• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
banyo yaptirsan canim oncesinde gaz masajı yapıp. Biraz karnına gelecek kadar suda sakince keyifle yıkasan belki uyur öncesinde doyurmakta iyi oluyor yorgunluktan iyi beslenemeyip geri uyanma olmuyor. Dün karnina masaj yaptim hem kaka hem gaz yapti sonra yikadim iyi uyudu.
Son çarem o kaldı , biraz ağlamayı bıraktı babasına verdim. Bir de gaz çıkardı bayağı rahatladı. Kıyamam gözleri kızardı ya oturdum ağladım susturamıyorum diye 😔 devam ederse banyo yaptırmayı deneyeceğim bir de, bayılıyor görsen derin dalıyor kolları filan yukarı kaldırıyor. 10 dk sonra uyanıyor, sabah 6 dan bu yana hiç durmadı

Bende aynı vaziyetteyim. Aynaya bakıp bakıp ağlıyorum halime. Oğlum da oyun oynamak istiyor çocukla oynayamıyorum odasına gidiyor sessiz sessiz oynuyor kendi kendine ağlamaktan mahvoldum. Uyusa ben de abisiyle ilgilensem biraz. …. Yemek yapmayı filan geçtim.
Şimdi kahvaltı yapabildim, o da yarısını emzirirek yaptım. Benim de sinirim bozuldu valla bayağı böğüre böğüre ağladım

Kızlar bebeğim 33 günlük oldu. Hergün aynı saatlerde gazı oluyor 4-5 saat uyumuyor. Gün içinde de sürekli ıkınıp kaka yapamıyor. Kaka sayı günde 7-8den 1 kereye düştü. Bazen 1 gün boyunca yapmıyor hiç. 1 hafta önce sütüm tamamen azaldığı için sadece mamayla besleniyor. Acaba o mu böyle yapıyor diye düşünüyorum. Doktoruna kaç kez sordum bu zamanlarda normal dedi, ama benim içim içimi yiyor resmen, bebeğim çok acı çekiyor gibi hissediyorum🥺🥺🥺
Benim kız 2 günde bir yapio canım normal bı durummus

kızlar göğüs pompasının valf kısmını nasıl temizliyorsunuz? Adam akıllı yikasam yırtılıyor genişliyor çekim gücü düşüyor, iyice yıkamasam içi pis kalıyor napmak lazım

kızlar göğüs pompasının valf kısmını nasıl temizliyorsunuz? Adam akıllı yikasam yırtılıyor genişliyor çekim gücü düşüyor, iyice yıkamasam içi pis kalıyor napmak lazım
Sağımdan hemen sonra süt üstünde kurumadan yapışmadan hemen kaynar suyla yıkayıp kaldırıyorum herseferinde deterjanlamiyorum yada durulayıp kaynatiyorum 2 3 dk

Biz sterilizasyon makinasina koyuyorduk gun sonunda. Gun icindeki sagimlarda da sadece su ile temizliyordum sagdiktan hemen sonra.

Sağımdan hemen sonra süt üstünde kurumadan yapışmadan hemen kaynar suyla yıkayıp kaldırıyorum herseferinde deterjanlamiyorum yada durulayıp kaynatiyorum 2 3 dk
ben de öyle yapıyorum ama içime sinmiyor, şu şekil kalıyor sinir bozucu bir şekilde. minik fırçayla yıkamaya çalışınca da yırtıyorum

Eklentiler

• IMG_20250608_173752.webp
    IMG_20250608_173752.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 31
Bizim de sürekli
Sıkıldım diyor oğlum tablette devamlı. Kızıyoruz ama sıkılıyorum diyor. Ben de sıkılıyorum Herşey normale dönsün inşallah
İnş canım uykuları düzene binse o ara oynarız Bi uyuyorlar Bi uyanıyorlar vakit kalmıyor

Son çarem o kaldı , biraz ağlamayı bıraktı babasına verdim. Bir de gaz çıkardı bayağı rahatladı. Kıyamam gözleri kızardı ya oturdum ağladım susturamıyorum diye 😔 devam ederse banyo yaptırmayı deneyeceğim bir de, bayılıyor görsen derin dalıyor kolları filan yukarı kaldırıyor. 10 dk sonra uyanıyor, sabah 6 dan bu yana hiç durmadı
Bizimde öyleydi bugün günümüz arabada git gelle geçti hala uyuyor birazdan eve geçince uyanır ama

Bizim oğlan bugün Bi badire daha atlattı köye gidiyorduk eşim tümseği görmemiş oğlumda pusetteydi kucağımda puseti tutuyordum havaya uçtu ters dönüp pusete düştü neye uğradığımı şaşırdım uyanmadı bile uykusundan

Kızlar arada azda olsa mama veriyorum hipp almıştım gayet güzel yiyodu şimdi 30 ml bile yemiyo acaba tadını begenmiyomu artık yoksa iştahimi azaldı hipp alıp bebeği beğenmeyen varmı hangi mamayı kullanıyorsunuz iştahla yiyolarmi

Bizim oğlan bugün Bi badire daha atlattı köye gidiyorduk eşim tümseği görmemiş oğlumda pusetteydi kucağımda puseti tutuyordum havaya uçtu ters dönüp pusete düştü neye uğradığımı şaşırdım uyanmadı bile uykusundan
Ay Allah korumuş geçmiş olsun. Benim pusetide azıcık içini yükseltiyorum o yüzden kemer bağlamıyorum aklım çıkıyor o yüzden. Yükseltmesem iki büklüm içinde icim rahat etmiyor.

Kızlar arada azda olsa mama veriyorum hipp almıştım gayet güzel yiyodu şimdi 30 ml bile yemiyo acaba tadını begenmiyomu artık yoksa iştahimi azaldı hipp alıp bebeği beğenmeyen varmı hangi mamayı kullanıyorsunuz iştahla yiyolarmi
Belki sütle doyuyordur zaten, o yüzden yemiyordur artık.

Biz hipp kullanıyoruz bazen içmek istemiyor memeyle doyuyorlardır büyük ihtimalle

Back
X