2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canımmm hayırlı haberler ile gel insallah kolaylıkla geçsin doğumun

Alt aldıkmı uyanıyorlar dediğin gibi piştikte sıkıntı. Misafir ztn başlı başına dert bildiğin odadan çıkamıyor insan alt emzirme v.s derken
Valla gelen misafir kucağında uyuttu kundak yaptı oğlumu şimdi mışıl mışıl uyuyor ben yapsam uyumaz

İnş bişey olmaz canım kaç oldu misafir gelmesi erken doğum olduğu için olabilir bu sefer misafirler ilk günden gelmeye başladılar bizim yok da diyemedim

Sağlıkla al bebeğini kucağına canım, sen benden önce doğum yapmış oluyorsun bak
Belli olmaz bir atak bekliyorum senden Hiç hissetmeden real ağrısı gibi açılmışım bence sende bir git canım belki açıklığın vardır şeninde benim gibi olur herkes aynı şiddetle çekmiyor demekki, bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi

Bulgur gaz yapmıyomu ben korkudan yiyemiyorum gaz yapar diye kimyon atıyorum ama yine mercimek bulgur yemeye korkuyorum

İnş bişey olmaz canım kaç oldu misafir gelmesi erken doğum olduğu için olabilir bu sefer misafirler ilk günden gelmeye başladılar bizim yok da diyemedim
iki doktora götürdüm canım ikisi de öyle diyince valla çok dikkat ediyorum
Tabi çat kapı gelen oldu ona da yapacak bir şey yok

Ben bu konuda rahatım sanırım 16 ve 11 yaşında abla ve abisi var ara vermenin zararı kadar faydasida varmış herkes tam rahat ettin falan dedi ilk haamile oldugumu söylediğimde ama kızım okuldan gelince kardeşiyle ilgileniyo ben o sırada yemek yapiyorum kızın ödevi yada sinavi varsa abisi salliyo falan oyaliyo biraz yoksa hiçbir şey yapamiycam o durumdayim

G gofret0926 senin bebekte vardı galiba sivilce , benim kızda da var doktor normal dedi. 1,5 aylık filan olunca geçer bunlar dedi.
Yarın bizimde canım kontrol bayağı çoğaldı kasınırmı diye üzülüyodum demekki normal bı durum öbürlerinde olmamıştı ama onlar kış bebegiydi belkide ondandır bugün tam 1 aylık olduk sağlık ocağına gittik sormayı unutmuşum ebeye

Teşekkür ederim dua edin lütfen
Canım kolaylıkla gelsin bebişin
Kızlar sizin bebekler de çok ıkınıyor mu ya uykusunda bile ıkınıyor. Bu iyi bir şey mi bilmiyorum
İkiniyor canm. Şuan kaslarını kullanmayı bilmedikleri için oluyor. Zamanla kaybolacak
Bulgur gaz yapmıyomu ben korkudan yiyemiyorum gaz yapar diye kimyon atıyorum ama yine mercimek bulgur yemeye korkuyorum
Hemen hemen hergun tavuklu bulgur pilavı yiyorum ben xanm. Gaz yapmıyor.
Benim de kızlar 11 yaşında . Çok işe yarıyorlar cidden Ama küçük olsalar çok zor olurdu

2-3 gündür bu kadar ıkınmaya başladı bazen ıkınırken kendini uyandırıyor

Bende ilk kez 40 mızda misafir alıyorum arkadaşlarımız geliyor cumartesi
Bana daha doğru geliyor tabi doktor bu kadar üstüne basa basa demeseydi halası vs gelirdi muhtemelen ama kabul etmedik
Evi havalandırın misafirden sonra diyorlar zaten yaptığımız şeyler umarım miniklerimiz hiç incinmez

Kızlar komşu gelmek istemiş bize kaynanamı aramış o da eşimi arıyor gelsin mi diye beni aramıyor eşim de bana sordu bende hayır dedim. Evin heryerini her yerde suan misafir kabul edemeyiz dedim kadını bugün gördüm beni gördü yüzünü çevirdi küsmüş bana şaka olmalı ya

Sezaryen olan kızlarım kanamalarınız bitti mi? Benim 3 gün gelmiyor sonra 1 gün çok yoğun geliyor. Hep böyle Ayakta kalmayla bebeği yatırıp kucaklamakla mı ilgili anlayamadım.
Bayağı azaldı benim de, günlük ped takıyorum bir damla falan anca geliyor. Rahim toparlandıkça azalacaktır

Bugün sağlık ocağına gittik ebe dedi ki 3 hafta gece devamlı uyansın istiyoruz gak dese meme vermelisinndedi eğer herhangi bi sağlık sorunu yoksa kilo alımı iyiyse sarılık vs yoksa gece biraz süreyi açabilirsin ama maksimum 3.5/4 saat olur ki kendi dayanamaz uyanır dedi. Gündüz yine ben her istediğinde veriyorum tamam iyi yapıyorsun dedi maksimum yarım saat tut memede dedi benim kız 1 saat duruyor
Bi de kızlar ağız silme mendiline sütümü damlatıyorum biraz yatırınca onu burnunun yanına koyuyorum bayılıyor hemen

Keşke büyük olanı parka falan götürecek birileri olsa bir kaç saat uyurdun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…