2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar göğüslerim çok fena durumda ya sizler neler yaptınız bu yaralar için kan akıyor resmen
Lansinoh+gümüş kapak ile toparlandı benim ki bir de göğsümü tutamadığı için silikon uc kullanmıştım ilk birkaç gün o da acıyı azaltıyor emzirirken. Umarım çabucak toparlanır

Benim kesin vardır bugün de sürekli gelip gidiyordu sancılarım ama yine de yarını beklemek istedim, yarın 11:10 da benim de randevum, inşallah açılma olmuştur da sağlıkla gelir benim de bebişim

Kızlar doğum yapalı 32 gün oldu normal doğum yapan arkadaşlar size sorum var başına gelen varsa cevap verirse sevinirim. 1 ay geçmesine rağmen hala ağrılarım geçmedi dikiş yerlerim acıyor sızlıyor ayakta kaldığım zaman vajinamdan dışarı bişey çıkacakmış gibi baskı hissediyorum yuruyemiyorum ve ayakta duramiyorum desem yeridir bu ne baskı ve ağrısıdır yaşayan var mı? Dikişlerimde hala düşmedi 2 hafta sonra doktor kontrolüm var hala düşmezse doktor alır mı dikişleri?

Dikişlerin dışarıdan mı camım

Verdiğin cvptan memnun olmayıp küsecekse niye soruyo geliyim mi diye. Çok ta lazım biri değilmiş buna küstüyse. İyi olmuş

Evet o yönden şansliyiz herkes aliyo gezdiriyo bende o ara işimi yapıyorum yoksa mümkün değil evde yemek iş yapmak

Benim kesin vardır bugün de sürekli gelip gidiyordu sancılarım ama yine de yarını beklemek istedim, yarın 11:10 da benim de randevum, inşallah açılma olmuştur da sağlıkla gelir benim de bebişim
Benimde nişanım geldi iki kez kahverengi kırmızı akıntı eğer suyum gelmezse ekstra birşey olmazda sabaha yatış yapıcam gece evde çekerim sancılarımı diye düşünüyorum

Biz fenalardayız kardeşim ağlasın alma demeye başladı bugünde büyük kardeş gerçekten kolaylık oluyor ikinci anne baba gibi oluyorlar

Keşke büyük olanı parka falan götürecek birileri olsa bir kaç saat uyurdun sen de
Evde canı sıkılıyor diye bugün komşuyla parka gönderdim taş çatlasın yarım saat sonra kendi kızıyla birlikte oğlumu bana bıraktı gitti senin oğlan çok düşüyor bişey olacak diye korktum dedi çocuklarda küçüğün üstünde dolanıp durdu sinirim bozuldu

Benim daha 10 gün oldu ama dikişlerim 6. Günden itibaren düşmeye başladı zaten 2 tane de ama bugün Bi ara belime ağrı girdi yürüyemedim vajina kemiklerim ağrıyor çok zorlanıyorum bende yarın kontrole gideceğim

Kızlar ben doğum yapalı 23 gün oldu. Şimdiden sütüm azaldı baya, günde 2 kez sağarak vere biliyorum onun dışında mamayla besleniyor. 40ı çıkınca sütümü de kesmek istiyorum artık sütverme dönemi beni malesef psikolojik açıdan fazla etkiledi ve bi türlü sevemedim bu süreci. Deneyimli annelere sorum mamayla beslenen bebekler çok mu hassas oluyor? Bebeğime sanki bile bile zarar veriyormuş gibi hissediyorum

Benim dikişim yok ama ara ara ağrı saplaniyo bugün tam 1 ay oldu zaman çok hızlı

Biz fenalardayız kardeşim ağlasın alma demeye başladı bugünde büyük kardeş gerçekten kolaylık oluyor ikinci anne baba gibi oluyorlar
Kardeş kıskançlığı da zor onları tek birakamazsin gozun hep üstünde olmalı Allah kolaylık versin benim kızım seneye üniversiteye hazırlanacak şimdi bı heves bakiyo ama seneye ful sınava çalışması gerekiyo ondan bişey beklemem şimdi hevesini al seneye yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…