- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #30.801
Maalesef benim de aynı ilk sezaryende böyle değildi. Geçen gun az geliyor zaten diye gunluk ped ile çıkayım dedim, ergenligimde yaşadığım her yerin kan revan olması durumunu yaşadım, apar topar eve döndük.Sezaryen olan kızlarım kanamalarınız bitti mi? Benim 3 gün gelmiyor sonra 1 gün çok yoğun geliyor. Hep böyleAyakta kalmayla bebeği yatırıp kucaklamakla mı ilgili anlayamadım.
Ben de sağıyorum ya gece bir uyanıyorum üstüm başım sırılsıklam. Çocuk emerken sinir oluyor çok yoğun geliyor tutamıyor başta. Ben de iyi bir pompa bakıyorum boşaltmazsam acayip ağrıyor mochiye de bakayım. Bir de doktor kilo alımı az dedi aslında 700 grama yakın aldı ama baştaki kilo kaybı fazla diye günlük 90 ml sağ ekstra ver dedi öyle yapıcam artıkGünaydın kızlarDün tekrar teyit ettim bulgur hurma incir ceviz fena süt yapıyor. Kombo oldu istemeden dün Bir de mochinin manuel eller serbest süt pompasını almıştım. Şimdi vazgeçilmezim. Emzirme sonrası kalanı sağıp buzluğa atıyorum. İhtiyacı olanlar için yazayım dedim
Küçük uyuyor şuan uyuyabilirim ama gözümü kapattığım dakika büyük oğlum bağırıyor gözünü aç diye Bi de tek bırakmak istemiyorum balkonda cam yok düşer diye korkuyorum geçen asansöre binmiş ben görmedim korktuğu iyi oldu ama ben daha çok korktum ya bişey olsaydı içindeykenİki çocukla daha da zor oluyordurhiçbir şeye vakit kalmıyor gerçekten oysa azıcık deliksiz uyusak toparlanacağız.
Benim bitti kuzu ya, hiç gelmiyor. Doktor normal doğum sancısı da yaşadığımdan daha hızlı toparlandığını söyledi. Son 2 haftadır sadece günlük ped kullanıyorum o da akıntı için. İlk 2 hafta çok yoğundu benim hatta bayağı yoğun pıhtı attım. Çok şükür bitti inşallah senin de kısa sürede toparlanırSezaryen olan kızlarım kanamalarınız bitti mi? Benim 3 gün gelmiyor sonra 1 gün çok yoğun geliyor. Hep böyleAyakta kalmayla bebeği yatırıp kucaklamakla mı ilgili anlayamadım.
Benimde bitti canım bende doğum sancısı yaşadığım için olabilir ozaman doktor normal dedi ilk 2 hafta hasta bezi giydim resmen ama bir haftadır günlük ped kullanıyordum artık leke bile gelmiyorBenim bitti kuzu ya, hiç gelmiyor. Doktor normal doğum sancısı da yaşadığımdan daha hızlı toparlandığını söyledi. Son 2 haftadır sadece günlük ped kullanıyorum o da akıntı için. İlk 2 hafta çok yoğundu benim hatta bayağı yoğun pıhtı attım. Çok şükür bitti inşallah senin de kısa sürede toparlanır
Yaa amin inşallah güzelim teşekkür ederimHadi bakalım sağ Salim bir avazda kurtul canım
ben de depend giydim full ped yeterli olmuyordu. Çok şükür bitti ya. Şu göbek de gitse bir an önceBenimde bitti canım bende doğum sancısı yaşadığım için olabilir ozaman doktor normal dedi ilk 2 hafta hasta bezi giydim resmen ama bir haftadır günlük ped kullanıyordum artık leke bile gelmiyor
Valla hep aynı bildiğin bir döngü içindeyiz. Dün akşamdan bu yana hep bir kıvranöa huzursuz mızık mızık. Anca göğsünmde uyuyor koyunca yerine yine aynı. Kucağımdayken uyuyakalacağım diye korkuyurumBizim mesai yine başladı altını değiştim emzirirken yine altına yaptı uyudu kakayla uyumasın değişeyim dedim geri uyandı uyutamıyorum sizlerde durum nasıl
Uyuyunca altına karışmasak iyi olur da pişik olur diye korkuyoruz şimdi misafir gelecekmiş onlar gelmeden emzirip yatırayım diye kaldırdım yine uyumadı uyandırınca pişman ediyorlar biziValla hep aynı bildiğin bir döngü içindeyiz. Dün akşamdan bu yana hep bir kıvranöa huzursuz mızık mızık. Anca göğsünmde uyuyor koyunca yerine yine aynı. Kucağımdayken uyuyakalacağım diye korkuyurum
Göbek benim ilkinde ne zaman gitti hatırlamıyorum ama doğum başlangıcı ile arasında 3 kilo falan kalmıştı daha ilk ayda, bir dönem de o sekilde devam etti 8. 9. Ay gibi dogum kilomdan 2 kilo azdı ancak tabi arada dusuk, sigarayı bırakma derken halihazırda 10 12 kilo almistimben de depend giydim full ped yeterli olmuyordu. Çok şükür bitti ya. Şu göbek de gitse bir an önce
Çok geçmiş olsun umarım iyidir şuan Hastahaneden bioderma ve hamazinc önerdiler o hemen toparlamasını sağladıBen de Prima pc kullanıyorum ama niye öyle oldu anlamadımhangi kremi sürüyorsunuz?
Bende hiç çatlak yok çok şükür ama göbeğim gitmiyor. Benim de 3 kilo kaldı umarım gider o da . Dikkat ediyorum ama emzirmekte çok acıktırıyor. Karın gerdirme zor ya onu yaptıramam inşallah gerek kalmazGöbek benim ilkinde ne zaman gitti hatırlamıyorum ama doğum başlangıcı ile arasında 3 kilo falan kalmıştı daha ilk ayda, bir dönem de o sekilde devam etti 8. 9. Ay gibi dogum kilomdan 2 kilo azdı ancak tabi arada dusuk, sigarayı bırakma derken halihazırda 10 12 kilo almistim. Hiçbir zaman tam eskisi gibi olmuyor, karın gerdirme ameliyatı harici deniyor ama ne denli doğru bilmiyorum. Yalnız ilk gebelikte catlamamistim hiç neredeyse ki ergenlik çatlaklarım mevcut, bunda çatır çutur çatladım valla
Sağlıkla al bebeğini kucağına canım, sen benden önce doğum yapmış oluyorsun bakKızlar az önce doktora gittim muayene için ağrım yok kasılmam falan ama açıklığın 4 cm olmuş yatış vericem suyunu patlatsam direk 5-6 cm olur bebekte 3850 çıkıyor ultrasonda gazla kilo almadan yatışını yapalım dedi bende izin istedim duş galan alırım diye akşama gidicem
Alt aldıkmı uyanıyorlar dediğin gibi piştikte sıkıntı. Misafir ztn başlı başına dert bildiğin odadan çıkamıyor insan alt emzirme v.s derkenUyuyunca altına karışmasak iyi olur da pişik olur diye korkuyoruz şimdi misafir gelecekmiş onlar gelmeden emzirip yatırayım diye kaldırdım yine uyumadı uyandırınca pişman ediyorlar bizi
Uyuyunca altına karışmasak iyi olur da pişik olur diye korkuyoruz şimdi misafir gelecekmiş onlar gelmeden emzirip yatırayım diye kaldırdım yine uyumadı uyandırınca pişman ediyorlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?