• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Memede de sanki süt yok gibi geliyo bana çokta emmiyo normalde mamada yiyodu 1 haftadır yapıyorum döküyorum
Benimde memeler yumuşak ama sıkınca süt var ilk önce 20-30 dakika emiyor sonrasında 60ml mama yapıyorum kalanını sıcak suda Biberonu bekletiyorum 3 saati geçmeyecek şekilde tekrardan o mamayı veriyorum
Yoksa bizim de mama telef oluyor yetmiyor
Aslında memede karnını doyuracak kadar sütü çekiyorlardır

Anladım canım, bilemiyorum farklı modellerii ama bizim burada hastane çıkışında kontrol ediliyor ona göre çıkış veriliyor. Yeni doğana uygun puset (araba koltuğu) zorunlu. Tr’ye de geldi bu kural diye gördüm zaten.
Evet yeni geldi o kuralda bizde kontrol edilmedi bizim Puset araba koltuğu olandan değil

Benimde memeler yumuşak ama sıkınca süt var ilk önce 20-30 dakika emiyor sonrasında 60ml mama yapıyorum kalanını sıcak suda Biberonu bekletiyorum 3 saati geçmeyecek şekilde tekrardan o mamayı veriyorum
Yoksa bizim de mama telef oluyor yetmiyor
Aslında memede karnını doyuracak kadar sütü çekiyorlardır
Ama mama 3 saat sonra yenilebiliyor mu Benim bildiğim en fazla 1 saat

Ben çok korkuyorum hep bağlarım kemerlerini ödüm kopar. Aşırı yükseltmiyorum ben ince birşey atıyorum boynu çok iki büklüm kalmasın diye sırt kısmına okadar 1 aylık olunca onuda koymuyorum çok dikkat et kalıcı hasar olur Allah korusun kuzuları.
Dediğim gibi normalde puseti kullanmıyordum çantası vardı onun içine yatırıyordum hava sıcak Bi de gittiğimiz yerde sallarım diye pusete koydum o da başımıza bu geldi eşime söylüyorum abartmayın sizde diyor görmedi tabii nasıl olduğunu

Kızlar göğüs ucu yarası için öneriniz var mı ? Hametan sürdüm, sudocream sürdüm anne sütü sürdüm hala yara kabuk bağlamış gibi ağlayarak emziriyorum diğer mememi veremiyorum bile çok acıyor

Memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıyor o kadar yoruldum ki
Bi tek benim oğlum mu böyle acaba ne derdi Var anlamıyorum memeye geliyo biraz emiyo sonra ağzında bekletiyo uyuya kalıyo 15 dk sonra uyanıyo. bugün hiç durmadı sadece parça parça uyudu
Canım aynı şeyleri yaşıyordum 3 gündür. 1 gün sarılıktan hastanede yattık orda hemşire tam doyamadığından yapıyor dedi kendi sütüme ek 10-15 ml mama veriyorum 2 saat mışıl mışıl uyuyor sütünü sağ en az bir öğünde 80 ml çıkmalıymış. Bende 45-50 anca çıkıyor oda çocuğa yetmediği için sürekli memedeydi

Canım aynı şeyleri yaşıyordum 3 gündür. 1 gün sarılıktan hastanede yattık orda hemşire tam doyamadığından yapıyor dedi kendi sütüme ek 10-15 ml mama veriyorum 2 saat mışıl mışıl uyuyor sütünü sağ en az bir öğünde 80 ml çıkmalıymış. Bende 45-50 anca çıkıyor oda çocuğa yetmediği için sürekli memedeydi
Düzgün bi sağma makinem yok o yüzden bilmiyorum çıkıyo mudur
Dün elimle sağdım iki memeden 65 cc çıktı ama tabi uzun süre yapamadım elle acıdığı için

Akşam 8.30dan beri asla uyumadı ya asla. Gaz sancısına uyanıyor sürekli. O ağladıkça ben ağladım bir türlü dalamadı ya

Back
X