2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Analık demek Seyit onbasiya bağlamak demek anında yükleniyor

Hastane çok sıcaktı çıplak gezdim tabi ev öyle değil. Tamamdır sıkı giyineyim ben en iyisi demek ki sıcak tutamadım evde kendimi çok sağ ol

Bence iyi gelir. Sarmak derken beline emzirirken bir battaniye de olsa ört emzirirken terliyoruz soğuyoruz çok gaz oluyor. Karnı toparlayan sanci zaten sen fazlasıyla çektin maşaallah

Hastane çok sıcaktı çıplak gezdim tabi ev öyle değil. Tamamdır sıkı giyineyim ben en iyisi demek ki sıcak tutamadım evde kendimi çok sağ ol
Kombiyi yaktınız mı benim şuan kapalı biliyosun sıcak basmaları falan ama bebiş geldiğinde açarım bı sure diye düşündüm

Analık demek Seyit onbasiya bağlamak demek anında yükleniyor
Valla öyleymiş hem pelvisim ağrıyor hem 7 kat kesildim hala ayaktayım başka bir güç geliyor. Mesela ben hiç uyuyamadım çarşamba akşamından bu yana dalmadım hiç desem yeridir eve gelince 1 saat filan daldım sadece şuan enerji topuyum

Çok şükür canım iyiye gidiyormuş
Doğum yaptığım hastahanedekiler çok korkutmuştu dr öylr bir şey olmadığını solunum sıkıntısının iyiye gittiğini söyledi
Biraz sarılık başlamış onu da atlatacağız inşallah

Bence iyi gelir. Sarmak derken beline emzirirken bir battaniye de olsa ört emzirirken terliyoruz soğuyoruz çok gaz oluyor. Karnı toparlayan sanci zaten sen fazlasıyla çektin maşaallah
Hı tamam canım ben de korse mantığı gibi düşündüm.

Ay yemin ederim vajinal doğuranlar cindir ya , hele epiduralsiz, tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Peki ya yüz üstü ne zaman yatabileceğiz?

Kızlar bir de doktorum özellikle doğum sonrası bunu takmamı istedi belki kullanmak isteyen olur bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG_5916.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 86
Canım kimyon birebir gaz için. Kaynamış yarım bardak suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon koy hafif ılınınca süzüp iç hem bebişinin gazı olmaz hem sen çok rahat edersin

Bı de şey var ya ben de kesin yine olacak herşeyini ben yapmalıyım benim elim degmeli gupse ozayin lohusa filmindeki karakter ben oyum yine öyle olacağım kesin

kızlar suyu sızıntı şeklinde gelen var mı benim sanırım suyum geliyor ama böyle yavaş yavaş akıyor akıl tutulması gibi afedersiniz anlayamıyorum işiypr muyum öylece bakıyorum neden işiyicem hiç olmadı böyle bişey ama su hep birden gelir sandım bu su mu çözemiyorum ama akıyor özellikle ayağa kalktığımda tuvalete oturuyorum yok çişim kalkıyorum ve akıyor bişey sanki bacaklarımdan akmasa da çamaşırım ıslanıyor

Canım benim suyumu doğumhanede patlattılar
Ama sonrasında dediğin gibi gelmeye devam etti sızıntı gibi
Ben idrar olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…