2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Alttaki yorumlara bı bakayım dedim böyle cahil insanlar malesef var hepimizin çevresinde senin çocuğuna bişey olmamış olması başkasının olmayacağı anlamına gelmiyor

Eklentiler

• 1000381687.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bebişim doğdu. Sezeryan aşırı hızlı kolay geçti . Narkoz etkisi geçtikçe ağrılar kendini hissettiriyor tabi ilk etapta bebekle rahat ilgilenememek insanı üzüyor . Meme ucum çok küçük olduğu için alamadı ortalığı yıktı baya uğraştık alması için ama alamadı o yüzden bir süre silikon uçla devam edeceğim tecrübesiz olduğum için iyi kötü bir şeyler yapmaya çalışıyorum emzirme adına sezeryanda bence korkulacak hiçbir şey yok ekip o kadar alışkın ki her şey hemen oldu bitti zaten . Allah hak eden isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygu

Kızlar bestlak damlayı nasıl kullandınız , günde kaç kere kaç damla ?
Sütüm var ama bebeğim çok sık emmeye başladı o yüzden kullanmaya başlayacağım. Boşaltıyor memeyi
Önerildiği gibi kullanacaktım ama aldığım ilk gün günde 2.kez 20 damla şeklinde kullanmaya başladım. Bir göğsümü emmekte zorlanıyor biraz, sonrasında göğsüm de ağrı olunca arttırmadan devam ettim. Bence önerilen şekilde kullanılmasıyla da etki ediyor. Bir de ekstra bol su ve SixFeetUnder yaptığı tarifi yapmıştım

Çok teşekkür ederim, hepimiz inşallah

Benim de ilk güne göre düzeldi gibi ama bir göğsümü almakta zorlanıyor. Sağıp veriyorum bir de silikon uç denedim öyle olunca tuttu onu da biraz, göğüs ucum sert mi geliyor küçük mü geliyor anlamadım bir türlü. Birini rahatça alırken diğerini verince ağlıyor tutmuyor. Emmedigi için de sut nasıl gelecek diye dert ediyorum. O yüzden arada sağıp vermeye de çalışıyorum boşalsın diye. Derdi hiç bitmeyecek bir döngüye girdik ama çok cok güzeller

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün. Hızlı iyilesmeler diliyorum

Kızlar sutunuzu saginca kaç ml çıkıyor galiba benim sütum artmıyor 30 ml çıkıyor benimki.Dogum yapali 17 gün oldu.sut arttırıcı Damla kullaniyirm su iciyoroum rezene iciyorum ama fayda yok gibi 30 da takıldık kaldık

Kilo alması iyi ise dert etmeyin bence cunku aletlerin sağma kapasitesi bebeklerimizin emmesi kadar iyi değil zaten, en iyi olanlar hastane tipleri onlari da kiralayabiliyorsunuz. Bunun dışında PowerPumping denen bir şey var ben dun yapmaya başladım isterseniz onu da deneyin.
1. Memeyi 20 dk sağıyorsunuz
2. 10 dk dinlendiriyorsunuz
3. 10 dk sağıyorsunuz
4. 10 dk dinlendiriyorsunuz
5. 10 dk sağıyorsunuz.
Bunu 5-7 gün yapmayı öneriyorlar. Ben dinlenme aralarını diğer gogsumu sagmak icin kullandim. Toplamda 1 saat gibi bir şey sürmüş oldu bu sekilde.

Doktordan geliyorum bende hala acilma yok. Tembel kizimin gelesi yok. Ama bu hafta dogmazsa, haftaya pazar hastaneye yatis, pazartesi suni sanci ile deneyecegiz, olmazsa sezaryen. ben de en gec 12mayis da kavusacagin gibi gozukuyor kizima.
Erken gelicekler derken geç bile kalıcak galiba bu kızlarbende persembe kontrole gidicem heralde ozaman bakarlar açıklık var mı diye

Evet bunu bende yapıyorum bakalım faydası olur inşallah

Kızlar kendimi çok halsiz hissediyorum ağzım ve burnumda da kuruluk hissi var hasta mı olacağım acaba bilemedim çok tedirgin oldum önerileriniz varsa talibim

Erken gelicekler derken geç bile kalıcak galiba bu kızlarbende persembe kontrole gidicem heralde ozaman bakarlar açıklık var mı diye
Evet benim 40.haftayi geciyor iste bu durumda. Doktor da bu onumuzdeki bi kac gun icerisinde gelicekmis gibi konusmadi hic

Gözün aydın canım, dualarım sizinle inşallah bir an önce kavuşursun miniğine

Alttaki yorumlara bı bakayım dedim böyle cahil insanlar malesef var hepimizin çevresinde senin çocuğuna bişey olmamış olması başkasının olmayacağı anlamına gelmiyor
Gerçekten çok sinir bozucu durum mikrop kapıp kalıcı hasar bırakabilirler, ölebilir bile çocuk. Hadi bunlar olmadı mahremiyet diye bir şey var özel bölgelerinden biri de dudaklar çok yanlış bir davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…