- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.601
Canım bizimki erken doğum olduğu için öyle bişey yaşanmadan bebeğim küveze girdi ama zamanında doğsaydı da kimsenin çekmesine izin vermeyecektik, öpme olayı zaten bence uzun Bi süre olmamalı her yer hastalık kaynıyor. Kimseyi kafaya takma ve nasıl istiyorsan öyle yap o sizin çocuğunuz, birileri kırılır diye de düşünme, 9 ay bu anları bekliyoruz kimsenin izinsiz birşey yapmasına izin vermeKızlar doğumdan sonrası stresi sardı beni, bu hastaneye gelenler işte bebeği öpenler, beneğin fotosunu çekenlere karşı falan nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz ??? Ben özellikle fotoğraf olayına gıcığım 40ı çıkmadan böyle bebişi çekip oraya buraya atmak nazar değdirir diye düşünüyorum inanıyorum
İnşallah bebeğim ya hepimizin çok güzel dohm hikayeleri olsun ins bitiyor resmen son kontrol sonrası çok hızlı geçti hiç anlamadımsenden daha heyecanliyim vallahi son 4 gun hadi bakalm kolaylikla gecicek insallah
Sen varya böyle diyosunya ilk gün yazacaksın buraya Buket demişti dersin ayy kızlar emziriyorum şaka gibi bu olağanüstü bıseymis falanYapicam kuzum en azindan 6 ay
Benim bir düşük iki kimyasalım var canım, kan vermeden ve muayenelere gitmeden anlayamıyorsun ne yazık ki ilk verdikten sonra gebelik var deniyordu ikinci verdiğimde değer düşmüş kimyasal deniyor. Bir belirtisi falan yok maalesef. Tek belirti reglin en fazla bir hafta gecikiyor sonra kanaman başlıyorBen daha kan verecem gebelik varmi yokmu diye ama iste acemi olunca merak sariyor
Şimdi adım gibi eminim eşimin tarafından hemen eli telefona gidecek kişiler var çekmelerini asla istemiyorum ona buna gönderiyorlar telefonlarında hatıra kalsa neyse… o an ne desem ne yapsam bilmiyorumCanım bizimki erken doğum olduğu için öyle bişey yaşanmadan bebeğim küveze girdi ama zamanında doğsaydı da kimsenin çekmesine izin vermeyecektik, öpme olayı zaten bence uzun Bi süre olmamalı her yer hastalık kaynıyor. Kimseyi kafaya takma ve nasıl istiyorsan öyle yap o sizin çocuğunuz, birileri kırılır diye de düşünme, 9 ay bu anları bekliyoruz kimsenin izinsiz birşey yapmasına izin verme
Arkadaşlar bize niye böyle şeyler soruyorsunuz şuanda ya bı kismimiz bebek emziriyo şuan bı kismimiz sancı cekiyo gün sayiyo falan .biz oralarda hiç değiliz şimdilerde siz yeni gebe kalmış gruplara sorsanız bunlari daha doğru olur bizim kafalar dolu şuanMerhabalar son adet tarihim 3nisan ovulasyon testinde 24nisanda pik gördüm. Bugün 3mayıs mantıken adet günüm diye test yaptım ama negatif çıktı. Hamilelik testimin şu an negatif çıkması normal mi? Ne zaman test yapsam daha doğru sonuç alırım?
Biz doğuma giderken kimseye haber vermedik zaten kızmıştım eşimin tarafına akşam sinirlendirdiler burayada yazmıştım sabahı doğuma alındım yanımda kardeşim vardı sonra annem 1 saatlik uzakliktaydi o geldi doğum yaptıktan sonra haber verdi eşim herkese zaten akşam oldu doğurmam ertesi günde taburcu edildim benmi böyleyim bilmiyorum belki saçma bulabilirsiniz ama ben hediyelik falan yaptırmadım çünkü kimseyi istemedim ilk kızımdan tecrübeli oldum herkes duyunca gelen giden çok oldu bide çok dikişim vardı kızımı ne emzirebildim düzgün nede dikiş acısından oturabildim çok zorlandım benim akrabalarım zaten çok uzakta olduğu için bizden de kimse gelmedi kendi çekirdek ailem ile geçirdim kardeşim yardım için yanımdaydı annem evde yemek falan yapti okadarKızlar doğumdan sonrası stresi sardı beni, bu hastaneye gelenler işte bebeği öpenler, beneğin fotosunu çekenlere karşı falan nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz ??? Ben özellikle fotoğraf olayına gıcığım 40ı çıkmadan böyle bebişi çekip oraya buraya atmak nazar değdirir diye düşünüyorum inanıyorum
Canım herkesi uyar ve gerekeni söyle çekinme, istemediğin hiçbir şeyi yaptırma yoksa tepene çıkarlarŞimdi adım gibi eminim eşimin tarafından hemen eli telefona gidecek kişiler var çekmelerini asla istemiyorum ona buna gönderiyorlar telefonlarında hatıra kalsa neyse… o an ne desem ne yapsam bilmiyorum
En iyisini yaptın canım, onlar sınırı aşmıştı zaten. Lohusalık çok önemli, okadar acı çekiyoruz bide milletle uğraşamayız. Bebeğim küvezden çıkınca 2 ay kimseyle görüşmeyecez Allahın izniyle, kim ne düşünürse düşünsün bebeğimden de önemli değil sonuçtaBiz doğuma giderken kimseye haber vermedik zaten kızmıştım eşimin tarafına akşam sinirlendirdiler burayada yazmıştım sabahı doğuma alındım yanımda kardeşim vardı sonra annem 1 saatlik uzakliktaydi o geldi doğum yaptıktan sonra haber verdi eşim herkese zaten akşam oldu doğurmam ertesi günde taburcu edildim benmi böyleyim bilmiyorum belki saçma bulabilirsiniz ama ben hediyelik falan yaptırmadım çünkü kimseyi istemedim ilk kızımdan tecrübeli oldum herkes duyunca gelen giden çok oldu bide çok dikişim vardı kızımı ne emzirebildim düzgün nede dikiş acısından oturabildim çok zorlandım benim akrabalarım zaten çok uzakta olduğu için bizden de kimse gelmedi kendi çekirdek ailem ile geçirdim kardeşim yardım için yanımdaydı annem evde yemek falan yapti okadar
Göğüs kalkanı ben kullanamadım canım sürekli kaydı yerinde durmadı, yatarken hiç olmadı, kullanabilseydim çok iyi bişeydi benceKızlar göğüs pedi kullanmamız çokta doğru değilmiş nemli bırakıyormuş kullanmayın diyorlar . Ben plastik göğüs kalkanı da aldım krem bulaşmasın diye ve birini emzirirken diğerine süt birikmesini de sağlıyor ama en garantisi gümüş kapakmış arkadaşların dediği gibi . Kremden de etkiliymiş sadece onun olması bile .
Aynen öyle küçük bebek zaten hastalıklar kol geziyo etrafta hiç gerek yok birde ilk doğduklarında sürekli emmek istiyolar kızım akşama kadar ağzında meme bide gelen giden olsa nasıl emziricemEn iyisini yaptın canım, onlar sınırı aşmıştı zaten. Lohusalık çok önemli, okadar acı çekiyoruz bide milletle uğraşamayız. Bebeğim küvezden çıkınca 2 ay kimseyle görüşmeyecez Allahın izniyle, kim ne düşünürse düşünsün bebeğimden de önemli değil sonuçta
Aynen öyle bide emzirirken bile yanından gitmezler öyleleri de var, ben süt sağıyorum onda bile yalnız odaya gidiyorum. Bu dönemde kimin yanında rahatsan o olması gerek gerisi çok lazım değil. Bide benim bebiş hala küvezde olduğundan mı bilmiyorum daha çok sakınıp kıskanacak gibiyim, bu duygumu hiç bastıramıyorumAynen öyle küçük bebek zaten hastalıklar kol geziyo etrafta hiç gerek yok birde ilk doğduklarında sürekli emmek istiyolar kızım akşama kadar ağzında meme bide gelen giden olsa nasıl emziricem
Bakalım ben kullanabilecek miyim canım muhtemelen gümüş kapakla devam ederim gibi kullanışsızsa kalkanGöğüs kalkanı ben kullanamadım canım sürekli kaydı yerinde durmadı, yatarken hiç olmadı, kullanabilseydim çok iyi bişeydi bence
Bence başka doktora git canım. Sarı yeşil akıntı enfeksiyon olabilir.Sezeryan doğum yapan annelere merhaba sizlere bi sorum olacaktı geri dönüşleriniz benim için çok önemli 19 gün önce doğum yaptım sezeryan yerimde 2 farklı yerlerde tırnak ucu kadar açıklık mevcut 15 gündür sürekli sıvı akıyor sarı-yeşil karısımı
Az öncede kontrol ettim kan da eklenmis bu durumda doktorum açık olan yeri dikip dikmemekte kararsız kaldı en son kendisi geçer dedi bu sefer de kan geliyor ne yapmam gerekiyor başka doktora mi gitmeliyim suan acile gideceğim sanırım
Doktor yağ dokusu akıyor demişti ne kadar doğru bilmiyorumBence başka doktora git canım. Sarı yeşil akıntı enfeksiyon olabilir.
Canım ben olsam giderdim şuan gidemiyorsan bile sabah erkenden polikliniğe git derim. Geçmiş olsunDoktor yağ dokusu akıyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum
Peki suan pansuman yeri kan olmuş ve sıvı akımı da mevcut acile gitmeme gerek var mı
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAy maşallah ya2 hafta doğum sancısı çektim 1 cm i geçmedi açılmam, sizin ne güzel bir doğum olmuş. Güzel günlerde büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?