2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Geçen gün doktor bana dediki yüzünde isilik başlamış sen nasıl giyiniyorsan öyle giydir yoksa rahat uyku bile uyuyamaz, bende hemen çektim kısa kolluları şortları rahatladı çocuk daha mutlu uyuyor isilikler söndü biraz sudocrem sürdüm çok kızarık duran yerlerine

Yükündekilerden ziyade beni kulağında çıkanlar endişelendiriyor ya egzamaya benziyor ama kendi kendime teşhis koymayayım Dr a bir göstermez bayram sonrası bakalım ne diyecek. Ben hava ısındığından beri sadece zıbınla yatırıyorum gerçekten gece uykusu farketti.

Eklentiler

• image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 76
Kullandığın şampuan vs alerji yapmış olabilir mi kuzum çok şaşırtıcı siveno şampuan kızımın yüzünde ve saçında kuruluk yaptı pul pul sonra ecowell deneyeyim dedim şampuan ile losyon aldım dökülmeler geçti, aslında ikisi de temiz içerik ama ben atopik dermatitliyim kızımda kesinlikle alerjik yapılı anladık artık bu arada eşimde laktoz intoleransı var diye laktaz enzimi başladık %80 gaz sorunumuz çözüldü, çok arada ıkınıyor artık. Sende alerjik yapılıydın öyle hatırlıyorum Doğa da öyle olabilir

Çok doğru bende ya katil olucam ya gidicem. Ağlıyorum ağladığımı biliyor umrunda bile değil nefret ettirdi kendinden yüzünü bile görmek istemiyorum

Bizim bugün hava güzel de dakikası dakikasını tutmuyor daha 40 ı da çıkmadı ya hasta olur diye açık gezdiremiyorum
Biz 2 günlükken bile çıktık ,mecburiyettendi doktor kontrolleri vardı sonraa anneanne evi babaanne evi derken yine çıktık izindeydik iki tarafta görsün diye.sonra 40 günlükken yola çıktık 3 gün ankarada kaldıkk,2 gün istanbulda kaldık gezelim die çok şükür birşey olmadıı bebekler sıcağı pek sevmiyor zaten ve sıcak daha zararlı die biliyorum canım

Pardon hastaneden çıktıktan 2 gün sonra olacaktı ilk 18 günlükken çıktım dışarı

Aynen orası öyle valla ne bileyim millet bıcır bıcır giydiriyor daha ben büyük oğlana şort bile giydirmedim bugün ben üşüyorum nedense

Evet bende sadece zıbın giydiriyorum akşam yatarken altına tayt okadar üstunede müslim tek kat örtü sıcak daha beter birde isilik oluyo hemen

Alerji olsa tüm vücutta olur sanki. Yine de ben de kontrolde tekrar sorcam, bizim grubun diğer bebişlerinde de var ama normal gibi geliyor bana
İnternette bakınca sadece yüzünde oluncada alerji oluyomus sıcaktan olsa vücudunda olmazmi benmi abarttım bilmiyorum ama kafasına yayıldı bide çok huysuz kasınırmı o geldi aklıma

Aynen orası öyle valla ne bileyim millet bıcır bıcır giydiriyor daha ben büyük oğlana şort bile giydirmedim bugün ben üşüyorum nedense
Erkek çocuğu sıcağı sevmez derler ben bebeği şortla gezdiriyorum üste zıbın okadar Tekirdağ İstanbul aynı sicaklik hatta burası daha serin

Ben ince giydiriyorum hala cikiyo ve yayiliyo acaba günde bir sefer mama veriyorum omu yapio

Losyonu yüzüne suruyomusunuz

Evet ya ecowel deneyelim bir de. Ay sorayım kontrole gidince ben de sadece süt gaz yapıyor laktozsuz içerim kahvede filan onun dışında bir sıkıntım yoktu. Sebebini bilsek işte dikkat ederim de anlamıyorum ki neden olduğunu

Ben de 5,6 saatlik yola gideceğim inşallah yolsa klima vs hava değişimi çarpmaz çünkü nemli yerde yaşıyoruz gideceğimiz yer kuru sıcak
Açıkcası bende klimadan korktumm bi doktor takip ediyorum onun bi videosu vardı klimadan daha çokk arabanın içindeki hava zararlı gibi birşeyy çok şükür birşey olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…