2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım kızlar tek tek yazamadım herkese teşekkür ederim. Biliyorsunuz haftalardır sancı çekiyorum. Bu akşama kadar dayandım yine çok şiddetlenince acile hastaneme geldik. İnanın yürüyemiyorum aşırı sancılıydım. Bu arada evde bir kaç kez iç çamaşırım hafif ıslandı her zamankinden bir miktar fazlaydı ama çok da değildi yani aynı zamanda siyah -kahve ilk defa gördüğüm bir lekelenme oldu . Neyse hastaneye geldim açılmama baktı yine yok ama ebenin parmakları bildiğin simsiyahtı doktora attı kaka olabileceğini söyledi bana normal mi sezaryen mi diye sordu ki o sırada pıt suyum patladı ortalık sel oldu öyle böyle gelmedi . beklesek de açılmayabilir maks 24 saatimiz var ama büyük ihtimal bu gelen kaka dediler. Ben de hiç açılmama ihtimalini göze alamadım artık sezaryen olsun bitsin zorlamanın manası yok dedim .

Spinal anestezi ile oldum. Hiç ağrı olmadı yapılırken bir ısınma oldu dk lar içinde his kaybı başladı. Hiçbir şey hissetmedim 5 dk içinde Doğa’nın başı çıkmıştı bile. Bu arada neredeyse bağlanacak kadar çok saçı var ki çok fazla mide yanması yaşamadımOrtalama yarım saat sonra odaya çıktım kızım hemen emmeye başladı ama tabii öyle foşur foşur süt gelmiyor miktarı az.

Kızım 50 cm 3420 g. Çok şükür bir sağlık sorunu yok. Rahimim toparlanmış karnım çabucak indi şuan bayağı küçük. Birkaç saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladım. Çok ağrım yok 2 kez ağrı kesici yapıldı. Birazdan sıvı yemeğim gelecek sonra yürüteceklermiş. Yaka iğnemle birlikteyiz şuan hiç uykum kalmadı inanılmaz bir duygu böyle bir aşk yok

Hepinizi kucaklıyorum desteğiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Sanki ben doğurdum mesajını görünce öyle hafifledim kii sağlıkla büyüt canım benim darısı başımıza Mayıs ayının ilk bebesi oldu Doğa kuşumuz

Gerçekten ben de okurken aynısını hissettim sanki ben doğurdum ben kavuştum Doğa yeğenimiz çok bekletti ve zorladı annesini ama sonunda mutlu son oldu sizi çok tebrik ederim canıım keyfini çıkartın, sağlıkla büyüsün inşallah darısı hepimizin başına

Canım çok sevindim sağlıkla kolaylıkla büyüt inşallah. Darısı bizlerin başına

91nana91 gözün aydın canımmm sağlıkla analı babalı büyüsün. Yine iyi bile dayandı Doğa okadar sancı çektin doktorun düşünmesi lâzımdı bebek strese girip kaka yapar diye. Neyseki sağ salim doğdu bebişin

Doğum yapan arkadaşlarım sizin de bebişler memede mi uyuyor uykusu iyice derinleşmezse yatağına koyduğum an kıpırdanıp gözünü açıyor. Hatta mama içtikten sonra bile memeye geliyor ki uyusun. bu şarkı bana gelsin

Kızlar biz kavuştuk. Acil sezaryene alındım kaka yapmış olma ihtimali vardı. Detayları yazıcam biraz toparlanayım. 01.07 de doğduk 3420 kg
Yaaa çok güzel bir haber bu. Çok sevindim. Sağlıkla sevgiyle büyüsün Doğa kuşun
Kızlar bi devrimci de benden.. gece 2 de suyum geldi 8-9 gibi sezeryana alacaklar.. 35+4 üz ne olur dua edin kızını yanıma versinler
Sağlıcakla doğup hemen kucağına gelsin bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…