mi sezaryen mi diye sordu ki o sırada pıt suyum patladı ortalık sel oldu öyle böyle gelmedi . beklesek de açılmayabilir maks 24 saatimiz var ama büyük ihtimal bu gelen kaka dediler. Ben de hiç açılmama ihtimalini göze alamadım artık sezaryen olsun bitsin zorlamanın manası yok dedim .
Yaa kıyamam balım, dikkat et artık ne olur ne olmaz eşin evde yokken duş alma canım, kapın da açık olsun. Sevindim iyi olmanaTansiyonum düştü heralde kapıyıda kapatmıştımhemen çıkıp yatağa attım kendimi hafif tırstım kendime geldim iyiyim
Biz ebeyle sağmayı denedik elle. Fakat canım çok yandı, kendim de bi iki sefer sağdım ama toplam 1ml filan çıktı.Kızlar bu doğumdan önce süt sağma işini doktoruyla konuşanınız var mı?
Benim sütüm akmaya başladı dünden beri de, haftam da 36+0, daha erken biliyorum da akıp gitmesine de gönlüm razı olmuyorBiz ebeyle sağmayı denedik elle. Fakat canım çok yandı, kendim de bi iki sefer sağdım ama toplam 1ml filan çıktı.
Kolestrum toplama kiti almıştım, orada topladım, dondurdum. Fakat benim için pek sürdürülebilir olmadı canım çok yandığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?