2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Masallah guzel bir dogum hikayesi olmus fobisiz saglikli cok sevindimsaglikli uzun omru olsun Doğa kuşumun sizlerle beraber

En iyisini yapmışsın canım açılmamız yavaş oluyo riske girmeye gerek yok senle ben kaç haftadır sancı çekiyoruz bu kadarcik açılmış çekmeye ne gerek var sağlıkla büyüt

Evet sürekli memede emzige alıştırmaya çalışıyorum beşikte asla uyumuyo hep göğsümde ama sanki bugün sarı gbi geldi bana canım sıkıldı mamada verdim emziriyorum da neden sararır anlamadım yarın randevumuz var bakalım ne diyecek Dr bugün saatte bir emzirmeye calisicam ama emerken uyuyo hemen

Maşallah canım sağlıkla sıhhatle büyüsün Doğa kuş

Kızlar bu doğumdan önce süt sağma işini doktoruyla konuşanınız var mı?
Biz ebeyle sağmayı denedik elle. Fakat canım çok yandı, kendim de bi iki sefer sağdım ama toplam 1ml filan çıktı.
Kolestrum toplama kiti almıştım, orada topladım, dondurdum. Fakat benim için pek sürdürülebilir olmadı canım çok yandığı için.

Benim sütüm akmaya başladı dünden beri de, haftam da 36+0, daha erken biliyorum da akıp gitmesine de gönlüm razı olmuyor sağsam acaba bir sorun olur mu doktorum ayın 12 sine çağırdı beni de sağsam mı sağmasam mi iki arada bir derede kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…