2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım doğumun başlamış
Sıklığı 5 dk bir olunca git mutlaka yada kanamam varsa canım. Ağrılar dayanılmayacak gibi olduğunda doğum çok yakın demek zaten öncesi rutin sancı çekiyorsun
Kanama dencek kadar degil canım hafif hafif geliyo pembemsi...agrılarım şu anda daha hafifledi ılıl bi duş aldım

Dediğin gibi canım en güzeli eşinle beraber kalmak eşin izin alabildi mi işten?senin birde oğlun var tek başına kolau değil
Dün ayrıldı daha canım 5 günlüğüne de o da insanın sabrını sınıyor bişey istiyoruz duymazlıktan geliyor

Emzirirken koltuk da oturuyorum doğru düzgün yatmadım ki geçsin de razıyım kaç günde geçerse

Kızlar gece gece aklima takıldı hastanede dr yan yatır bebeğini dedi ve bunu defalarca tekrarladi internette drlar sırt üstü düz yatırın diyolar kızım çok emiyo ve bayağı gidigi var emerkende surekli tikaniyo korkutuyo beni gece yatarken de süt gelir boğulur diye panik oluyorum uyurken değişik sesler çıkarıyor sizler nasıl uyutuyosunuz Allah korusun gece bişey olur diye panik oldum beşikte yatağımın yanına siğmadi ayak ucu tarafında

Canım ben beşiğin içine reflü yatağı aldım ve biraz yanbyatiriyorum

O garip sesleri bizimki de çıkarıyor. Başta korktum ben de dr normal dedi. Nefes alamıyormuş gibi hııık diye bir ses çıkarıyor bir de ıkınıyor gibi zorlanıyor gibi. Sindirim sistemleri gelişiyormuş o sesler o yüzden çıkıyormuş. Ben sırt üstü yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum. Ya da yan uyutup sonrada sırt üstü getiriyorum. Direkt yan uykuya bırakamam çünkü bayağı dönmeye çalışıyor yüz üstü gelir diye korkuyorum

Bizim dr umuz yan yatıralım dedi. Boğulmaya karşı çok önemli dedi.omzunun üstüne yatacak, her emzirdikten sonra yçn değiştir bir sağa bir sola yatır dedi.Reflü yatağı var beşiğinin üstünde iki yanında destek var yan yatış yastığı.

Ben sırt üstü yatırıyorum ama kafasını hafif yan yapıyorum ama yan yatırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…