- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.513
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.881
Sivilceler bizde de var. Doktorum aynı cevabı vermişti ilk 3 ay içinde sönermiş.Kızlar benim bebeğimin yüzünde de isilik gibi çıkmış tesadüfen karışma bu çıktı belki de budur
İyi ki okumuşum mesajınızı şimdi yaptım bebeğim o kadar ıkınıyor ki gazı var. İnşallah iyi gelir 60cc mamaya bir çay kaşığı zyağı koydum.Kızlar benim. Bebeğim aşırı gazliydi doktorumuz mama ya yada anne sütüne,1 çay kaşığı zeytinyağı (4 5 damla oluyor) karistimamizi soyledi günde 2 defa yapabilirsiniz bebeğe de Kilosa aldırır dedi.yaklasik 20 gündür çok düzenli yapıyorum.hem çok şükür gaz sorunumuz kalmadı hemde kilo güzel alıyor
Cnm bendede inek sütü ve yumurta sarısına intoleransım var süt ayran yoğurt kullanmıyorum ama peynir ve yumurta yiyiyorum acaba kızımında ondan mı gazı varKullandığın şampuan vs alerji yapmış olabilir mi kuzum çok şaşırtıcı siveno şampuan kızımın yüzünde ve saçında kuruluk yaptı pul pul sonra ecowell deneyeyim dedim şampuan ile losyon aldım dökülmeler geçti, aslında ikisi de temiz içerik ama ben atopik dermatitliyim kızımda kesinlikle alerjik yapılı anladık artıkbu arada eşimde laktoz intoleransı var diye laktaz enzimi başladık %80 gaz sorunumuz çözüldü, çok arada ıkınıyor artık. Sende alerjik yapılıydın öyle hatırlıyorum Doğa da öyle olabilir
Bütün bebişlerde olduğuna göre normaldir canımBizim de öyle oluyo şampuan desem dün sadece suyla yıkadım anlamadım neden olur
Biz gaziantep deyiz canım ben daha pencere bile açmıyorum üşüyorum anlamadım daha kendi üstümü bile örtüyorumErkek çocuğu sıcağı sevmez derler ben bebeği şortla gezdiriyorum üste zıbın okadar Tekirdağ İstanbul aynı sicaklik hatta burası daha serin
Demekki en küçük şeyde dr götürmek istemiyorum 30 da kalça ultrasonu için gidicez ozaman de tekrar sorucam bakalım tabi bi terslik olmazsa öğüne kadarBütün bebişlerde olduğuna göre normaldir canım
Hmm tabi oraların havasını bilmiyoruz ama buralar güzel terlemedigi sürece sıkıntı yokBiz gaziantep deyiz canım ben daha pencere bile açmıyorum üşüyorum anlamadım daha kendi üstümü bile örtüyorum
Olmaz inşallah canım bizim büyükler kilo alacağı için böyle oluyor diyorlar sıcaktan ya da alarji olsa vücudunda da olur illakiDemekki en küçük şeyde dr götürmek istemiyorum 30 da kalça ultrasonu için gidicez ozaman de tekrar sorucam bakalım tabi bi terslik olmazsa öğüne kadar
Bizim oturduğumuz yer biraz yüksek kesimde merkeze göre soğuk oluyor burası ben üşüdüğüme göre çocuklarda üşüyor diye düşünüyorum Mervenur277 da gaziantepin başka ilçesinde ama o açık giydirmiş bebişini demek ki orası sıcakHmm tabi oraların havasını bilmiyoruz ama buralar güzel terlemedigi sürece sıkıntı yok
İnternette okudum bende ne bilim ya bu ara çok huysuz neye yorucamı şaşırdim emziktutan çocuk ağzından tükürüp duruyo emzik olmayınca hepten huysuzOlmaz inşallah canım bizim büyükler kilo alacağı için böyle oluyor diyorlar sıcaktan ya da alarji olsa vücudunda da olur illaki
Aynen sen kendin daha iyi bilirsin ikliminiBizim oturduğumuz yer biraz yüksek kesimde merkeze göre soğuk oluyor burası ben üşüdüğüme göre çocuklarda üşüyor diye düşünüyorum Mervenur277 da gaziantepin başka ilçesinde ama o açık giydirmiş bebişini demek ki orası sıcak
O kıyafetle bile bebişim terledi biliyor musunBizim oturduğumuz yer biraz yüksek kesimde merkeze göre soğuk oluyor burası ben üşüdüğüme göre çocuklarda üşüyor diye düşünüyorum Mervenur277 da gaziantepin başka ilçesinde ama o açık giydirmiş bebişini demek ki orası sıcak
Ben philips avent aldım canım tutuyor bebeğim ve genelde çoğu bebekler de tutuyor diye duydumBebeği emzik tutanlar hangi modeli aldınız chicconun emzigini almiştim çok az tutup çıkarıyor hangi emziği rahat tutar
Sütüm var yinede sürekli memede kaç saat uyumadı gözleri kapaniyo uyumamak için direniyor sürekli meme istiyo emzik vermeye çalıştım atiyo yeni uyuduKızlar 2 gündür bebeğime mamayı kestim sadece meme veriyorum ama beni çok yıprattı 30 dk bir uyanıyor maximum oda, günde 1-2 kez 1 -2 saat uyuyor onun dışında hep memede bu normal mi geçiş dönemi falan mı
Allah yardımcın olsun valla canım bizimki de bol gazlı durmadan ıkınıyor ses çıkarıyorİnternette okudum bende ne bilim ya bu ara çok huysuz neye yorucamı şaşırdim emziktutan çocuk ağzından tükürüp duruyo emzik olmayınca hepten huysuz
Köy daha serin olmalı aslında ama sıcakmış demek ki benim oğlan sadece emerken alnı terliyor onun dışında bir şey yok uyurken battaniye örtmeme rağmenO kıyafetle bile bebişim terledi biliyor musunben kendi evimde değilim şu an kendi evim daha serin tabiki kayınvalidemlerdeyim ama baya sıcak burası yani, Köydeyiz her yer açık alan ondan heralde
Benimde var sütüm yani çok mu az mı bilmem ama var emiyorda mememde uyuyor koyuyorum 10 dk sonra basıyor çığlığı… alışmasın diye emzik vermiyorum ben memeye alışalı 2 gün oldu zatenSütüm var yinede sürekli memede kaç saat uyumadı gözleri kapaniyo uyumamak için direniyor sürekli meme istiyo emzik vermeye çalıştım atiyo yeni uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?