• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Sabah 6 da uyandı bu saate kadar en uzun uykusu 20 dk. gazını da çıkardı kaka da yaptı karnı tok ben anlamadım bugün yaşadığım neydi
Araba da dolaşmayı seviyorsa biraz çıksaydınız bizimki sabahtan beri ıkınmadı bile 3 saat kadar oldu uyuyalı altını değiştim yüzüne falan dokunuyorum uyanmıyor yoruldu herhalde gezmekten 2 den beri dışardaydık

Ben de hipp combiotic kullanıyordum doktor değiştirdi her kaliteli mama her bebeğe fayda sağlamaz dedi sma comfort önerdi gazlı bebekler için daha iyi diye gerçekten de faydası oldu isterseniz bir deneyin
Gaz sorunumuz yok sanki şuan çıkarıyor damlayı aldigimizdan beri başta biberonu emiyo sonra ağlayarak birakiyo

Araba da dolaşmayı seviyorsa biraz çıksaydınız bizimki sabahtan beri ıkınmadı bile 3 saat kadar oldu uyuyalı altını değiştim yüzüne falan dokunuyorum uyanmıyor yoruldu herhalde gezmekten 2 den beri dışardaydık
Sizin bebek kaç günlük

Bana da öyle geliyor ama var canım süt hiç bitmiyor bugün anladım. Çünkü aralıksız emdi, her seferinde de süt kalmadı ne emicek diye düşüyordum emzirirken arada kontrol ettim geliyor epey
Bana da öyle geliyor emzirirken eğilip yutma seslerinden anlıyorum

Sabah 6 da uyandı bu saate kadar en uzun uykusu 20 dk. gazını da çıkardı kaka da yaptı karnı tok ben anlamadım bugün yaşadığım neydi
Sıcaktan çok etkileniyorlar. Sadece zıbınla yatmasına rağmen gündüz yatak odasında kendi yatağında yatınca hemen uyanıyordu benimki de. 3 gün önce evin en serin odasına bir beşik daha koyduk gündüzleri orada daha uzun süreli uyuyor öyle rahat ettim.

Sıcaktan çok etkileniyorlar. Sadece zıbınla yatmasına rağmen gündüz yatak odasında kendi yatağında yatınca hemen uyanıyordu benimki de. 3 gün önce evin en serin odasına bir beşik daha koyduk gündüzleri orada daha uzun süreli uyuyor öyle rahat ettim.
Ev serindi bugün aslında camları filan açtık bir de ben ara kattayım bayağı serin oluyor. Ben de acaba gün ışığı mı rahatsız ediyor diye düşünmeye başladım. Bizim ev ön taraftan sabah güneşi arkadan akşam güneşi alıyor sürekli aydınlık. Çocuk güneş batınca uyuyor, blackout perde alıp bir de öyle deneyeyim diyorum.

Ev serindi bugün aslında camları filan açtık bir de ben ara kattayım bayağı serin oluyor. Ben de acaba gün ışığı mı rahatsız ediyor diye düşünmeye başladım. Bizim ev ön taraftan sabah güneşi arkadan akşam güneşi alıyor sürekli aydınlık. Çocuk güneş batınca uyuyor, blackout perde alıp bir de öyle deneyeyim diyorum.
Olabilir canım bizim güneşlikler de siyah oda karanlık oluyor ışık sorunumuz olmadı o yüzden, sen de öyle dene 🙏

Yeni doğan için ekstra aksesuarı yok mu zaten içinde? Ona yatırıp bağlamanız lazım. Sonra puseti de emniyet kemeriyle ya da varsa isofix bazıyla arabaya sabitlemek gerekiyor.
Arabaya sabitliyoruz ama şu 1 aya kadar kan dolaşımı için iyi değil diye hafif yükseltiyorum sonra normal yatırıyorum canım. Emniyet kemeri takmadan ayakkabı giymem normalde ama işte 1 aylık olana kadar direk koyamıyorum belki benim pusetin makasındandır

Anladım canım, bilemiyorum farklı modellerii ama bizim burada hastane çıkışında kontrol ediliyor ona göre çıkış veriliyor. Yeni doğana uygun puset (araba koltuğu) zorunlu. Tr’ye de geldi bu kural diye gördüm zaten.

Bende öyle yapıyorum içine çarşaf minder koymuştum kemeri bağlasam da rahatsız olur zaten ilk fırsatta sadaka çıkarmam lazım kaçıncı badiresi oldu bu
Ben çok korkuyorum hep bağlarım kemerlerini ödüm kopar. Aşırı yükseltmiyorum ben ince birşey atıyorum boynu çok iki büklüm kalmasın diye sırt kısmına okadar 1 aylık olunca onuda koymuyorum çok dikkat et kalıcı hasar olur Allah korusun kuzuları.

Back
X