• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Benimki de gece hiç derin uyuyamıyor kızlar sürekli gazı var ona uyanıyor yavrum, kiraz çekirdeği kemeri koyuyoruz karnına ama yinede kalkıyor işte oyüzden uykular hep yarım. O öyle ağrı çekerken insan çok çaresiz kalıyor, 2 gün önce ağladım o ağlayınca elimden bişey gelmiyor 🥺 clikinid masaj yağı kullanıp memnun olan varmı acaba aranızda

Benimki de gece hiç derin uyuyamıyor kızlar sürekli gazı var ona uyanıyor yavrum, kiraz çekirdeği kemeri koyuyoruz karnına ama yinede kalkıyor işte oyüzden uykular hep yarım. O öyle ağrı çekerken insan çok çaresiz kalıyor, 2 gün önce ağladım o ağlayınca elimden bişey gelmiyor 🥺 clikinid masaj yağı kullanıp memnun olan varmı acaba aranızda
Hepsi aynı durumda sanırım😔 masaj yağı benimde devamlı karşıma çıkıyor işe yarıyormu Acaba varmı kullanan

Ben kullanıyorum canım bence nötr yani şişirme bir ürün . Masaj yapmadan önce kaygan olsun diye onu sürüp youtubeden Ayşe önerin gaz çıkarma masajlarını izleyip uyguluyorum yağdan ziyade o masajlar sayesinde rahatlıyor . Tavsiye ederim.

Yeni doğanların genel sorunu gaz malesef canım hepsi aynı 😔 çocuğum uyuyacak ama gaz sürekli girip çıkıyor ıkınarak uyanıyor,
Ne yazıkki cnm insan hiç kıyamıyor. Bizimki birde ameliyatlı 5. Gün daha her seferinde acaba dikişmi acıyor diye korkuyorum sonra pır sesini duyunca rahatlıyorum 🥲

Günaydın kızlar. Benim bebiş soğuk aldı sanırım. Bayram da gezerken koruyamadik galiba😔 Gece boyu burnu tıkandı ememedi. Sürekli aspire ettim. Şimdi daha rahat ama hâlâ tıkanıklık var. Uykusuzluktan bittim 😥

Ben kullanıyorum canım bence nötr yani şişirme bir ürün . Masaj yapmadan önce kaygan olsun diye onu sürüp youtubeden Ayşe önerin gaz çıkarma masajlarını izleyip uyguluyorum yağdan ziyade o masajlar sayesinde rahatlıyor . Tavsiye ederim.
Ha anladım canım, benim bebiş karnı ağrıdığı için hiç dokundurtmuyor ağlıyor 😔

Benimde makinem yok araştırıyorum düzgün birşey bulayım alıcam bebeklerin yiyip yemediğini anlayamıyoruz böyle Bende şırıngayla sağdım 15-20 dk sağdan 15 cc soldan 40 cc çıkıyor tabi bebeklerin emiş gücü daha fazla diyorlar ama ben 10 veya 15 cc mama vericem sağma makinesi alana kadar.
Denedim ama bıraktım cook acıtıyo şırıngayla

Kızlar göğüs ucu yarası için öneriniz var mı ? Hametan sürdüm, sudocream sürdüm anne sütü sürdüm hala yara kabuk bağlamış gibi ağlayarak emziriyorum diğer mememi veremiyorum bile çok acıyor
Tahin yağı sür canım ben doğumdan veri kullanıyorum hiç yara olmadı ağrı sızı olmadı çok şükür

Kızlar merhaba. Bebeğim 10 günlük oldu. 4. Gün göbeği düştü. Doktor gördü bir sıkıntı yoktu. 2-3 gündür sarı akıntı olduğunu farkettim. Sizin bebeklerinizde böyle bir şey oldu mu acaba?

Back
X