2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İlk bayramımıza hazırız alırım bir maşallahınızı teyzeler

Eki Görüntüle 3602020
Maşallah kuzuya bizim bayram yarın başlayacak eşim kasap bugün çalışıyor bizde evde bebelerle bekliyoruz sizin oralar sıcak herhalde ben oğlana kolu uzun lü takım aldım soğuk diye

Kızlar bebeğimin yüzündeki kabarcıklar kafasına yayıldı vücudunda yok alerjimi yapio bişey nasıl anliycam moralim bozuldu süt yoğurt yemiyorum sadece çok az peynir ne yaparki başka

Eklentiler

• IMG_20250606_123708.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bebeğimin yüzündeki kabarcıklar kafasına yayıldı vücudunda yok alerjimi yapio bişey nasıl anliycam moralim bozuldu süt yoğurt yemiyorum sadece çok az peynir ne yaparki başka
Bizimki de böyle canım yanaklarında ve çenesinde vardı dün banyo yapınca alnında çıktı hemen ben kilo alırken öyle oluyor diye düşündüm büyükler hep öyle derdi alerji kısmını hiç düşünmedim

Eklentiler

• 1749204525542700384569675710278.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah kuzuya bizim bayram yarın başlayacak eşim kasap bugün çalışıyor bizde evde bebelerle bekliyoruz sizin oralar sıcak herhalde ben oğlana kolu uzun lü takım aldım soğuk diye
İstanbul çok sıcak bu hafta , biz de evdeyiz belki biraz dolanırız buralarda en fazla

Bizde de var maalesef boynunda ve kulaklarında da çıktı. Normalmiş öyle diyor doktorlar

Bizde de var maalesef boynunda ve kulaklarında da çıktı. Normalmiş öyle diyor doktorlar
Az vardı kafasina doğru yayıldı dr gittiğimde sadece yanaklarında vardı internetten bakınca alerji olabilir yazio ama dr öyle bişey demedi kasınırmı acaba bugün çok huysuz ondan olurmu kafamda deli sorular

İnternette yazıyo sadece yüzde olunca alerjide olabilir diye

Ben ilk dogumumda bunalıma girmiştim annemde kaldım 1 ay yoksa katil olacaktım bunda heralde olgunluk yaşi geldi bana takmıyorum artık çünkü degişmiyo ya bu şekilde kabul edicez yada bosanicaz ortası yok çünkü değiştirenlere helal olsun tabi

Bizim bugün hava güzel de dakikası dakikasını tutmuyor daha 40 ı da çıkmadı ya hasta olur diye açık gezdiremiyorum
Bir doktor çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur demişti aklıma hep o geliyor. 24 derecede bebeğin sadece bez e ihtiyacı var diyordu. Kuzey ülkelerinde buz gibi havada bebekleri bebek arabası ile cafelerin kapılarına bırakıyorlar bağışıklıkları güçlensin diye. Çok giydirme sen yine 40 filan çıkması önemli değil. Biz 2 güne bir dışarı da çıkıyoruz temiz hava da önemli

Az vardı kafasina doğru yayıldı dr gittiğimde sadece yanaklarında vardı internetten bakınca alerji olabilir yazio ama dr öyle bişey demedi kasınırmı acaba bugün çok huysuz ondan olurmu kafamda deli sorular
Alerji olsa tüm vücutta olur sanki. Yine de ben de kontrolde tekrar sorcam, bizim grubun diğer bebişlerinde de var ama normal gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…