2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok teşekkür ederim
Çok sevindim nazar değmesin
Azar azar gelmeye başladı, dün biraz ağrı oldu çok fazla sistiler. Bugün ağrısı azaldı ama sağ göğsümü tutmak istemiyor onu emzirmeye çalışıyorum ağlıyor solu çok rahat alıyor artık. Sağı da 15 dk kadar sağıp öyle veriyorum. Neden almıyor bilmiyorum, gogus uçlarım biraz sertmiş, kremle yumuşatmaya çalışıyorum belki ondandır diye. İnşallah alışır
Kalkan kullanmaya baslayinca emzirirken olan acısı bitti diyemem gerçekten azaldı. Tahin yağını da deneyeyim çok teşekkür ederim

Pıhtı oldu mu sende hiç canım ? Dün kocaman bir pıhtı attım biraz korktum . Bugün kontrole gidicem soracağım da dünden beri aklımda
Oldu canım, hastanede de karnıma bastırdıklarında da oldu. onlar bastikca kan akışının hissettim o zaman da çıkmıştı ben görmedim ama ebeler kanamayı takip etmek için her geldiklerinde parça çıktığını da söylediler. Rahim temizleniyor sanırım. İyi bir şey demişlerdi.

Kızlar süt sağma işini nasıl yapıyorsunuz? Göğsü tamamen boşaltmak gerekli mi? Ben 15 dk kadar sağıp bırakıyorum olumsuz bir durum yaratır mı ya da yanlış mı yapıyorum?

Neden olmasın canım 34 ü gören üçüzler var araştırsan bulursun yani kısmet işi ama inş güzel bir haftada doğum yaparsın
Bizzat tanıştığım 37'yi görenler bile var, Allah bilir yani yok yere kötü enerji yaymaya gerek yok ama ne diyim ki

Dualarımız seninle canım herşey çok güzel olucak güzel dogum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz

Bizim de bugün kontrolümüz vardı 36+5’deyiz. Rahim ağzı çok şükür tamamen kapalı, 38’e gireceğiz nerdeyse hâlâ 4cm’e yakınmış. Dünkü ağrılarım sonucu da açılmamış. Birde akıntıya baktı plasentadan gelen su değilmiş. Her şey okey ama nst’de ciddi ama düzensiz ağrılar çıktı biri 60 biri 80 hatta. Doktorum vücut hazırlıyor kendini dedi ama rahim ağzı kapalı olduğu için bir şey yapmıyoruz şu an tabii. Cuma günü tekrar görmek istedi. 15 Mayıs zaten planladığımız tarih umarım bekleyecek. Bu arada oğluş 51cm 3300gr olmuş :)

Bizzat tanıştığım 37'yi görenler bile var, Allah bilir yani yok yere kötü enerji yaymaya gerek yok ama ne diyim ki
Aynen canım yakın takiple güzel haftalara geleceksin bana 34 ü görmez dedi doktorlar bugün 38+5 deyim daha 2 gündür sancı giriyor doktor da önemli gerçekten progestan iğneyi başta verselerdi hiç hastanede falan da yatmazdım

Sağlıkla kavusun birbirinize canim, cok guzel geçsin inşallah

Kızlar bestlak damlayı nasıl kullandınız , günde kaç kere kaç damla ?
Sütüm var ama bebeğim çok sık emmeye başladı o yüzden kullanmaya başlayacağım. Boşaltıyor memeyi

Tatlım hayırlı olsun ,saglikla büyütün
Süt için tahin helvası falan yiyorum
Bol su içiyorum
Bendede yok gibiydi
Yani varsada ağız sütü kadardır
Doktor mama verdi
2 -3 gün kullan dedi
Küçük uzun şırınga ile mememi emerken, bir yandan siringa ile mama veriyorum göğsümden
Yani hem mememi emip uyarıyor, süt gelmesini sağlıyor
Hem karni doyuyor mama ile
Bide süt için takviye aldım
3.gun mememin sertleşmeye yani dolmaya başladığını gördüm

Bugün doğum yapan ya da yapmayı bekleyen arkadaşlar kolaylıkla sağlıcakla alın inşallah kucağınıza. Sırada hangi tarih var yoğunluk olan günü belli olan. Benim de 17 mayıs inşallah o zamana kadar farklı bi durum gelişmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…