2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İyi ki okumuşum mesajınızı şimdi yaptım bebeğim o kadar ıkınıyor ki gazı var. İnşallah iyi gelir 60cc mamaya bir çay kaşığı zyağı koydum.

Cnm bendede inek sütü ve yumurta sarısına intoleransım var süt ayran yoğurt kullanmıyorum ama peynir ve yumurta yiyiyorum acaba kızımında ondan mı gazı var

Erkek çocuğu sıcağı sevmez derler ben bebeği şortla gezdiriyorum üste zıbın okadar Tekirdağ İstanbul aynı sicaklik hatta burası daha serin
Biz gaziantep deyiz canım ben daha pencere bile açmıyorum üşüyorum anlamadım daha kendi üstümü bile örtüyorum

Demekki en küçük şeyde dr götürmek istemiyorum 30 da kalça ultrasonu için gidicez ozaman de tekrar sorucam bakalım tabi bi terslik olmazsa öğüne kadar
Olmaz inşallah canım bizim büyükler kilo alacağı için böyle oluyor diyorlar sıcaktan ya da alarji olsa vücudunda da olur illaki

Hmm tabi oraların havasını bilmiyoruz ama buralar güzel terlemedigi sürece sıkıntı yok
Bizim oturduğumuz yer biraz yüksek kesimde merkeze göre soğuk oluyor burası ben üşüdüğüme göre çocuklarda üşüyor diye düşünüyorum Mervenur277 da gaziantepin başka ilçesinde ama o açık giydirmiş bebişini demek ki orası sıcak

Olmaz inşallah canım bizim büyükler kilo alacağı için böyle oluyor diyorlar sıcaktan ya da alarji olsa vücudunda da olur illaki
İnternette okudum bende ne bilim ya bu ara çok huysuz neye yorucamı şaşırdim emziktutan çocuk ağzından tükürüp duruyo emzik olmayınca hepten huysuz

Aynen sen kendin daha iyi bilirsin iklimini

Bebeği emzik tutanlar hangi modeli aldınız chicconun emzigini almiştim çok az tutup çıkarıyor hangi emziği rahat tutar

O kıyafetle bile bebişim terledi biliyor musun ben kendi evimde değilim şu an kendi evim daha serin tabiki kayınvalidemlerdeyim ama baya sıcak burası yani, Köydeyiz her yer açık alan ondan heralde

Kızlar 2 gündür bebeğime mamayı kestim sadece meme veriyorum ama beni çok yıprattı 30 dk bir uyanıyor maximum oda, günde 1-2 kez 1 -2 saat uyuyor onun dışında hep memede bu normal mi geçiş dönemi falan mı

Sütüm var yinede sürekli memede kaç saat uyumadı gözleri kapaniyo uyumamak için direniyor sürekli meme istiyo emzik vermeye çalıştım atiyo yeni uyudu

İnternette okudum bende ne bilim ya bu ara çok huysuz neye yorucamı şaşırdim emziktutan çocuk ağzından tükürüp duruyo emzik olmayınca hepten huysuz
Allah yardımcın olsun valla canım bizimki de bol gazlı durmadan ıkınıyor ses çıkarıyor

O kıyafetle bile bebişim terledi biliyor musun ben kendi evimde değilim şu an kendi evim daha serin tabiki kayınvalidemlerdeyim ama baya sıcak burası yani, Köydeyiz her yer açık alan ondan heralde
Köy daha serin olmalı aslında ama sıcakmış demek ki benim oğlan sadece emerken alnı terliyor onun dışında bir şey yok uyurken battaniye örtmeme rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…