2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben gümüş kapak almamıştım eşimi bugün hemen gönderdim aldırdım. Krem sürüp takıyorum çok rahatlattı beni. Ucu bildiğin kanadı yara oldu yani . Bir de sinirleniyor daha çok zorluyor tutamayınca arada bir sinir krizleri geçiriyorum

Gümüş kapak müthiş bir şey başka bir şeye ihtiyaç yok. İlk günden beri takıyorum inanılmaz rahatlatıyor.

Ya ben onun sinirini yerimmm yerimm

Çekerken çok acıyor öyle görünen bı yara yok

Ben de almadım onu syva çekirdeği olayını da yapmadım ben ilk kızımda doğal bal mumu bulup almıştım inanılmaz bir katman oluyor ve hiç yara olayı yaşamadım doğal olduğu için bebek de emebiliyor silmeye gerek yok vazelin gibi bı kıvamı var yarın yine ariycam doğalıni bulmaya çalışcam lansinoh ve incia aldım ama kapak almadım

Sorma, evdeki herkesi pervane etti şuan annem ve kız kardeşim gazını çıkardı uyutmaya çalışıyor. Eşimle ben emzirme derdinden pert olduk
Ahahaha minik seyy hic emzirmek istemiyorum ya sonrada cok uzuluyorum bu dusuncem yuzunden kucucuk minicik bana ihtiyaci var ama inan 1 gram emzirme istegi yok umarm kucagima verdiklerinde o his gelir insallah

1-2 güne tutar ilk günler tutturmaya çalışmak çok zor doğru pozisyonu öğreniyorsun bir süre sonra.
Ya pozisyonu buluyoruz memeyi de kavrıyor hatta çekiyor son gücüyle ama kafa durmuyor sağa sola sürekli. Alttan destekliyorum kızıyor neyse böyle böyle alışcaz artık. Memelerim x3 büyüdü bu arada

R rosie23 canım inş sağ salim kucağına alırsın. Ama içerde kordonla durmasının bir zararı yokki o doğumda sorun oluyor. neden erken alıyor doktor başka sorun yoktur umarım.
Canim evet ama nstler kotu cikti, sonra duzeldi. Ama ben yine de cok aktif bebek hareketi hissetmiyorum 2-3 gune kiyasla. Nst normal ciksa bile anne beyani daha onemliymis bu noktada hareket hissedip hissetmemeyle alakali. Riske atmak istemedim ben de rica ettim ama doktorum erken sezeryan taraftari bir doktor hic degil hani risk gormese beni dinlemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…