- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #30.841
Lansinoh+gümüş kapak ile toparlandı benim kiKızlar göğüslerim çok fena durumda ya sizler neler yaptınız bu yaralar için kan akıyor resmen
Ay ne iyi yapmış cok sevindim adınıza keske herkes boyle ince dusunceli olsaBugün görümcem benim oğlanı aldı bi kaç saat çıkardı eşimle ikimiz bayılmışız farklı yerlerde o kadar iyi geldi ki
Benim kesin vardır bugün de sürekli gelip gidiyordu sancılarım ama yine de yarını beklemek istedim, yarın 11:10 da benim de randevum, inşallah açılma olmuştur da sağlıkla gelir benim de bebişimBelli olmaz bir atak bekliyorum sendenHiç hissetmeden real ağrısı gibi açılmışım bence sende bir git canım belki açıklığın vardır şeninde benim gibi olur herkes aynı şiddetle çekmiyor demekki, bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi
Kesin değil ama yüksek ihtimalle belki beennKızlar yarın doğum yapacak olan var mı? Ben haziran anneleri grubundanim. Mayıs anneleri grubu kapatmaya geldim.
Dikişlerin dışarıdan mı camımKızlar doğum yapalı 32 gün oldu normal doğum yapan arkadaşlar size sorum var başına gelen varsa cevap verirse sevinirim. 1 ay geçmesine rağmen hala ağrılarım geçmedi dikiş yerlerim acıyor sızlıyor ayakta kaldığım zaman vajinamdan dışarı bişey çıkacakmış gibi baskı hissediyorum yuruyemiyorum ve ayakta duramiyorum desem yeridir bu ne baskı ve ağrısıdır yaşayan var mı? Dikişlerimde hala düşmedi 2 hafta sonra doktor kontrolüm var hala düşmezse doktor alır mı dikişleri?
Evet dışardan canım epizyotomi açıldı çünküDikişlerin dışarıdan mı camım
Hadi bakalım hayırlısı o zaman benim de yarın kismet ise, mayıs annelerinin doğum bölümünü belki beraber kapatırız.Kesin değil ama yüksek ihtimalle belki beenn
Bir arkadaşımız daha var kuzum o hazirana kalmazsa belki o da kapatabilir, sağlıkla alalım bebişleri kucağımızaHadi bakalım hayırlısı o zaman benim de yarın kismet ise, mayıs annelerinin doğum bölümünü belki beraber kapatırız.
Verdiğin cvptan memnun olmayıp küsecekse niye soruyo geliyim mi diye. Çok ta lazım biri değilmiş buna küstüyse. İyi olmuşKızlar komşu gelmek istemiş bize kaynanamı aramış o da eşimi arıyor gelsin mi diye beni aramıyoreşim de bana sordu bende hayır dedim. Evin heryerini her yerde suan misafir kabul edemeyiz dedim kadını bugün gördüm beni gördü yüzünü çevirdi küsmüş bana şaka olmalı ya
Evet o yönden şansliyiz herkes aliyo gezdiriyo bende o ara işimi yapıyorum yoksa mümkün değil evde yemek iş yapmakCanım kolaylıkla gelsin bebişin
İkiniyor canm. Şuan kaslarını kullanmayı bilmedikleri için oluyor. Zamanla kaybolacak
Hemen hemen hergun tavuklu bulgur pilavı yiyorum ben xanm. Gaz yapmıyor.
Benim de kızlar 11 yaşında . Çok işe yarıyorlar ciddenAma küçük olsalar çok zor olurdu
Benimde nişanım geldi iki kez kahverengi kırmızı akıntı eğer suyum gelmezse ekstra birşey olmazda sabaha yatış yapıcam gece evde çekerim sancılarımı diye düşünüyorumBenim kesin vardır bugün de sürekli gelip gidiyordu sancılarım ama yine de yarını beklemek istedim, yarın 11:10 da benim de randevum, inşallah açılma olmuştur da sağlıkla gelir benim de bebişim
Bizimkiler de ani geliyor başka odada duruyorsa yanlarına almaya bilirsin bebeğiiki doktora götürdüm canım ikisi de öyle diyince valla çok dikkat ediyorum
Tabi çat kapı gelen oldu ona da yapacak bir şey yok
Biz fenalardayız kardeşim ağlasın alma demeye başladı bugünde büyük kardeş gerçekten kolaylık oluyor ikinci anne baba gibi oluyorlarBen bu konuda rahatım sanırım 16 ve 11 yaşında abla ve abisi var ara vermenin zararı kadar faydasida varmış herkes tam rahat ettin falan dedi ilk haamile oldugumu söylediğimde ama kızım okuldan gelince kardeşiyle ilgileniyo ben o sırada yemek yapiyorum kızın ödevi yada sinavi varsa abisi salliyo falan oyaliyo biraz yoksa hiçbir şey yapamiycam o durumdayim
Evde canı sıkılıyor diye bugün komşuyla parka gönderdim taş çatlasın yarım saat sonra kendi kızıyla birlikte oğlumu bana bıraktı gitti senin oğlan çok düşüyor bişey olacak diye korktum dedi çocuklarda küçüğün üstünde dolanıp durdu sinirim bozulduKeşke büyük olanı parka falan götürecek birileri olsa bir kaç saat uyurdun sen de
Benim daha 10 gün oldu ama dikişlerim 6. Günden itibaren düşmeye başladı zaten 2 tane de ama bugün Bi ara belime ağrı girdi yürüyemedim vajina kemiklerim ağrıyor çok zorlanıyorum bende yarın kontrole gideceğimKızlar doğum yapalı 32 gün oldu normal doğum yapan arkadaşlar size sorum var başına gelen varsa cevap verirse sevinirim. 1 ay geçmesine rağmen hala ağrılarım geçmedi dikiş yerlerim acıyor sızlıyor ayakta kaldığım zaman vajinamdan dışarı bişey çıkacakmış gibi baskı hissediyorum yuruyemiyorum ve ayakta duramiyorum desem yeridir bu ne baskı ve ağrısıdır yaşayan var mı? Dikişlerimde hala düşmedi 2 hafta sonra doktor kontrolüm var hala düşmezse doktor alır mı dikişleri?
Benim dikişim yok ama ara ara ağrı saplaniyo bugün tam 1 ay olduKızlar doğum yapalı 32 gün oldu normal doğum yapan arkadaşlar size sorum var başına gelen varsa cevap verirse sevinirim. 1 ay geçmesine rağmen hala ağrılarım geçmedi dikiş yerlerim acıyor sızlıyor ayakta kaldığım zaman vajinamdan dışarı bişey çıkacakmış gibi baskı hissediyorum yuruyemiyorum ve ayakta duramiyorum desem yeridir bu ne baskı ve ağrısıdır yaşayan var mı? Dikişlerimde hala düşmedi 2 hafta sonra doktor kontrolüm var hala düşmezse doktor alır mı dikişleri?
Kardeş kıskançlığı da zor onları tek birakamazsin gozun hep üstünde olmalı Allah kolaylık versin benim kızım seneye üniversiteye hazırlanacak şimdi bı heves bakiyo ama seneye ful sınava çalışması gerekiyo ondan bişey beklemem şimdi hevesini al seneye yok diyorumBiz fenalardayız kardeşim ağlasın alma demeye başladı bugünde büyük kardeş gerçekten kolaylık oluyor ikinci anne baba gibi oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?