2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Gümüş kapağın olayı ne bilmiyorum ama işe yarıyor dedikleri için son çare aldım faydası da oldu cidden. Lansinoh sürüp bunları koyuyorum bir sonraki emzirmeye kadar yumuşacık kalıyor. Kabuklaşan yaram vardı onu da yumuşattı. Bakalım eğer fayda görmeye devam edersem kullanırım

Bazilari dis gebelik kimyasal vs diyor onlar nasil oluyor hemen ogrenilebiliyor mu
Kimyasal bir dahaki kan vermende anlaşılır canım dış gebelik ise 6. Haftalarda belli olur ama böyle kötü seçenekleri getirme aklına bebişin sağlıkla senşnledir

Ahahaha minik seyy hic emzirmek istemiyorum ya sonrada cok uzuluyorum bu dusuncem yuzunden kucucuk minicik bana ihtiyaci var ama inan 1 gram emzirme istegi yok umarm kucagima verdiklerinde o his gelir insallah
Bence gelir ya, o kadar muhtaçlar ki sana bir an önce doysun en iyi şekilde beslensin istiyorsun. Mama da verebilirsin tabii ki bunun için de kimseye bir açıklama yapmana gerek yok. Ama emzirme sonrası kollarında sarhoş gibi baygın halini görüp kanasan da kopsa da devam ediyorsun bilmiyorum çok garip bir duygu. Bakıp bakıp ağlıyorum bu benden mi çıktı diye isteyen herkese nasip olsun bu duygu, annelik çok başka bir şey. 3 gündür günlük ortalama 2-3 saat uyuyorum ve inan o uyku yetiyor

elfida39 bence bir deme emzirmeyi, denedikten sonra fikrin değişebilir vücudunun bir insanı hayata getirip onu besleme kapasitesini görmek insana hem acayip bir güç veriyor hem de bebekle çok hızlı bir bağ gelişiyor. Ama yapmak istemezsen de tabii ki kimseyi ilgilendirmez senin tercihin .

Cok uzuluyorum kendi dusuncelerime cok kiziyorum insallah banada gelir o anaclik

Yapicam kuzum en azindan 6 ay

Tamam canım şimdi hatırladım çocukların telaşı unutmuşum. Çok iyi yapmışsınız içerde belirsizlikle duracağına anneciginin yanında olsun sağ salim inş yarın büyük gün

Kızlar doğumdan sonrası stresi sardı beni, bu hastaneye gelenler işte bebeği öpenler, beneğin fotosunu çekenlere karşı falan nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz ??? Ben özellikle fotoğraf olayına gıcığım 40ı çıkmadan böyle bebişi çekip oraya buraya atmak nazar değdirir diye düşünüyorum inanıyorum

Pedler işe yaramadı mı ?

Pedler işe yaramadı mı ?
Ya aslına bakarsan benim bir şey kullanacak vaktim olmadan başladı sorun 1 Mayıs doğum yaptığım tarih daha 3. Günümüz . En garanti herkesin önerdiği gümüş kapak olduğu için onu denedim işe yaradı . Göğüs pedi kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…