- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.005
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.861
Ooo Doğa kankimle kırmızıları çekmişiz ilk bayramımız kutlu olsun kankileeer
Hahah yastığımız da aynıOoo Doğa kankimle kırmızıları çekmişiz ilk bayramımız kutlu olsun kankileeer
Geçen gün doktor bana dediki yüzünde isilik başlamış sen nasıl giyiniyorsan öyle giydir yoksa rahat uyku bile uyuyamaz, bende hemen çektim kısa kolluları şortları rahatladı çocuk daha mutlu uyuyorBir doktor çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur demişti aklıma hep o geliyor. 24 derecede bebeğin sadece bez e ihtiyacı var diyordu. Kuzey ülkelerinde buz gibi havada bebekleri bebek arabası ile cafelerin kapılarına bırakıyorlar bağışıklıkları güçlensin diye. Çok giydirme sen yine 40 filan çıkması önemli değil. Biz 2 güne bir dışarı da çıkıyoruz temiz hava da önemli
Yükündekilerden ziyade beni kulağında çıkanlar endişelendiriyor yaGeçen gün doktor bana dediki yüzünde isilik başlamış sen nasıl giyiniyorsan öyle giydir yoksa rahat uyku bile uyuyamaz, bende hemen çektim kısa kolluları şortları rahatladı çocuk daha mutlu uyuyorisilikler söndü biraz sudocrem sürdüm çok kızarık duran yerlerine
Kullandığın şampuan vs alerji yapmış olabilir mi kuzum çok şaşırtıcı siveno şampuan kızımın yüzünde ve saçında kuruluk yaptı pul pul sonra ecowell deneyeyim dedim şampuan ile losyon aldım dökülmeler geçti, aslında ikisi de temiz içerik ama ben atopik dermatitliyim kızımda kesinlikle alerjik yapılı anladık artıkYükündekilerden ziyade beni kulağında çıkanlar endişelendiriyor yaegzamaya benziyor ama kendi kendime teşhis koymayayım Dr a bir göstermez bayram sonrası bakalım ne diyecek. Ben hava ısındığından beri sadece zıbınla yatırıyorum gerçekten gece uykusu farketti.
Çok doğru bende ya katil olucam ya gidicem. Ağlıyorum ağladığımı biliyor umrunda bile değil nefret ettirdi kendinden yüzünü bile görmek istemiyorumBen ilk dogumumda bunalıma girmiştim annemde kaldım 1 ay yoksa katil olacaktım bunda heralde olgunluk yaşi geldi bana takmıyorum artık çünkü degişmiyo ya bu şekilde kabul edicez yada bosanicaz ortası yok çünkü değiştirenlere helal olsun tabi
Biz 2 günlükken bile çıktık ,mecburiyettendi doktor kontrolleri vardı sonraa anneanne evi babaanne evi derken yine çıktık izindeydik iki tarafta görsün diye.sonra 40 günlükken yola çıktık 3 gün ankarada kaldıkk,2 gün istanbulda kaldık gezelim die çok şükür birşey olmadıı bebekler sıcağı pek sevmiyor zaten ve sıcak daha zararlı die biliyorum canımBizim bugün hava güzel de dakikası dakikasını tutmuyor daha 40 ı da çıkmadı ya hasta olur diye açık gezdiremiyorum
Pardon hastaneden çıktıktan 2 gün sonra olacaktı ilk 18 günlükken çıktım dışarıBiz 2 günlükken bile çıktık ,mecburiyettendi doktor kontrolleri vardı sonraa anneanne evi babaanne evi derken yine çıktık izindeydik iki tarafta görsün diye.sonra 40 günlükken yola çıktık 3 gün ankarada kaldıkk,2 gün istanbulda kaldık gezelim die çok şükür birşey olmadıı bebekler sıcağı pek sevmiyor zaten ve sıcak daha zararlı die biliyorum canım
İlk zamanlar ben de öyleydim geçiyor aslında biraz da lohusalık psikolojisiÇok doğru bende ya katil olucam ya gidicem. Ağlıyorum ağladığımı biliyor umrunda bile değil nefret ettirdi kendinden yüzünü bile görmek istemiyorum
Ben de 5,6 saatlik yola gideceğim inşallah yolsa klima vs hava değişimi çarpmaz çünkü nemli yerde yaşıyoruz gideceğimiz yer kuru sıcakPardon hastaneden çıktıktan 2 gün sonra olacaktı ilk 18 günlükken çıktım dışarı
Aynen orası öyle valla ne bileyim millet bıcır bıcır giydiriyor daha ben büyük oğlana şort bile giydirmedim bugün ben üşüyorum nedenseBir doktor çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur demişti aklıma hep o geliyor. 24 derecede bebeğin sadece bez e ihtiyacı var diyordu. Kuzey ülkelerinde buz gibi havada bebekleri bebek arabası ile cafelerin kapılarına bırakıyorlar bağışıklıkları güçlensin diye. Çok giydirme sen yine 40 filan çıkması önemli değil. Biz 2 güne bir dışarı da çıkıyoruz temiz hava da önemli
Bizim de öyle oluyo şampuan desem dün sadece suyla yıkadım anlamadım neden olurBilmiyorum valla canım vucüdunda bişey yok alerji aklıma gelmedi ama dediğim gibi dün banyodan sonra daha çoğaldı
Evet bende sadece zıbın giydiriyorum akşam yatarken altına tayt okadar üstunede müslim tek kat örtü sıcak daha beter birde isilik oluyo hemenBir doktor çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur demişti aklıma hep o geliyor. 24 derecede bebeğin sadece bez e ihtiyacı var diyordu. Kuzey ülkelerinde buz gibi havada bebekleri bebek arabası ile cafelerin kapılarına bırakıyorlar bağışıklıkları güçlensin diye. Çok giydirme sen yine 40 filan çıkması önemli değil. Biz 2 güne bir dışarı da çıkıyoruz temiz hava da önemli
İnternette bakınca sadece yüzünde oluncada alerji oluyomus sıcaktan olsa vücudunda olmazmi benmi abarttım bilmiyorum ama kafasına yayıldı bide çok huysuz kasınırmı o geldi aklımaAlerji olsa tüm vücutta olur sanki. Yine de ben de kontrolde tekrar sorcam, bizim grubun diğer bebişlerinde de var ama normal gibi geliyor bana
Erkek çocuğu sıcağı sevmez derler ben bebeği şortla gezdiriyorum üste zıbın okadar Tekirdağ İstanbul aynı sicaklik hatta burası daha serinAynen orası öyle valla ne bileyim millet bıcır bıcır giydiriyor daha ben büyük oğlana şort bile giydirmedim bugün ben üşüyorum nedense
Ben ince giydiriyorum hala cikiyo ve yayiliyo acaba günde bir sefer mama veriyorum omu yapioYükündekilerden ziyade beni kulağında çıkanlar endişelendiriyor yaegzamaya benziyor ama kendi kendime teşhis koymayayım Dr a bir göstermez bayram sonrası bakalım ne diyecek. Ben hava ısındığından beri sadece zıbınla yatırıyorum gerçekten gece uykusu farketti.
Losyonu yüzüne suruyomusunuzKullandığın şampuan vs alerji yapmış olabilir mi kuzum çok şaşırtıcı siveno şampuan kızımın yüzünde ve saçında kuruluk yaptı pul pul sonra ecowell deneyeyim dedim şampuan ile losyon aldım dökülmeler geçti, aslında ikisi de temiz içerik ama ben atopik dermatitliyim kızımda kesinlikle alerjik yapılı anladık artıkbu arada eşimde laktoz intoleransı var diye laktaz enzimi başladık %80 gaz sorunumuz çözüldü, çok arada ıkınıyor artık. Sende alerjik yapılıydın öyle hatırlıyorum Doğa da öyle olabilir
Evet ya ecowel deneyelim bir de. Ay sorayım kontrole gidince ben de sadece süt gaz yapıyor laktozsuz içerim kahvede filan onun dışında bir sıkıntım yoktu. Sebebini bilsek işte dikkat ederim de anlamıyorum ki neden olduğunuKullandığın şampuan vs alerji yapmış olabilir mi kuzum çok şaşırtıcı siveno şampuan kızımın yüzünde ve saçında kuruluk yaptı pul pul sonra ecowell deneyeyim dedim şampuan ile losyon aldım dökülmeler geçti, aslında ikisi de temiz içerik ama ben atopik dermatitliyim kızımda kesinlikle alerjik yapılı anladık artıkbu arada eşimde laktoz intoleransı var diye laktaz enzimi başladık %80 gaz sorunumuz çözüldü, çok arada ıkınıyor artık. Sende alerjik yapılıydın öyle hatırlıyorum Doğa da öyle olabilir
Biz 5. Haftadayız atak haftasında şuan. Ona bağladım da bilemiyorum kiİnternette bakınca sadece yüzünde oluncada alerji oluyomus sıcaktan olsa vücudunda olmazmi benmi abarttım bilmiyorum ama kafasına yayıldı bide çok huysuz kasınırmı o geldi aklıma
Açıkcası bende klimadan korktumm bi doktor takip ediyorum onun bi videosu vardı klimadan daha çokk arabanın içindeki hava zararlı gibi birşeyy çok şükür birşey olmadııBen de 5,6 saatlik yola gideceğim inşallah yolsa klima vs hava değişimi çarpmaz çünkü nemli yerde yaşıyoruz gideceğimiz yer kuru sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?